2η συνάντηση

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Να αναφερω ενημερωτικα οτι το μαγαζι ειναι διπλα στον υπο κατασκευη σταθμο του μετρο και για παρκιν εχει λιγο χωρο μπροστα απο το μαγαζι αλλιως σε καποιο στενο...παντος ιδιαιτερο προβλημα δεν θα εχετε να παρκαρετε και θα το βρειτε ευκολα...μολις δειτε το εργοταξιο διπλα....αν και δεν εχω παει παρολο που ειναι κοντα στο σπιτι μου φαινεται αξιολογο μαγαζι....αυριο θα το διαπιστωσουμε κιολας! ;)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
μήπως να έρθω να σε πάρω με τη βάρκα μου? τι ώρα σχολάς?
Mπραβο leftri ωραιος ιπποτης εισαι.....αν φυγουμε απο Ρεθυμνο με αυτο το πλεουμενο...στο καλλιτερο σεναριο θα βρεθουμε στη Μαλτα και στο χειροτερο στο Ισραηλ....ευθεια για Αθηνα δεν το κοβω....ασε που απο τις διαστασεις η βαρκα πρεπει να ειναι ..μπες εσυ να βγω εγω....θα με χωρεσει ??? δεν ειμαι και τζιτζικοφτερο......ή μηπως σε στελνει κανεις να με αδειασεις μεσοπελαγα.......θα στειλω το Σαμιον να καθαρισει.....

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Mπραβο leftri ωραιος ιπποτης εισαι.....αν φυγουμε απο Ρεθυμνο με αυτο το πλεουμενο...στο καλλιτερο σεναριο θα βρεθουμε στη Μαλτα και στο χειροτερο στο Ισραηλ....ευθεια για Αθηνα δεν το κοβω....ασε που απο τις διαστασεις η βαρκα πρεπει να ειναι ..μπες εσυ να βγω εγω....θα με χωρεσει ??? δεν ειμαι και τζιτζικοφτερο......ή μηπως σε στελνει κανεις να με αδειασεις μεσοπελαγα.......θα στειλω το Σαμιον να καθαρισει.....
εγώ προσφέρομαι με τη βάρκα μου κι εσύ γκρινιάζεις... ας έρθει ο σαμιον αν είναι να δούμε που θα σε βγάλει.... εγώ πάντως σε προειδοποίησα (αντί για ιταλικό στην ελλάδα σε βλέπω για ελληνικό στην ιταλία)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
εγώ προσφέρομαι με τη βάρκα μου κι εσύ γκρινιάζεις... ας έρθει ο σαμιον αν είναι να δούμε που θα σε βγάλει.... εγώ πάντως σε προειδοποίησα (αντί για ιταλικό στην ελλάδα σε βλέπω για ελληνικό στην ιταλία)
χώρια που η βάρκα "σου" αρχικά ήταν δική μου..
για τη Ρεθυμνο θα στείλω λουσάτο κρουαζιερόπλοιο όχι καρυδότσουφλα..άντε κανένα ιστιοπλοικό όπως αυτό που καπετάνευα στη φωτο πριν.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Θα ηθελα πολυ να ξαναπαω στην Ιταλια ....αλλα Leftri το ξανασκεφτηκα...αν ξεκινησουμε με αυτη τη βαρκα...το σιγουρο ειναι οτι στην Αθηνα θα φτασουμε στην επομενη συναντηση που γυρω στον Οκτωμβριο τη προσδιοριζω.....ή αισιοδοξεις να φτασουμε νωριτερα ?????

Μαρακι ευχαριστω που με δικαιολογησες για το ΄΄Θεσσαλονικιος¨ ολοι οι Μακεδονες ειναι καταπληκτικοι....το καταλαβα στα χρονια που σπουδαζα εκει...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
χώρια που η βάρκα "σου" αρχικά ήταν δική μου..
για τη Ρεθυμνο θα στείλω λουσάτο κρουαζιερόπλοιο όχι καρυδότσουφλα..άντε κανένα ιστιοπλοικό όπως αυτό που καπετάνευα στη φωτο πριν.

Τετοια μου γραφεται τωρα και στενοχωριεμαι ....γιατι μετα απο τη συναντηση...που θα βρισκομαστε ετσι.????...ειχαμε τη Γιουροβιζιον και γραφαμε μερα νυχτα...τωρα κοντευει να αραχνιασει......λεω να κανουμε ρεζερβε ενα τοπικ ολη η παρεα και να γραφουμε οτι θελουμε

Αυτος ο Cakenet που αλωνιζει ???? λεω να του παραχωρησουμε 2-3 σελιδες απο το τοπικ να μας γραψει μια καλησπερα.....για λιγοτερες δεν νομιζω ??????

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Προσοχή - προσοχή...
Όσοι παραβρεθείτε σήμερα στη 2η συνάντηση των Ιταλόφιλων, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά...Αν δείτε καμμιά ύποπτη παρουσία στο χώρο μπορεί να πρόκειται για κατάσκοπο του φόρουμ...Το νού σας!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Προσοχή - προσοχή...
Όσοι παραβρεθείτε σήμερα στη 2η συνάντηση των Ιταλόφιλων, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά...Αν δείτε καμμιά ύποπτη παρουσία στο χώρο μπορεί να πρόκειται για κατάσκοπο του φόρουμ...Το νού σας!!!
:haha::haha::haha:...σούπερ Sapienza!:clap::clap::clap:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Καταπληκτικό!!!!!!!!!!!
και..........καλά να περάσετε:)

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Για τι κατασκοπους μιλατε παιδια;;;; :bleh:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
για τον "κολλητό" σου τον Traveller λένε..που όταν δεν πάει επίσημα κάπου στέλνει καποιο κατάσκοπο και του φέρνει αναφορά μετα...:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom