ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
να φερεις και στακα μαζι με τους χοχλιους!!! μην ερθεις με αδεια χερια!!άντε και τη βραδυνή πτήση την προλαβαίνει..
να φερεις και στακα μαζι με τους χοχλιους!!! μην ερθεις με αδεια χερια!!άντε και τη βραδυνή πτήση την προλαβαίνει..
Νομιζεις......αν τη προλαβαινα θα ειχα αυτοκαλεστει .......αν το Ρεθυμνο ειχε αεροδρομιο....αν τα Χανια δεν ηταν μια ωρα.....συν το καταποντισμο της Αθηνας.........Ευη με λενε...δεν με λενε Κοπερφιλντ ??? ουτε αυτος θα προλαβαινε....άντε και τη βραδυνή πτήση την προλαβαίνει..
οκ, νόμιζα ότι στις 8 είναι εντάξει αλλά αν δουλεύεις απόγευμα μόνο αν σε λέγανε Κόπερφιλντ είχες ελπίδες..alla prossima είπαμε.Νομιζεις......αν τη προλαβαινα θα ειχα αυτοκαλεστει .......αν το Ρεθυμνο ειχε αεροδρομιο....αν τα Χανια δεν ηταν μια ωρα.....συν το καταποντισμο της Αθηνας.........Ευη με λενε...δεν με λενε Κοπερφιλντ ??? ουτε αυτος θα προλαβαινε....
να φερεις και στακα μαζι με τους χοχλιους!!! μην ερθεις με αδεια χερια!!
Αυτο το alla prossima κανε το καλλιτερα mai ενα ταξιδι στη Κρητη θα μας σωσει.....alla prossima είπαμε.
μήπως να έρθω να σε πάρω με τη βάρκα μου? τι ώρα σχολάς?
δεν ξερω μηπως μπαταρει η βαρκα με τετοια κορμοστασια!!!μήπως να έρθω να σε πάρω με τη βάρκα μου? τι ώρα σχολάς?
μεγάλη μου τιμή που με αποκαλείς ''γνήσιο θεσσαλονικιό'' μα δεν έχω καμμία σχέση με θεσ/κη εκτός απο ότι πλέον απέχω λιγότερο χρονικά με την ολοκλήρωση της εγνατίαςΛεφτρη εισαι απιστευτος.......γνησιος Θεσσαλονικιος...σπουδασα στη πολη σου...τελεια... εσυ και ο mpiftex αντιπροσωπευεται επαξια τη Θεσσαλονικη......τετοιους τυπους εκανα παρεα και με χαλασανε...εγω ημουν σοβαρο κοριτσι.....