Τι εννοείς; 300 Alpha bonus πόντους;Αν περισσεύουν σε κανέναν 300 Bonus (Έχω 700) ώστε να πάρω το κουπόνι του BOX θα ήμουν υπόχρεος.
Δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω γιατί νόμιζα ότι τρολάρει.Υπηρεσία delivery σαν το efood
Αρχικά σ ευχαριστώ πολύ. Το BOX με συμφέρει γιατί έχεις και έκπτωση μέσω COSMOTE 10% και διάφορα κουπόνια που κατά καιρούς βγάζει.
Παρακαλώ. Κι επιστρέφοντας στην αρχική ερώτηση: Χρειάζεσαι 300 Alpha bonus πόντους;Αρχικά σ ευχαριστώ πολύ. Το BOX με συμφέρει γιατί έχεις και έκπτωση μέσω COSMOTE 10% και διάφορα κουπόνια που κατά καιρούς βγάζει.
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά τελικά μου τα έστειλε ο @panlek30.Παρακαλώ. Κι επιστρέφοντας στην αρχική ερώτηση: Χρειάζεσαι 300 Alpha bonus πόντους;
Μια τέτοια ενέργεια πριν χρόνια είχε δώσει 50% σε οτιδήποτε αποδιδόταν στις κάρτες την συγκεκριμένη περίοδο. 50% πόντοι για κάθε αγορά άλλα και 50% σε προωθητική αγορά που απέδιδε τους πόντους μέσα στην χρονική περίοδο της ενέργειας. Αγόραζες τιβί με μπόνους 100Κ τον Νοέμβρη; Αν οι πόντο αποδιδόταν μέσα στην περίοδο της προωθητικής 50%, γινόντουσαν 150Κ.
Νταξει τα δυο μυρια. Οι 24.000 εξτρα γιατι?View attachment 449024
Οι δύο εκατομμύρια είκοσι τέσσερις χιλιάδες (2.024.000) Bonus πόντοι αποδίδονται μία φορά (1) σε ένα (1) νικητή έως στο τέλος της προωθητικής ενέργειας. Στη συναλλαγή που θα έχει πραγματοποιηθεί σε οποιονδήποτε Bonus Συνεργάτη και θα λάβει, με βάση τη χρονική προτεραιότητά της, τον αύξοντα αριθμό 150.000 κατά τη χρονική περίοδο που διαρκεί η ενέργεια, θα αποδοθούν αυτόματα μαζί με τους Bonus πόντους της συναλλαγής και οι δύο εκατομμύρια είκοσι τέσσερις χιλιάδες (2.024.000) Bonus πόντοι από την προωθητική ενέργεια.
Καλή επιτυχία.