• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Φινλανδία 4.028 παγωμένα χιλιόμετρα

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Και ταξιδαρα και φωτογραφιαρες.
Σε ευχαριστώ πολύ @Yorgos !! Να είσαι καλά!

Αν στο τέλος έχεις και εκτίμηση κόστους θα ήταν ενδιαφέρον.
Ναι, στο τέλος της ιστορίας θα αναφέρω τα οικονομικά στοιχεία του ταξιδιού.

kostasz3

Member
Klair και Yorgo έτσι που σας διαβάζω εναλλάξ, με έχετε αφήσει speechless!!!
Μου εχει τύχει καποιες φορες να ανυπομονώ να γυρίσω στο σπιτι για να δω τη συνεχεια μια σειράς ή να ακούσω καποιο άλμπουμ αγαπημένου συγκροτήματος που άφησα στη μεση,το ιδιο μου συνέβη και τωρα με τις περιγραφές και των 2

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Διαβάζω την ιστορία τις τελευταίες τρεις ημέρες και τώρα που υπάρχει μία ανάπαυλα ήθελα να σου γράψω ότι πραγματικά γράφεις πολύ όμορφα, παραστατικά, βγαίνει στη γραφή σου το πάθος για τα ταξίδια και ο θαυμασμός για την ομορφιά που αντίκρυσες. Οι δε φωτογραφίες, φανταστικές, και μόνο που είδατε τόσες φορές το Βόρειο Σέλας, τι να πω, ταξιδάρα. Δεν ήταν από τα ταξίδια που είχα στα υπόψη για άμεσα, αλλά το έβαλα χάρη σε αυτή την ιστορία. Είμαι και χειμωνάκιας, οπότε αυτό όλο είναι η περιγραφή του παραδείσου. Επειδή πρόκειται για ακριβή χώρα, θα ήθελα κι εγώ να δω περίπου πόσο πήγε το μαλλί, όπως κι ο @Yorgos . Αναμένω τη συνέχεια!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Μου εχει τύχει καποιες φορες να ανυπομονώ να γυρίσω στο σπιτι για να δω τη συνεχεια μια σειράς ή να ακούσω καποιο άλμπουμ αγαπημένου συγκροτήματος που άφησα στη μεση,το ιδιο μου συνέβη και τωρα με τις περιγραφές και των 2
@kostasz3 Τι υπέροχο και πρωτότυπο σχόλιο! Σε ευχαριστώ πολύ που διαβάζεις την ιστορία και περιμένεις τη συνέχεια με τόση προσμονή! Είναι ωραίο το συναίσθημα να ξέρεις ότι η αφήγηση του ταξιδιού τυγχάνει τέτοιας θερμής αποδοχής και ανταπόκρισης.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Διαβάζω την ιστορία τις τελευταίες τρεις ημέρες και τώρα που υπάρχει μία ανάπαυλα ήθελα να σου γράψω ότι πραγματικά γράφεις πολύ όμορφα, παραστατικά, βγαίνει στη γραφή σου το πάθος για τα ταξίδια και ο θαυμασμός για την ομορφιά που αντίκρυσες. Οι δε φωτογραφίες, φανταστικές, και μόνο που είδατε τόσες φορές το Βόρειο Σέλας, τι να πω, ταξιδάρα.
@Vicks Καταρχάς σε υπέρ ευχαριστώ που διαβάζεις και σχολιάζεις την ιστορία. Τα λόγια σου με κολακεύουν. Όντως, έχω πάθος με τα ταξίδια και χαίρομαι πολύ που ασυναίσθητα αυτό φανερώνεται κατά την αφήγηση. Αντίκρισα πολύ όμορφες και πρωτόγνωρες εικόνες και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να γράψω για αυτό το οδικό ταξίδι. Όσο για την πολλαπλή θέαση του Σέλαος, τι να πω; Σταθήκαμε πολύ τυχεροί! Το κυνηγήσαμε, βέβαια, και εμείς αρκετά ξενυχτώντας και κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στους παγωμένους και αφιλόξενους δρόμους της Λαπωνίας.

Δεν ήταν από τα ταξίδια που είχα στα υπόψη για άμεσα, αλλά το έβαλα χάρη σε αυτή την ιστορία. Είμαι και χειμωνάκιας, οπότε αυτό όλο είναι η περιγραφή του παραδείσου.
Αυτή είναι, τελικά, η επιτυχία των ιστοριών σε αυτό το υπέροχο forum. Να εμπνέουν και να παρακινούν τους αναγνώστες να τολμούν ταξίδια που μπορεί να μην είχαν σκεφτεί ή τολμήσει ποτέ να κάνουν. Θα χαρώ πολύ αν αυτή η αφήγηση σταθεί αφορμή για να πραγματοποιήσεις μια επίσκεψη στη χώρα. Αφού είσαι και χειμωνάκιας ένας λόγος παραπάνω!

Επειδή πρόκειται για ακριβή χώρα, θα ήθελα κι εγώ να δω περίπου πόσο πήγε το μαλλί, όπως κι ο @Yorgos .
Στο τέλος θα γράψω τον λογαριασμό 🤣

Αναμένω τη συνέχεια!
Έρχεται άμεσα.

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Αν σου είναι εύκολο, βάλε ένα χάρτη με το δρομολόγιο του ταξιδιού για να έχουμε γενική εποπτεία.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Αν σου είναι εύκολο, βάλε ένα χάρτη με το δρομολόγιο του ταξιδιού για να έχουμε γενική εποπτεία.
Στο τέλος, μαζί με τα οικονομικά στοιχεία, θα βάλω τον χάρτη με όλο το δρομολόγιο.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Δεν θα πρωτοτυπήσω, θα πω κι εγώ πως έχω εντυπωσιαστεί! Ταξίδι βγαλμένο από παραμύθι και φανταστική περιγραφή, που μεταδίδει τόσο τις πληροφορίες όσο και την χαρά σας και το πόσο το απολαύσατε. Και εννοείται φωτογραφιάρες.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Δεν θα πρωτοτυπήσω, θα πω κι εγώ πως έχω εντυπωσιαστεί! Ταξίδι βγαλμένο από παραμύθι και φανταστική περιγραφή, που μεταδίδει τόσο τις πληροφορίες όσο και την χαρά σας και το πόσο το απολαύσατε. Και εννοείται φωτογραφιάρες.
@Viajero93 Σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο όμορφο σχόλιο!! Χαίρομαι που καταφέρνω να μεταφέρω με ενθουσιασμό τις εμπειρίες, τις πληροφορίες και τη χαρά μας για αυτό το ταξίδι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom