Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φίλος έβγαλε τον προηγούμενο μήνα την premium και του ηρθε συνδρομη 80ρι στον πρώτο λογαριασμό; Λογικό;
Σε εμένα (πριν χρόνια βέβαια) ήταν το πρώτο 6μηνο free.
Εμένα μου ήρθε με τον πρώτο λογαριασμό... και δεν ξαναήρθε. Τώρα που έκανα επανέκδοση περιμένω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πριν ένα μήνα μου ήρθε η ανανέωση της blue aegean που εληγε, oχι ουδεμία χρέωση άλλωστε δεν έχει σχέση η ετήσια χρέωση (αν έχεις) με την αλλαγή του πλαστικού.
Δεν θα μου φανεί παράξενο αν η Άλφα αποφασίσει μία μέρα να βάλει συνδρομή και σε αυτή τη κάρτα. Άλλωστε θέλει να την εξαφανίσει. Μόνο αντικίνητρα θα έδινε, όπως και έχει κάνει ήδη...

pan82

Member
Δεν θα μου φανεί παράξενο αν η Άλφα αποφασίσει μία μέρα να βάλει συνδρομή και σε αυτή τη κάρτα. Άλλωστε θέλει να την εξαφανίσει. Μόνο αντικίνητρα θα έδινε, όπως και έχει κάνει ήδη...
Mα έχει συνδρομή η συγκεκριμένη κάρτα δε ξέρω αν σε κάποιους την έχει κάνει δώρο για πάντα τις χρυσές εποχές αλλά γενικά είναι 25€. Απλά στους παλιούς όρους όλων των καρτών υπήρχε η σημείωση ότι με αγορές πάνω από 2000€/έτος δε χρεώνεται συνδρομή. Μέχρι πριν λίγα χρόνια κάθε χρόνο στο λογαριασμό το έγραφε ότι λόγω της χρήσης σας γίνεται απαλλαγή τα τελευταία δύο χρόνια δε το αναφέρει καν αλλά σε φίλο που δεν έφτασε το όριο χρεώθηκε κανονικά 25€ το προηγούμενο μήνα.
Βάζει αντικίνητρα όντως αν και περιέργως τις τελευταίες δύο φορές τη συμπεριλαμβάνει κανονικά στη προσφορά +20% για τη μετατροπή σε μίλια που στην αρχή την εξαιρούσε (και από όλες τις προσφορές γενικά).

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Mα έχει συνδρομή η συγκεκριμένη κάρτα δε ξέρω αν σε κάποιους την έχει κάνει δώρο για πάντα τις χρυσές εποχές αλλά γενικά είναι 25€. Απλά στους παλιούς όρους όλων των καρτών υπήρχε η σημείωση ότι με αγορές πάνω από 2000€/έτος δε χρεώνεται συνδρομή.
Η κάρτα αυτή τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. Τη κρατάω μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα... Πριν την ενεργοποιήσω θα ρωτήσω στην Άλφα να δω τι θα μου πουν. Το πολύ πολύ τη κόβω αν έχει καμιά χρέωση με την ανανέωση.

pan82

Member
Η κάρτα αυτή τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. Τη κρατάω μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα... Πριν την ενεργοποιήσω θα ρωτήσω στην Άλφα να δω τι θα μου πουν. Το πολύ πολύ τη κόβω αν έχει καμιά χρέωση με την ανανέωση.
Καλά κάνεις ας υπάρχει κι εγώ έχω τρεις κάρτες από τις χρυσές εποχές που μου είχαν κάνει δώρο τη συνδρομή για πάντα, την aegean επειδή την έβγαλα πολύ πιο μετά δεν έπαιζε τέτοιο δώρο απλά λόγω χρήσης δε πληρώνω.
Πάντως επειδή και οι τρεις παλιές κάρτες μου ανανεώθηκαν τους τελευταίους μήνες με 0 χρήση (μου ήρθε και επιστολή όιτ δε θα ανανεωθούν εκτός αν κάνω μια χρήση μέσα στον επόμενο μήνα οπότε και έκανα να υπάρχουν), σε καμία δε μου ήρθε κάποια χρέωση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.813
Μέλη
39.546
Νεότερο μέλος
gpervolarakis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom