Όχι...Η Aegean Bonus Visa Premium ανέκαθεν για να σπάσεις μια συναλλαγή σε 6 δόσεις έπρεπε να ειναι αποκλειστικά συναλλαγή άνω των 300€ σε AEGAN ή Εξωτερικό ?
Συναλλαγή σε έλληνα έμπορο άνω των 300€ δεν άφηνε ποτέ?
Έχει κάποιους συγκεκριμένους όρους η συγκεκριμένη δυνατότητα; Απλά παίρνεις και λες πχ ξενοδόχειο 400€ εξωτερικό η εισιτήρια που πλήρωσες εξωτερικό να στο σπάσουν σε 4 δόσεις και γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση;Καλησπέρα,
Η Aegean Bonus Visa Premium ανέκαθεν για να σπάσεις μια συναλλαγή σε 6 δόσεις έπρεπε να ειναι αποκλειστικά συναλλαγή άνω των 300€ σε AEGAN ή Εξωτερικό ?
Συναλλαγή σε έλληνα έμπορο άνω των 300€ δεν άφηνε ποτέ?
Ναι και στα δυο !Το είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν ήξερε να μου απαντήσει, όπως το καταλαβαίνω εγώ, για Ελλάδα οι άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για πληρωμές στην AEGEAN, ενώ στο εξωτερικό για οποιαδήποτε αγορά (π.χ. πάω στα media markt στην Γερμανία παίρνω ένα νέο SmartPhone και μιλάω με Aegean για να το πληρώσω σε δόσεις).
Σε ερώτηση μου, αν η πληρωμή στην booking θεωρείται Ελλάδα ή εξωτερικό δεν ήξερε να απαντήσει, ούτε με ρώτησε αν αφορά κράτηση για Ελλάδα ή εξωτερικό, όπως επίσης κράτηση/πληρωμή σε ξένη αεροπορική εταιρεία (online προφανώς) θεωρείται συναλλαγη στο εξωτερικό;
Π.χ αν κλείσω με emirates, θα μου κάνει δόσεις η alpha bank?
Δεν είναι κανόνας οτι αν έχεις τη μία θα σου απορρίψουν την αίτηση για την άλλη πιστωτική. Η έγκριση της κάθε αίτησης εξαρτάται απο τα δικά σου προσωπικά κριτήρια που θα εξετάσει η τράπεζα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι πάντως αν κάνεις την αίτηση.
Υπάρχουν 2 πιστωτικές και 1 χρεωστικήΜπορείς να κάνεις.
Η μία είναι πιστωτική και η άλλη χρεωστική.
Ναι, συνδέονται κανονικά και οι δύο κάρτες με το λογαριασμό miles & bonus. Απλά η μία κάρτα δεν θα "βλέπει" τους συλλεγμένους πόντους της άλλης και θα μετατρέπεις τους πόντους της κάθε κάρτας ξεχωριστά με τη κάθε κάρτα που τους αναλογεί.αν επιτρέπεται να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός miles and bonus με 2 πιστωτικές .
Κάτοχος της χρεωστικής Aegean visa bonus, κάτοχος της πιστωτικής aegean visa bonus και 20/07 εκανα αιτηση και για την premium η οποία εχει εγκριθεί και την εχω στα χέρια μου (θα καταργησω την απλή πιστωτική και χρεωστική)Υπάρχουν 2 πιστωτικές και 1 χρεωστική
εγώ εννοούσα ότι έχω την 1 από τις 2 πιστωτικές την premium και θέλω να κάνω και αίτηση για τη δεύτερη πιστωτική την κλασική Aegean
Και κυρίως αν επιτρέπεται να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός miles and bonus με 2 πιστωτικές .