THROUBAS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ακόμα το σκέφτομαι!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπαλ-Θιβετ-Πεκινο
Παιδια να γραψω κι εγω την εμπειρια μου!! αν υπαρχει ομως καπου αλλου σχετικο θεμα να μου πειτε να την μεταφερω εκει για να ενημερωνετε ο κοσμος μην την παταει οπωσ εγω! Επιχειρησα να κλεισω ενα διαμερισμα στη Βαρκελωνη μεσω airbnb και δυστυχως ενω εστειλα το πρωτο μνμ μεσω πλατφορμας και μου απαντησε ο ιδιοκτητης ομοιως ,επεσα στη λουμπα και εστειλα mail , οπως μου προτεινε για περισσοτερες φωτογραφιες!! απο κει και περα μεσω τησ γνωστης μεθοδου phishing λαμβανα παραπλανητικα email και με επεισαν σαν βλακα να βαλω λεφτα σε λογαριασμο ολα βεβαια με τα λογοτυπα της airbnb και 900€ εκαναν φτερα.Καταλαβαινετε νομιζω τι ακολουθησε αναφορα στην airbnb , η οποια σαφως για οτι γινεται εκτος πλατφορμας νηπτει τας χειρας της , μηνυση στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και αμφισβητηση της συναλλαγησ στην τραπεζα.Και περιμενω , βεβαια οχι οτι θα καταληξει καπου απλα για να κανω ολες τις ενεργειες που πρεπει για να εξαγνιστω γι αυτες που δεν εκανα κατα την κρατηση αχαχαχαχαχαχα.
για αυτο λοιπον: ΟΧΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ
ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΕ EMAIL ΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΤΗΣ AIRBNB ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ σε airbnb.com ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ EMAIL ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ
Και για την ιστορία του δικου μου το email ηταν [email protected] και το ονομα στο λογαριασμο BUDOR KOLAC.
Ελπιζω να βοηθησω και αρκετους και να τους αποτρεψω απο τις βλακειες που εκανα εγω!! αν τώρα υπάρχει καποιος που γνωριζει καποιες ενεργεις παραπανω στις οποιες πρεπει να προβω ,ευπροσδεκτος!!!
α και μη ξεχασω Paypal παιδια Paypal
για αυτο λοιπον: ΟΧΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ
ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΕ EMAIL ΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΤΗΣ AIRBNB ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ σε airbnb.com ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ EMAIL ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ
Και για την ιστορία του δικου μου το email ηταν [email protected] και το ονομα στο λογαριασμο BUDOR KOLAC.
Ελπιζω να βοηθησω και αρκετους και να τους αποτρεψω απο τις βλακειες που εκανα εγω!! αν τώρα υπάρχει καποιος που γνωριζει καποιες ενεργεις παραπανω στις οποιες πρεπει να προβω ,ευπροσδεκτος!!!
α και μη ξεχασω Paypal παιδια Paypal
Last edited by a moderator: