buffon85
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κολομβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
κουβα μαρτιο και βλεπουμε..!
Μη μου βάζεις ιδέες εσύ... Πολύ τη λιγουρεύομαι την ανατολική ακτή κι εγώ (by the way, για να πας εκδρομή στους καταρράκτες Νιαγάρα που είναι Καναδά νομίζω, θέλει βίζα/καναδέζικη εστα ή κάτι τέτοιο? Ή φτάνει η Αμερικάνικη?)Για μια Αμερική ακόμη(ανατολικά αυτήν την φορά) δεν θα έλεγα όχι.Θα προσπαθήσουμε...
Δεν το ξέρω.Δεν έχω σκοπό να πάει καταρράκτες.Αποκλειστικά Νέα Υόρκη και άντε και καμιά Ουάσιγκτον.Μη μου βάζεις ιδέες εσύ... Πολύ τη λιγουρεύομαι την ανατολική ακτή κι εγώ (by the way, για να πας εκδρομή στους καταρράκτες Νιαγάρα που είναι Καναδά νομίζω, θέλει βίζα/καναδέζικη εστα ή κάτι τέτοιο? Ή φτάνει η Αμερικάνικη?)
Ξέχασες το Τρινιδάδ και Τομπαγκο...Τα εκτός Ευρώπης: Καναδάς, Κούβα, Κολομβία, Σουρινάμ, Μαδαγασκάρη, Ινδία, Καμπότζη, Λάος, Κίνα.
Δε μου έβγαιναν οι μέρες και είπα να τ' αφήσω για το 2018, μαζί με τις μικρές Αντίλλες!Ξέχασες το Τρινιδάδ και Τομπαγκο...
Καναδα από Αμερική μπήκαμε πανεύκολα και γρήγορα (μόνο με τα διαβατήριά μας). Το ανάποδο είναι το ζόρι, όταν δηλαδη θες να ξαναμπείς Αμερική από Καναδά. Εκεί μας πήραν συνέντευξη, έλεγξαν τις βαλίτσες και μας ζήτησαν esta και να δουν εισιτήρια επιστροφής για Ελλάδα. Δε τα είχαμε μαζί αλλά ευτυχώς μας άφησαν..Μη μου βάζεις ιδέες εσύ... Πολύ τη λιγουρεύομαι την ανατολική ακτή κι εγώ (by the way, για να πας εκδρομή στους καταρράκτες Νιαγάρα που είναι Καναδά νομίζω, θέλει βίζα/καναδέζικη εστα ή κάτι τέτοιο? Ή φτάνει η Αμερικάνικη?)