Εχεις δικιο δεν θα μπορει να αλλαξει το προιον χωρις ακυρωση. Οποτε δεν παιζει αυτη η επιλογη.Αν κανουν ακυρωση της παραγγελιας και νεα παραγγελια, που ειναι το πιθανοτερο, γιατι δεν μπορει να γραφει αλλα η αποδειξη, πανε τα μιλια.
Εγω εκανα 3 παραγγελιες, ολα μικρες συσκευες η κουζινικα. Η μια εφτασε σε 2 μερες, οι αλλες 2 αναμενονται και με πηραν τηλ μονο να μου πουν οτι δεν θα μου παραδωσουν μια ζυγαρια. Προφανως δεν υπηρχε ποτε στο καταστημα και θα ακυρωθει στο 2μηνο. Οπως με τους καφεδες που δεν ερχονται και μετα σου βγαζουν την ψυχη μεχρι να επιστρεψουν τα λεφτα γιατι ειναι τελειως αστοιχειωτοι οι τηλεφωνητες.
Γενικα παντως ο,τι ναναι.
Εγω εβλεπα το προιον στο site διαθεσιμο σε...29 καταστηματα.
Τηλεφωνω για παραγγελια διοτι ηλεκτρονικα δεν μπορουσα να συνδεθω.
Μου λεει ο τηλεφωνητης αυτο ειναι out of stock πρεπει να κανουμε παραγγελια.
Λεω στην ιστοσελιδα το βλεπω διαθεσιμο σε...29 καταστηματα!
Α μου λεει υπαρχει ενα τελευταιο στο καταστημα θεσσαλονικης θα το δεσμευσω απο εκει.
Τα αλλα 28 καταστηματα, ρωτω;
Αυτα ειναι μαλλον εκθεσιακα μου λεει...
Τηλεφωνησα μετα απο 2 μερες γτ η παραγγελια ηταν ακομα σε εξελιξη.
Μου λενε οντως ηταν να φυγει απο το καταστημα του...αεροδρομιου (οχι της θεσσαλονικης που μου ειπε ο αλλος) χθες, δεν ξερω γιατι δεν εφυγε θα το βαλω σε priority να φυγει αυριο.
Τιποτα. Ξανατηλεφωνω χθες, μου λενε οντως ηταν να φυγει Πεμπτη (απο αεροδρομιο) αλλα δεν εφυγε. Θα το βαλουμε για Δευτερα.
Ρωτησα αν το προιον ειναι διαθεσιμο και λενε, βεβαιως ειναι δεσμευμενο..
Ευτυχως αγορασα προιον αξιας 150 ευρω και οχι 1000 ευρω.
Απαραδεκτοι.