Εμένα μου ήρθε με τον πρώτο λογαριασμό... και δεν ξαναήρθε. Τώρα που έκανα επανέκδοση περιμένω.Φίλος έβγαλε τον προηγούμενο μήνα την premium και του ηρθε συνδρομη 80ρι στον πρώτο λογαριασμό; Λογικό;
Σε εμένα (πριν χρόνια βέβαια) ήταν το πρώτο 6μηνο free.
Δεν θα μου φανεί παράξενο αν η Άλφα αποφασίσει μία μέρα να βάλει συνδρομή και σε αυτή τη κάρτα. Άλλωστε θέλει να την εξαφανίσει. Μόνο αντικίνητρα θα έδινε, όπως και έχει κάνει ήδη...Πριν ένα μήνα μου ήρθε η ανανέωση της blue aegean που εληγε, oχι ουδεμία χρέωση άλλωστε δεν έχει σχέση η ετήσια χρέωση (αν έχεις) με την αλλαγή του πλαστικού.
Mα έχει συνδρομή η συγκεκριμένη κάρτα δε ξέρω αν σε κάποιους την έχει κάνει δώρο για πάντα τις χρυσές εποχές αλλά γενικά είναι 25€. Απλά στους παλιούς όρους όλων των καρτών υπήρχε η σημείωση ότι με αγορές πάνω από 2000€/έτος δε χρεώνεται συνδρομή. Μέχρι πριν λίγα χρόνια κάθε χρόνο στο λογαριασμό το έγραφε ότι λόγω της χρήσης σας γίνεται απαλλαγή τα τελευταία δύο χρόνια δε το αναφέρει καν αλλά σε φίλο που δεν έφτασε το όριο χρεώθηκε κανονικά 25€ το προηγούμενο μήνα.Δεν θα μου φανεί παράξενο αν η Άλφα αποφασίσει μία μέρα να βάλει συνδρομή και σε αυτή τη κάρτα. Άλλωστε θέλει να την εξαφανίσει. Μόνο αντικίνητρα θα έδινε, όπως και έχει κάνει ήδη...
Η κάρτα αυτή τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. Τη κρατάω μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα... Πριν την ενεργοποιήσω θα ρωτήσω στην Άλφα να δω τι θα μου πουν. Το πολύ πολύ τη κόβω αν έχει καμιά χρέωση με την ανανέωση.Mα έχει συνδρομή η συγκεκριμένη κάρτα δε ξέρω αν σε κάποιους την έχει κάνει δώρο για πάντα τις χρυσές εποχές αλλά γενικά είναι 25€. Απλά στους παλιούς όρους όλων των καρτών υπήρχε η σημείωση ότι με αγορές πάνω από 2000€/έτος δε χρεώνεται συνδρομή.
Καλά κάνεις ας υπάρχει κι εγώ έχω τρεις κάρτες από τις χρυσές εποχές που μου είχαν κάνει δώρο τη συνδρομή για πάντα, την aegean επειδή την έβγαλα πολύ πιο μετά δεν έπαιζε τέτοιο δώρο απλά λόγω χρήσης δε πληρώνω.Η κάρτα αυτή τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. Τη κρατάω μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα... Πριν την ενεργοποιήσω θα ρωτήσω στην Άλφα να δω τι θα μου πουν. Το πολύ πολύ τη κόβω αν έχει καμιά χρέωση με την ανανέωση.