katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Ευχαριστώ για την ενημέρωση για την επιστροφή κ της προμήθειας, ωστόσο δεν έχω πετύχει ποτέ το σύμβολο. Ούτε ξερω πως μοιαζει
Ευχαριστώ για την ενημέρωση για την επιστροφή κ της προμήθειας, ωστόσο δεν έχω πετύχει ποτέ το σύμβολο. Ούτε ξερω πως μοιαζει
Μου συνέβη ακριβώς με το ίδιο ποσό πριν 3-4 μήνες.Με ειχαν χρεώσει πέντε διαφορετικά καταστήματα στο Λονδίνο εκ των οποίων το ενα κομμωτήριο ενώ δεν εχω πάει καν στο Λονδίνο.Έκανα αμφισβήτηση των συναλλαγών γραπτώς με φαξ,μπορείς να πας και σ'ενα κατάστημα.Έγινε έλεγχος,διαπιστώθηκε η υποκλοπή και μου πιστωθηκαν τα χρήματα σε ενάμιση μήνα.Το πρώτο πράγμα που με συμβούλευσε η τράπεζα ήταν να ακυρώσω την κάρτα.Προσπαθώ να κρατησω την ψυχραιμία μου αλλά μόλις είδα ότι η πιστωτική μου χρεώθηκε απο την Airbnb με 5 διαφορετικές κρατήσεις που συνολικά φτάνουν ακριβώς τα 1000 ευρώ. Προφανώς έγινε υποκλοπή των στοιχείων της κάρτας μου, καθώς μόνο μια φορά κράτησα δωμάτιο το οποίο μετά ακύρωσα, πριν απο ενα χρόνο
. Τι κάνω τώρα, εκτός απο το να μιλήσω με την τράπεζα αρχικά;
Σε ευχαριστω. Ηδη ακυρωσα τμτην καρτα και προχωραω αμφισβητηση με την τραπεζα. Ελπιζω να εχω αισια καταληξη, τελικα χρεωσαν καπου 1200 ευρω. Εχει κανεις μειλ των καραγκιοζηδων της Airbnb;;;Μου συνέβη ακριβώς με το ίδιο ποσό πριν 3-4 μήνες.Με ειχαν χρεώσει πέντε διαφορετικά καταστήματα στο Λονδίνο εκ των οποίων το ενα κομμωτήριο ενώ δεν εχω πάει καν στο Λονδίνο.Έκανα αμφισβήτηση των συναλλαγών γραπτώς με φαξ,μπορείς να πας και σ'ενα κατάστημα.Έγινε έλεγχος,διαπιστώθηκε η υποκλοπή και μου πιστωθηκαν τα χρήματα σε ενάμιση μήνα.Το πρώτο πράγμα που με συμβούλευσε η τράπεζα ήταν να ακυρώσω την κάρτα.
Για δοκίμασε και τηλεφωνικά εδώ 211 1989888Σε ευχαριστω. Ηδη ακυρωσα τμτην καρτα και προχωραω αμφισβητηση με την τραπεζα. Ελπιζω να εχω αισια καταληξη, τελικα χρεωσαν καπου 1200 ευρω. Εχει κανεις μειλ των καραγκιοζηδων της Airbnb;;;
Υπαρχει καποια εξελιξη; Σου εδωσαν εξηγησεις;Σε ευχαριστω. Ηδη ακυρωσα τμτην καρτα και προχωραω αμφισβητηση με την τραπεζα. Ελπιζω να εχω αισια καταληξη, τελικα χρεωσαν καπου 1200 ευρω. Εχει κανεις μειλ των καραγκιοζηδων της Airbnb;;;
Ουφφφφφφφ !Δεν πηρα εξηγήσεις αλλά ξηγηθηκαν σωστά. Η δε τράπεζα διαπίστωσε ότι οι μισές κρατήσεις έγιναν σε κινεζικό νόμισμα. Τέλος πάντων, κινήθηκα κι εγώ σύντομα και σε 4-5 μέρες το θέμα έληξε. Και γλίτωσα το εγκεφαλικό,