2017. Πού πάμε;

john_shadow86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
αν είχα παρέα θα είχα κλείσει ήδη για Ιαπωνία τον Απρίλιο, βέβαια ακόμα το σκέφτομαι και για μόνος...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν έχει WIFI εκεί που πάμε! :bleh:
Εκεί θα μείνετε? Δε θα γυρίσετε κάποτε?
Καλά ειδικά εσύ μην τολμήσεις να γυρίσεις από Κολομβία (ταχυπαλμία και μόνο που έγραψα το όνομα της χώρας :rolleyes-80:) και να μη γράψεις ιστορία ε? Που έχεις πάει σε 42 χώρες και μας έγραψες μόνο 2 ιστορίες! Και γράφεις και ωραία :)

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Εκεί θα μείνετε? Δε θα γυρίσετε κάποτε?
Καλά ειδικά εσύ μην τολμήσεις να γυρίσεις από Κολομβία (ταχυπαλμία και μόνο που έγραψα το όνομα της χώρας :rolleyes-80:) και να μη γράψεις ιστορία ε? Που έχεις πάει σε 42 χώρες και μας έγραψες μόνο 2 ιστορίες! Και γράφεις και ωραία :)
Προτεινω να του απαγορευτει η εξοδος απο τη χωρα, εκτος κι αν ανεβασει τωρα τις υπολοιπες 40 ιστοριες :icon_evil:

Τα εκτός Ευρώπης: Καναδάς, Κούβα, Κολομβία, Σουρινάμ, Μαδαγασκάρη, Ινδία, Καμπότζη, Λάος, Κίνα.
Τι είπες τώρα.. :shock:
Εμείς πάλι δεν έχουμε τίποτα απολύτως στα σκαριά για το 2017. Αλλά έχω υπομονή, μόλις το fly4free εμφανίσει Περού, θα του δώσω να καταλάβει :)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Έχω προγραμματίσει τον Μάρτιο Παρίσι-Νορμανδία με τον καλό μου:love0054:. Τα εισιτήρια μάλιστα τα έβγαλα τον Ιούνιο, για να ανακουφίσω τον πόνο μου μόλις γύρισα από την Σκανδιναβία.
Μια μέρα όμως που είχα τα ψυχολογικά μου :bash: έκλεισα για αυτό το ΣΚ Ρώμη - μόνη μου.
Είναι σοβαρό γιατρέ μου?

echo2011

Member
Εμείς για το 2017 έχουμε το πιο όμορφο ταξίδι ως το μαιευτήριο! :) Γύρω στα τέλη Φλεβάρη... Για το καλοκαιράκι λογικά μας βλέπω καπου κοντά με το μωράκι μας.. Οι γονείς του φόρουμ πιστεύω θα δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν έρθει η ώρα...

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Εμείς για το 2017 έχουμε το πιο όμορφο ταξίδι ως το μαιευτήριο! :)
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό ταξίδι από αυτό που αρχίζει για σας τον Φεβρουάριο!!!
Κάθε Καλό στο δρόμο σας :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα