ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Με το καινούριο ωροσκόπιο ή με το παλιό;Μίλησε ο ωροσκόπος μου και τα αστέρια (αυτά συμβουλεύομαι μόνο,για τα ταξίδια μου )να πάω το 17 στο Βιετνάμ....
Θα είναι το πρώτο ταξίδι μου προς τα εκεί και θα εγκαταλειψω για χάρη του τους ωραίους καθεδρικούς και τις πλατείες με τα Δημαρχεία που τόσο λατρεύω....
Τώρα αν κάποιος ερχεται παρέα όλα ειναι συζητησιμα εκτός από τον χρόνο που θα πρέπει να είναι Δεκεμβριο 17 η max Φεβρουάριο 18.
Και με τα δύοΜε το καινούριο ωροσκόπιο ή με το παλιό;
αν πεταγα...θα φτιαχναμε βαλιτσες,καρφιτσουλα μου...αλλα δεν...για το 17 ,τιποτα σιγουρο..αυτο που θα ηθελα ειναι με εδρα το παρισι,να δω κομματια της γαλλικης επαρχιας ,οσα πιο πολλα μπορω...θα δειξει.
Αν το κάνεις τότε, κανόνισε τις ημερομηνίες να πέσουν πάνω στο Tết (16 Φεβρουαρίου 2018), τον εορτασμό του Βιετναμέζικου νέου έτους, για μια πιο ξεχωριστή εμπειρία.όλα ειναι συζητησιμα εκτός από τον χρόνο που θα πρέπει να είναι Δεκεμβριο 17 η max Φεβρουάριο 18.
Αν ειναι ετσι....ανοιξτε θεμα για το 2018,παρακαλώΑν το κάνεις τότε, κανόνισε τις ημερομηνίες να πέσουν πάνω στο Tết (16 Φεβρουαρίου 2018), τον εορτασμό του Βιετναμέζικου νέου έτους, για μια πιο ξεχωριστή εμπειρία.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tết
Εχω ταξιδεψει με αεροπλανο μονο οταν δεν ειχα αλλη επιλογη.Τωρα φροντιζω να εχω.Η ταξιδευω με ατομα που ακολουθουν η παω μονη μου.Το καλοκαιρι εκανα ταξιδι Ιταλια,6 η 7 πολεις και μονο σε μια συναντησα τις κορες μου και γυρισαμε μαζι.Εχω κανει πολλες φορες αθηνα λονδινο με καραβι και τρενα,σχεδον παντα μονη μου..δεν με χαλαει καθολου..υγεια να υπαρχει...