• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Airbnb

maria91

Member
Εσβησε ιστορικο και cookies, δοκιμασε και απο αλλο browser αλλα παλι την βαζει στο δικο μου προφιλ:rolleyes-80:
Τελος παντων τωρα περιμενει τον προγραμματιστη που την υποστηριζει να της λυσει το μυστηριο!

Εχεις την καλωσυνη να μου περιγραψεις την διαδρομη απο την οποια τους εστειλες το μηνυμα;
Αν φτιαξει νεο μαιλ κ της στειλεις ξανα την προσκληση??κοιτα εμενα μια φορα μου χαν δωσει εκπτωτικο κωδικο τωρα τον δεκεμβριο και κανοντας κρατηση δε μου βγαινε ποτε...μπηκα απο το app του κινητου στο λαβετε βοηθεια,μετα στην ενοτητα ταξιδι,2ο θεμα ειναι το κουπονια & ποντοι..πατωντας εκει η 2η επιλογη ειναι ο κωδικος του κουπονιου μου δε λειτουργει,πατωντας εκει στο τελος γραφει αφηστε τα σχολια σας..πατωντας εκει παλι λεει μεσα στο κειμενο κεντρο βοηθειας..αν το πατησεις εχει επιλογες στο να στειλεις μυνημα...ευελπιστω να μην σε μπερδεψα!:bleh:(αν βρω το τηλ τους μεσα στο κινητο μου θα στο στειλω με πμ)

jimp

Member
Λοιπόν, αφού δεν απάντησαν στο μήνυμα μέσω της πλατφόρμας τους, έστειλα mail σε μία διεύθυνση που μου έδωσε η @paefstra , βέβαια ούτε εκεί έχουν απαντήσει ακόμα.
Τι να κάνω λοιπόν, γράφουμε δημοσίως σε κάποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, εγώ έγραψα στον λογαριασμός τους στο twitter και μέσα σε ούτε δέκα λεπτά μου το έλυσαν το πρόβλημα.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Αναρωτιέμαι αν έχει συμβεί σε κάποιον από εσας αυτό που συμβαίνει σ' εμένα κι αν έχετε κάποια πρόταση για να το αντιμετωπίσω. Λοιπόν τα γεγονότα έχουν ως εξής:

1)Προσκαλώ χθες φίλη μου να γίνει μέλος στην airbnb μπαίνοντας στην πλατφόρμα με τους κωδικούς μου κανονικά αλλά από τον δικό της υπολογιστή.
2) Από τον ίδιο υπολογιστή μπαίνει στο gmail της -την ίδια στιγμή- αποδέχεται την πρόσκληση και κάνει νέα εγγραφή βάζοντας φυσικά στην πλατφόρμα δικούς της κωδικούς.
3) Ξεκινάει να περάσει τα στοιχεία της, η πλατφόρμα βγάζει μήνυμα δεν υπάρχει ταυτοπροσωπεία και κάτι τέτοια και το πιο περίεργο: Συνδέεται με τους δικούς της κωδικούς και εμφανίζεται το δικό μου προφίλ. :rolleyes-80:Συνδέομαι με τους δικούς μου κωδικούς κανονικά, το δικό μου προφίλ ξανά.
Δηλαδή αυτή τη στιγμή στο δικό μου προφίλ υπάρχει πρόσβαση από 2 διαφορετικά gmail και 2 διαφορετικούς password. :confused::mad:

Έστειλα μήνυμα στην πλατφόρμα από την πύλη''Αναφορά σφάλματος'' στις 9 το πρωί περιγράφοντας το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω απάντηση.
Το ζήτημα λύθηκε ως εξής:
1) Εγώ άλλαξα password και
2) Η φίλη μου άνοιξε λογαριασμό στο όνομα του άντρα της.

Τελικά ήταν τόσο απλό! Γιατί δεν το σκέφτηκα εξ αρχής; :bash::D

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Προφιλ εχω ανοιξει εγω και τις πληρωμες τις κανω με την πιστωτικη του αντρα μου.

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Δεν εχω δοκιμάσει σε airbnb αλλα στο booking με χρεωστική κάρτα δεν έχω καταφέρει να κάνω κράτηση.

maria91

Member
Δεν εχω δοκιμάσει σε airbnb αλλα στο booking με χρεωστική κάρτα δεν έχω καταφέρει να κάνω κράτηση.
Κανονικοτατα πολλακις επισης και σε καρτα δικα μου,της μανας μου και του αγοριου μου(και οι κρατησεις σε δικο μου ονομα)

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Πριν 2 μήνες προσπάθησα να κλείσω με χρεωστική δικιά μου,της κοπέλας μου κ με της μητέρας της και δεν δέχτηκε καμία κ μάλιστα σε 2 διαφορετικά δωμάτια. Μόλις έβαλα πιστωτική την δέχτηκαν και τα 2.

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Εκλεισα πριν λίγες μέρες με χρεωστική... Ίσως φταίει η χρεωστική σου; Η δίκη μου είναι MasterCard

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
MasterCard είναι και οι 3 κάρτες που δοκίμασα. Μα να μην δεχτεί καμία από τις 3? Με πιστωτική δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom