echo2011
Member
Νασαι καλά Ντίνα! Οτι καλύτερο και σε σένα! Ανυπομονούμε να ξεκινήσει!Δεν υπάρχει μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό ταξίδι από αυτό που αρχίζει για σας τον Φεβρουάριο!!!
Κάθε Καλό στο δρόμο σας
Νασαι καλά Ντίνα! Οτι καλύτερο και σε σένα! Ανυπομονούμε να ξεκινήσει!Δεν υπάρχει μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό ταξίδι από αυτό που αρχίζει για σας τον Φεβρουάριο!!!
Κάθε Καλό στο δρόμο σας
Να πάνε όλα καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό ταξίδι, τα υπόλοιπα είναι καλά αλλά δευτερεύοντα...Εμείς για το 2017 έχουμε το πιο όμορφο ταξίδι ως το μαιευτήριο! Γύρω στα τέλη Φλεβάρη...
ζαλιστηκα...Τα εκτός Ευρώπης: Καναδάς, Κούβα, Κολομβία, Σουρινάμ, Μαδαγασκάρη, Ινδία, Καμπότζη, Λάος, Κίνα.
Με το καλό να έρθει το μωράκι σας! Το ομορφότερο ταξίδι της ζωής τώρα ξεκινάει...Εμείς για το 2017 έχουμε το πιο όμορφο ταξίδι ως το μαιευτήριο! Γύρω στα τέλη Φλεβάρη... Για το καλοκαιράκι λογικά μας βλέπω καπου κοντά με το μωράκι μας.. Οι γονείς του φόρουμ πιστεύω θα δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν έρθει η ώρα...
Τζόκερ ή Λόττο;
just troll.....Τζόκερ ή Λόττο;
Αχ Χριστούγεννα θα περάσεις υπέροχα! Δεν ξέρω πόσες μέρες θα πας, αλλά πρόσεξε γιατί πολλά μαγαζιά είναι κλειστά ειδικά ανήμερα!Xριστούγεννα Βουδαπέστη και μετά βλέπουμε!
Να περάσεις υπέροχα!!!!!!!!!!Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έκλεισα το πρώτο μου ταξιδάκι για το 2017!!