Δες στη συσκευασία, πίσω από το δελτίο αποστολής. Επίσης υπάρχει και ηλεκτρονικά.Ήρθε το προϊόν από Κωτσόβολο, αλλά χωρίς απόδειξη (
Δες στη συσκευασία, πίσω από το δελτίο αποστολής. Επίσης υπάρχει και ηλεκτρονικά.Ήρθε το προϊόν από Κωτσόβολο, αλλά χωρίς απόδειξη (
Κάνε login και όχι εγγραφή αν πρόλαβες να επιβεβαιώσεις ένα από τα δύο.Τι δύσκολη διαδικασία είναι αυτή για να γραφτεί κάποιος στον green city. Βάζεις τηλέφωνο και μέιλ, δεν γίνεται η εγγραφή, γιατί λέει πως κατι πήγε στραβά και όταν πας να το ξανακάνεις σου λέει ότι το τηλ και το μέιλ έχει ήδη εκχωρηθει και δε σε αφήνει. Κάτω εγώ κάτι λάθος;
Αυτό είναι το θέμα, όταν κάνω login μου λέει ότι δεν υπάρχει έγγραφη και όταν ξανακάνω έγγραφη, λέει ότι το τηλ και το μέιλ χρησιμοποιηθηκανΚάνε login και όχι εγγραφή αν πρόλαβες να επιβεβαιώσεις ένα από τα δύο.
Αν δεν είχες επαληθεύσει ένα από τα δυο στοιχεία, δεν μπορείς να κάνεις login. Θα πρέπει να στείλεις e-mail στο [email protected] εξηγώντας το πρόβλημα.Αυτό είναι το θέμα, όταν κάνω login μου λέει ότι δεν υπάρχει έγγραφη και όταν ξανακάνω έγγραφη, λέει ότι το τηλ και το μέιλ χρησιμοποιηθηκαν
Το εγραψα πιο πανω, ηταν περιορισμενα τα κουπονια και τελειωσαν.Μπορούμε ακόμη να μετατρέψουμε τους 2500 πόντους Green City σε Bonus πόντους ή εγώ δεν βρίσκω τον τρόπο??
Το εγραψα πιο πανω, ηταν περιορισμενα τα κουπονια και τελειωσαν.