Airbnb

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Σε κράτηση με δωρεάν ακύρωση, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό, ακόμα και η προμήθεια της Airbnb ;

Ρωτάω γιατί πριν χρόνια που είχα δοκιμάσει να κλείσω, η προμήθεια αυτή δεν επιστρεφοταν και με είχε αποτρέψει το γεγονός αυτό από το να κλείσω μέσω Airbnb.
Έχει να κάνει με την πολιτική ακύρωσης κάθε καταλύματος. Πρέπει να μπαίνεις στην κάθε καταχώρηση και να τη διαβάζεις, προσέχοντας και τις ημερομηνίες που αναγράφονται.

DePuy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Αυτά που κοιτάζω λένε 100% επιστροφή. Ελπίζω να μην έχει κάπου τίποτα ψιλά γράμματα και βρεθώ προ εκπλήξεων. Οι ημερομηνίες είναι οκ.

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Αυτά που κοιτάζω λένε 100% επιστροφή. Ελπίζω να μην έχει κάπου τίποτα ψιλά γράμματα και βρεθώ προ εκπλήξεων. Οι ημερομηνίες είναι οκ.
Εγώ πριν μια βδομάδα εκανα ακύρωση,πριν δυο μέρες μου βάλανε και τα χρήματα και όλα καλ.ελεγε ακύρωση πριν τις 24 Φεβρουαρίου

DePuy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Εγώ πριν μια βδομάδα εκανα ακύρωση,πριν δυο μέρες μου βάλανε και τα χρήματα και όλα καλ.ελεγε ακύρωση πριν τις 24 Φεβρουαρίου
Οκ ευχαριστώ, οπότε θα προχωρήσω στην κράτηση

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σε κράτηση με δωρεάν ακύρωση, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό, ακόμα και η προμήθεια της Airbnb ;

Ρωτάω γιατί πριν χρόνια που είχα δοκιμάσει να κλείσω, η προμήθεια αυτή δεν επιστρεφοταν και με είχε αποτρέψει το γεγονός αυτό από το να κλείσω μέσω Airbnb.
Εάν τις ίδιες ημερομηνίες έχεις κάνει κράτηση και σε αλο καταλυμα μέσω airbnb, θα σε χρεωσουν την προμήθεια. Σκοπός είναι να αποφεύγεται η εκμετάλλευση της δυνατότητας ακύρωσης με την ταυτόχρονη κράτηση πολλαπλών καταλυμάτων.

DePuy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Εάν τις ίδιες ημερομηνίες έχεις κάνει κράτηση και σε αλο καταλυμα μέσω airbnb, θα σε χρεωσουν την προμήθεια. Σκοπός είναι να αποφεύγεται η εκμετάλλευση της δυνατότητας ακύρωσης με την ταυτόχρονη κράτηση πολλαπλών καταλυμάτων.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Ευχαριστώ πολύ @Yorgos

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.821
Μέλη
39.566
Νεότερο μέλος
EvaPapa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom