• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

2η συνάντηση

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
να στειλω χοχλιους στο Σαμιον που ξερω οτι του αρεσουν.....
ας οψετε ο αιτιος που εβαλε τη συναντηση καθημερινη......ειναι που δεν με συμπαθει και καθολου......
ελπίζω να μην εννοείς εμένα! και βέβαια σε θελαμε στη συνάντηση, τι λες τώρα..να κάνουμε την 3η σάββατο να στο αποδειξουμε? οι χοχλιοί! αχ..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
μετά την ευγενική προσπάθεια της Μαρίας που έκανε τη σχετική επικοινωνία, η κράτηση είναι οκ στο όνομά της. για όσους έρχονται πρώτη φορά δεν θα είναι δύσκολο να εντοπίσετε ένα τραπέζι των 16 θέσεων..πάντως επικοινωνήστε και με πμ για οτιδήποτε. έγινε προσπάθεια για διάταξη σε Π (ροτόντες δεν υπάρχουν) αλλά όπως καταλαβαίνετε παρασκευή θα είναι λίγο δυσκολο λόγω πολυκοσμίας..θα δούμε.
Ci vediamo!

Anema e Core, 29/5, 21.00

1.mary_a
2.Samion
3.σαιτας
4.taver
5.sapienza
6.neraida
7.XRISTOS71
8.Dafni
9. σύζυγος Dafni
10.ευαγγελία
11.manolism
12.συνοδός manolism
13.pinelopi
14.σύζυγος pinelopi
15.chrikky

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ελπίζω να μην εννοείς εμένα! και βέβαια σε θελαμε στη συνάντηση, τι λες τώρα..να κάνουμε την 3η σάββατο να στο αποδειξουμε? οι χοχλιοί! αχ..

Ειδες Σαμιον ονοματα δεν ειπα.....τσιμπησες αμεσως...ελα πλακα κανω......απλα θα ηθελα να ειμαι μαζι σας..θα ειχε πολυ πλακα...ολη η παρεα ειναι αξιολογη

Ευαγγελια....στη φωτογραφιση των πιατων να εισαι παρουσα....ρεσιταλ εδωσες στη πρωτη συναντηση....ασε που ακομα γελαω με τις ατακες σου στο τοπικ Τι μας ενοχλει στα ταξιδια..ειλικρινα εισαι απιστευτη....κατι τετοια τωρα χανω......και με εχει φαει η ζηλια....κανενα καλο παιδακι δεν θα μου στειλει φωτο εστω σε pm ???

Samion τις ανταλαζω με χοχλιους...αλλα θα τους μαγειρεψω εγω...μπουμπουριστούς ( θα σου εξηγησει ο taver )

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μηπως να αναλαβει η mary_a το PR του γκρουπ των Ιταλοφιλων???:haha::haha:
Ολο κανονιζει να κανει τις κρατησεις, κλεινει τραπεζια στο ονομα της.......
Μηπως ξεκινα μεα καριερα???:bleh::bleh:
Μαρια,αποκαλυψου!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ειδες Σαμιον ονοματα δεν ειπα.....τσιμπησες αμεσως...ελα πλακα κανω......απλα θα ηθελα να ειμαι μαζι σας..θα ειχε πολυ πλακα...ολη η παρεα ειναι αξιολογη

Ευαγγελια....στη φωτογραφιση των πιατων να εισαι παρουσα....ρεσιταλ εδωσες στη πρωτη συναντηση....ασε που ακομα γελαω με τις ατακες σου στο τοπικ Τι μας ενοχλει στα ταξιδια..ειλικρινα εισαι απιστευτη....κατι τετοια τωρα χανω......και με εχει φαει η ζηλια....κανενα καλο παιδακι δεν θα μου στειλει φωτο εστω σε pm ???

Samion τις ανταλαζω με χοχλιους...αλλα θα τους μαγειρεψω εγω...μπουμπουριστούς ( θα σου εξηγησει ο taver )
Δικη μου φωτο θες,rethimno????? Αν με δεις δεν θα τρως το φαι σου μετα......
:bleh::bleh::bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
θα σου στείλω 100 για ενα πιάτο, φτάνουν?

Για σενα χαλαλι.....ανταλαγματα τελος........τα κολληταρια μου δεν τα πουλαω......και σε εχω συγχωρησει ηδη..... που ειπες παππου το Ramazoti..... απαιχτο το νεο του τραγουδι αλλα ο σκηνοθετης του βιντεο κλιπ....νυχτα πηρε το διπλωμα του ??? το τσαλακωμα που του εριξε θεωρειται τεχνη ????

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για σενα χαλαλι.....ανταλαγματα τελος........τα κολληταρια μου δεν τα πουλαω......και σε εχω συγχωρησει ηδη..... που ειπες παππου το Ramazoti..... απαιχτο το νεο του τραγουδι αλλα ο σκηνοθετης του βιντεο κλιπ....νυχτα πηρε το διπλωμα του ??? το τσαλακωμα που του εριξε θεωρειται τεχνη ????
άντε σου στέλνω τη πρωτη. στη συνάντηση θα ξυριστώ λίγο..

Attachments

• 59,6 KB Προβολές: 51

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δικη μου φωτο θες,rethimno????? Αν με δεις δεν θα τρως το φαι σου μετα......
:bleh::bleh::bleh:
Σε εχω δει και εισαι τελεια.....μαλλον εσενα θα κοπει η ορεξη αν δεις τις δικες μου φωτο...μπες στο προφιλ μου και θα καταλαβεις....εχω εκτεθει ανεπανορθωτα....αλλα δεν πτοουμε....σε οποιον αρεσουμε που λεει και ενα τραγουδι...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
άντε σου στέλνω τη πρωτη. στη συνάντηση θα ξυριστώ λίγο..

Σαμιον ΕΛΕΟΣ .....εχω λυθει στο γελιο.....:haha::haha::haha::haha::haha::haha:αλλα δεν με πειθεις οτι εισαι εσυ.......απο αλλο αβαταρ το εκλεψες....ετοιμος ηταν να το βαλει αλλαξε γνωμη.....και το κατοχυρωσες εσυ..........ρωτα και το leftis τα ιδια εκανε και αυτος.....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Σε εχω δει και εισαι τελεια.....μαλλον εσενα θα κοπει η ορεξη αν δεις τις δικες μου φωτο...μπες στο προφιλ μου και θα καταλαβεις....εχω εκτεθει ανεπανορθωτα....αλλα δεν πτοουμε....σε οποιον αρεσουμε που λεει και ενα τραγουδι...
μαλλον αλλη θα ειδες!!!!:D:D
Για να σου λυθουν ολες οι αποριες παρε το καικι και ελα:shock::shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος