skiouros82
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μας τσάκισε ο covid
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan me cherry blossom
συγνωμη ,καταλαβα καλα? εδω καταρριπτεται ενας μυθος ,μην τα λετε ετσι απλα....
άστα...και μετά λένε παντού υπάρχει ένας μύθος!! μόνο η μπύρα έμεινε!συγνωμη ,καταλαβα καλα? εδω καταρριπτεται ενας μυθος ,μην τα λετε ετσι απλα....
πάντως άν ο φίλος μου γιατι περί αυτού ο λόγος... σάς άρεσε ποσο γλυκομίλητος ήταν θα τον ξαναφέρω σίγουρα και σε επόμενη συνάντηση
Το περασμένο Σαβ. πήγαμε στο Salumaio στη ΚηφισιάSALUMAIO DI ATENE (IL)εντάξει είπαμε όχι DOC αλλά κάτι γίνεται. σίγουρα ο σεφ στα πιάτα της περιοχής του θα τα κατάφερνε καλύτερα. αλλά είναι πολλοί οι ναπολιτάνοι στην Αθήνα..
τα κρεατικά δεν με ενεπνευσαν. η πρώτη επιλογή ηταν aghiotta di pesce spada συνταγη από Messina που με έκπληξη το ειδα στο μενου. Κτύπα το.
γράψε μια κριτική όταν έχεις χρόνο στο ειδικό θέμα να τα πούμε εκεί. εγώ εμπειρία μεγαλη από ιταλικά στην Αθήνα δεν έχω και αναγκαστικά τα κρίνω με τα κριτήρια της Ιταλίας. το cosca δεν έχει το touch of class που λέμε για να το προτείνω.Το περασμένο Σαβ. πήγαμε στο Salumaio στη ΚηφισιάSALUMAIO DI ATENE (IL)
Παναγίτσας 3, Κηφισιά 210-6233934
, συμπαθές
Λοιπόν ο τύπος είναι γάτα και το "έστησε" αρκετά αυστηρά το όλο σκηνικό:γράψε μια κριτική όταν έχεις χρόνο στο ειδικό θέμα να τα πούμε εκεί. εγώ εμπειρία μεγαλη από ιταλικά στην Αθήνα δεν έχω και αναγκαστικά τα κρίνω με τα κριτήρια της Ιταλίας. το cosca δεν έχει το touch of class που λέμε για να το προτείνω.
καλύτερα πάρε μια γνώμη από ειδικό (βλ. Traveller αν έχει πάει).
δωροθεα εχεις δικαιο σε αυτο, και εγω το ιδιο πιστευω, να το οργανωσουμε καλυτερα την επομενη φορα ως προς το τραπεζι αναφερομαι για να μπορουμε να γνωριστουμε καλυτερα ολοι γιατι εγω εκει στην ακρη που καθομουν..Λέω για αυτά τα παιδιά μόνο γιατί οι από κει δεν μας... παίζανε! Νομίζω δεν μίλησα σχεδόν με κανέναν από το διπλανό τραπέζι, λες και ήταν άλλη παρέα. Εξαίρεση ο κύριοςμε το πουκάμισο στη γωνία του διπλανού τραπεζιού, που καθόταν κοντά στο samion. Πολύ συμπαθητικός μου φάνηκε .Παιδιά την επόμενη φορά να τσεκάρουμε ότι τα τραπέζια είναι ροτόντα!!!
τέλειο!!!!!!Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν? Εμένα που ήρθα (έστω και για λίγο) γιατί δε με ειδοποίησε κανείς? Φτού... και ήθελα να του πάρω και αυτόγραφο... Έχασα την ευκαιρία να δω από κοντά την Τζόαν Κόλλινς του travelstories.