Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Σε κάποια κουπόνια, γράφει ότι ο κωδικός πρέπει να εισαχθεί κατά την κράτηση, οπότε λογικά αυτά τα κουπόνια δεν εισάγονται αργότερα μέσω της διαχείρισης

Billouk

Member
Όταν στην αρχική κράτηση καταχωρείς το κουπόνι 1+1, μετά δεν γίνονται δεκτοί οι επιπλέον κωδικοί από την διαχείριση.

Στο κουπόνι των 25€, μπορείς κανονικά να περάσεις και τα υπόλοιπα μετά την κράτηση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχω προσεχείς πτήσεις με κράτηση 1+1 και μπήκα πριν λίγο απο τη διαχείριση να περάσω κουπόνι fast track. Το πήρε κανονικά!

Σε κάποια κουπόνια, γράφει ότι ο κωδικός πρέπει να εισαχθεί κατά την κράτηση, οπότε λογικά αυτά τα κουπόνια δεν εισάγονται αργότερα μέσω της διαχείρισης
Στους όρους όλων των κουπονιών γράφει
  • Ο εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσα από την ενότητα H Κράτησή μου, εφόσον ο κάτοχος της κάρτας συμπληρώσει τον αριθμό κράτησης (pnr) και το επίθετό του.
Θα το ξανά πω όμως, έχουν υπάρξει άτομα που δεν μπορούσαν να περάσουν επιπλέον κωδικούς απο τη διαχείριση ενώ άλλοι (όπως εγώ) μπορούσαν.

alonso

Member
Καλησπέρα !

Σκέφτομαι να βγάλω την Aegean bonus visa και έχω δύο ερωτήσεις.

Θεωρείται ότι αξίζει να δίνω έξτρα 40 ευρώ για την Premium;

Επίσης, την μισθοδοσία μου την έχω σε άλλη τράπεζα, θα επιβαρυνόμαι έξτρα ποσό για να πληρώνω την κάρτα της αλφα κάθε μήνα;

George V

Member
Καλησπέρα !

Σκέφτομαι να βγάλω την Aegean bonus visa και έχω δύο ερωτήσεις.

Επίσης, την μισθοδοσία μου την έχω σε άλλη τράπεζα, θα επιβαρυνόμαι έξτρα ποσό για να πληρώνω την κάρτα της αλφα κάθε μήνα;
Αν ταξιδεύεις συχνά αξίζει γιατί αυτά που θα πάρεις είναι πολύ περισσότερα από την συνδρομή. Π.χ. 1+1

Για την μεταφορά από άλλη τράπεζα μπορείς να την κάνεις με iris που δεν έχει έξοδα και γίνετε άμεσα.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Αν ταξιδεύεις συχνά αξίζει γιατί αυτά που θα πάρεις είναι πολύ περισσότερα από την συνδρομή. Π.χ. 1+1

Για την μεταφορά από άλλη τράπεζα μπορείς να την κάνεις με iris που δεν έχει έξοδα και γίνετε άμεσα.
Γίνεται όμως από δικό σου λογαριασμό να τα στέλνεις μέσω iris?
Η κάρτα αυτή αξίζει με τα χίλια εάν ταξιδεύεις και ενημερωθείς για το πως θα μαζεύεις μίλια, συνεργαζόμενα καταστήματα, να κοιτάζεις τις προωθητικές ενέργειες που βγαίνουν κατά καιρούς όπως το Χ40 του Κωτσόβολου σε συγκεκριμένες περιόδους κλπ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Χωρίς να είναι λίγα τα 80 ευρώ της συνδρομής, αποδεικνύονται στην πράξη λιγότερα βάσει των προνομίων που λαμβάνεις. Αρκεί να ταξιδεύεις λίγο και με Aegean ώστε να τα κάνεις χρήση.
Κι εγώ, ήταν λίγο ταλαίπα να βγάζω κάθε μήνα χρήματα από το ένα ΑΤΜ να τα καταθέτω στο άλλο, ωστόσο πλέον με το iris όπως είπε και ο @George V λύθηκε αυτό το πρόβλημα.

Βεβαίως και γίνεται, έχεις ενεργοποιημένο το iris σε δύο λογαριασμούς και βάζεις ως παραλήπτη το τηλέφωνο σου. ;)

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Χωρίς να είναι λίγα τα 80 ευρώ της συνδρομής, αποδεικνύονται στην πράξη λιγότερα βάσει των προνομίων που λαμβάνεις. Αρκεί να ταξιδεύεις λίγο και με Aegean ώστε να τα κάνεις χρήση.

Κι εγώ, ήταν λίγο ταλαίπα να βγάζω κάθε μήνα χρήματα από το ένα ΑΤΜ να τα καταθέτω στο άλλο, ωστόσο πλέον με το iris όπως είπε και ο @George V λύθηκε αυτό το πρόβλημα.

Βεβαίως και γίνεται, έχεις ενεργοποιημένο το iris σε δύο λογαριασμούς και βάζεις ως παραλήπτη το τηλέφωνο σου. ;)
Σε ευχαριστώ! Τελικά είχες δίκιο, από εθνική που το δοκίμασα ήρθε το ποσό στην Πειραιώς. Απο την Πειραιώς όμως όταν έβαλα τον αριθμό κινητού δεν με άφησε να συνεχίσω.

gt13

Member
Σε ευχαριστώ! Τελικά είχες δίκιο, από εθνική που το δοκίμασα ήρθε το ποσό στην Πειραιώς. Απο την Πειραιώς όμως όταν έβαλα τον αριθμό κινητού δεν με άφησε να συνεχίσω.
Επέλεξε ώς λογαριασμό iris το λογαριασμό της alpha που είναι για να πληρώνεις τήν κάρτα

Οπότε κάθε φορά που θες να προσθέσεις χρήματα θα τά περνάς από τή μισθοδοσία σού (από άλλη τράπεζα που πληρώνεσαι) μέσω iris στην alpha . Κ μετά από εκεί πληρώνεις τήν κάρτα ενδοτραπεζικα μέσω e-banking

Η κάρτα αξίζει με τα χίλια, αρκεί να κάνεις 1-2 ταξίδια το χρόνο

George V

Member
Η κάρτα αυτή αξίζει με τα χίλια εάν ταξιδεύεις και ενημερωθείς για το πως θα μαζεύεις μίλια, συνεργαζόμενα καταστήματα, να κοιτάζεις τις προωθητικές ενέργειες που βγαίνουν κατά καιρούς όπως το Χ40 του Κωτσόβολου σε συγκεκριμένες περιόδους κλπ
Από οποία τράπεζα ενεργοποιήσεις τελευταία το iris, εκεί θα πηγαίνουν όταν στείλεις από άλλη τράπεζα. Ακόμα και από δικό σου λογαριασμό.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Από οποία τράπεζα ενεργοποιήσεις τελευταία το iris, εκεί θα πηγαίνουν όταν στείλεις από άλλη τράπεζα. Ακόμα και από δικό σου λογαριασμό.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Το έκανα μόλις πριν λίγο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.929
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom