• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Airbnb

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
MasterCard είναι και οι 3 κάρτες που δοκίμασα. Μα να μην δεχτεί καμία από τις 3? Με πιστωτική δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Μήπως είναι σε άλλο όνομα από το όνομα που φαίνεται στην κράτηση και δεν την δέχεται για λόγους ασφαλειας;

maria91

Member
MasterCard είναι και οι 3 κάρτες που δοκίμασα. Μα να μην δεχτεί καμία από τις 3? Με πιστωτική δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Μηπως εχει θεμα με τις ιντερνετικες αγορες?ή εκτος αν ειναι για προορισμο εξωτερικου και την απορριπτει γι αυτο αλλα και παλι κουλο μου φαινετε..επικοινωνησε με την τραπεζα σου καλυτερα

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Η μία είναι στο ονομα μου,οι άλλες 2 που δοκίμασα οχι αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχει να κάνει,ούτε η πιστωτική είναι στο ονομα μου.

Να έχει θέμα με τις ιντερνετικές αγορές...χμ μπορεί αλλα και πάλι δύσκολο για με την μία τουλάχιστον απο τις 3 έχουμε κάνει ιντερνετική αγορά. Με το εξωτερικό σίγουρα δεν έχει θέμα γιατί τις έχω χρησιμοποιήσει.

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι γίνετε,δεν το έψαξα και πολύ για έβαλα πιστωτική μετά και την δέχτηκε. Οταν χρειαστεί πάλι θα το ξαναδώ.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
στο μόνο ενδεχόμενο που πάει το μυαλό μου, για να μην την δέχεται, είναι το ημερήσιο όριο συναλλαγών. άν πχ. έχεις ημερήσιο όριο 500 ευρώ και το ποσό που θέλεις να καλύψεις είναι 600, λογικό είναι να μην την δέχεται.

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
1500 έχει ημερήσιο όριο η δικιά χρεωστική και τα δωμάτια είχαν 250 και τα δυο. Άλλη συναλλαγή δεν είχα κάνει.
Την επόμενη φορά θα το δω με την τράπεζα απλά μου κάνει εντύπωση που δεν δέχτηκε καμία απο τις 3 κάρτες.

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Καλημερα! Κλείσαμε πρώτη φορά airbnb, για Ιταλία. Η αρχική κράτηση ήταν για 4 άτομα, μετά προσθέσαμε ένα άτομο ακόμα, αλλά ίσως τελικά αυτός ο ένας να μην μπορέσει να έρθει. Αν αλλάξω τον αριθμό των επισκεπτών, θα πάρω τα χρήματα πίσω; Μιλησα με την κυρία που έχει το διαμέρισμα και μου είπε ότι ουσιαστικά πληρώνεις το διαμέρισμα,ανεξάρτητα από το ποσα άτομα θα έρθουν. Πχ, πριν προσθέσουμε το ένα άτομο, είχαμε δώσει ο καθένας 112€, και όταν τον προσθέσαμε, η τιμή για τον καθένα μας πήγε στα 100€. Μου είπε να δοκιμασω να αλλάξω την κράτηση και να δω τι θα γίνει. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι τι θα γίνει; :p

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Συνηθως δεν παει με τα ατομα. Η χρεωση ειναι σαν διαμερισμα
Δηλαδη αν κλεισεις ενα διαμερισμα 6 ατομων και πατε 2 ατομα δεν θα πληρωσετε το 1/3 του ποσου αλλα το συνολικο ποσο

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημερα! Κλείσαμε πρώτη φορά airbnb, για Ιταλία. Η αρχική κράτηση ήταν για 4 άτομα, μετά προσθέσαμε ένα άτομο ακόμα, αλλά ίσως τελικά αυτός ο ένας να μην μπορέσει να έρθει. Αν αλλάξω τον αριθμό των επισκεπτών, θα πάρω τα χρήματα πίσω; Μιλησα με την κυρία που έχει το διαμέρισμα και μου είπε ότι ουσιαστικά πληρώνεις το διαμέρισμα,ανεξάρτητα από το ποσα άτομα θα έρθουν. Πχ, πριν προσθέσουμε το ένα άτομο, είχαμε δώσει ο καθένας 112€, και όταν τον προσθέσαμε, η τιμή για τον καθένα μας πήγε στα 100€. Μου είπε να δοκιμασω να αλλάξω την κράτηση και να δω τι θα γίνει. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι τι θα γίνει; :p
Καλημέρα. Τα μαθηματικά λένε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της κράτησης για 4 και για 5 άτομα. Αυτά ισχύουν για αλλαγές: https://www.airbnb.gr/help/article/913/can-i-change-a-reservation-as-a-guest

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Καλημέρα. Τα μαθηματικά λένε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της κράτησης για 4 και για 5 άτομα. Αυτά ισχύουν για αλλαγές: https://www.airbnb.gr/help/article/913/can-i-change-a-reservation-as-a-guest
Αλλαγη μπορει να κανει μαλλον
Για τα ατομα δεν ισχυει οσες φορες το εχω ελεγξει. Δεν λειτουργουν σαν κρατησεις ξενοδοχειων

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αλλαγη μπορει να κανει μαλλον
Για τα ατομα δεν ισχυει οσες φορες το εχω ελεγξει. Δεν λειτουργουν σαν κρατησεις ξενοδοχειων
Πιστεύω και εγώ ότι η αλλαγή θα γίνει και θα επιστραφούν τα χρήματα. Βέβαια, φαίνεται ότι είναι στο χέρι του οικοδεσπότη.
Η τιμή για 4 άτομα ήταν 448 και για 5 έγινε 500, άρα για αυτήν την κράτηση υπάρχει διαφορά. Μην ξεχνάμε ότι τους κανόνες στο airbnb τους θέτουν οι οικοδεσπότες.

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Πιστεύω και εγώ ότι η αλλαγή θα γίνει και θα επιστραφούν τα χρήματα. Βέβαια, φαίνεται ότι είναι στο χέρι του οικοδεσπότη.
Η τιμή για 4 άτομα ήταν 448 και για 5 έγινε 500, άρα για αυτήν την κράτηση υπάρχει διαφορά. Μην ξεχνάμε ότι τους κανόνες στο airbnb τους θέτουν οι οικοδεσπότες.
Και εγώ που ψάχνω για κατάλυμα airbnb στο Βόλο για μεγάλη παρέα, αναλόγως το πόσα άτομα δηλώνω αλλάζει η τιμή (το σπίτι είναι για έξι).

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Έχουμε μπερδευτεί λίγο με την ακύρωση στο Airbnb. Έλεγε ότι ένα διαμέρισμα είχε δωρεάν ακύρωση για 48 ώρες και το κλείσαμε. Τώρα που πάμε να το ακυρώσουμε, λέει το εξής:

«Η προμήθεια υπηρεσιών της Airbnb επιστρέφεται έως 3 φορές μέσα σε έναν χρόνο, αν ο επισκέπτης ακυρώσει εντός 48 ωρών από την κράτηση. Σε ξεχωριστή βάση, αν ένας επισκέπτης ακυρώσει μία κράτηση που επικαλύπτει οποιαδήποτε χρονική περίοδο μιας υπάρχουσας κράτησης, δεν θα του επιστραφεί η προμήθεια υπηρεσιών της Airbnb, σε περίπτωση που αποφασίσει να ακυρώσει.»

Οκ το πρώτο κομματι, με το τελευταίο τι εννοούν; Ότι αν κλείσεις άλλο διαμέρισμα τις ίδιες ημερομηνίες, δεν θα σου δώσουν την προμήθεια;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom