• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

1η συνάντηση Ιταλόφιλων! (7/5/2009)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
συγνωμη ,καταλαβα καλα? εδω καταρριπτεται ενας μυθος ,μην τα λετε ετσι απλα....

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
πάντως άν ο φίλος μου γιατι περί αυτού ο λόγος:bleh::bleh:... σάς άρεσε ποσο γλυκομίλητος ήταν θα τον ξαναφέρω σίγουρα και σε επόμενη συνάντηση

σε πρωτη φαση, κι επειδη μας φανηκε πολυ γκουρμε τυπος θα θελαμε την αποψη του για το εστιατοριο και τα πιάτα... :D

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
εντάξει είπαμε όχι DOC αλλά κάτι γίνεται. σίγουρα ο σεφ στα πιάτα της περιοχής του θα τα κατάφερνε καλύτερα. αλλά είναι πολλοί οι ναπολιτάνοι στην Αθήνα..
τα κρεατικά δεν με ενεπνευσαν. η πρώτη επιλογή ηταν aghiotta di pesce spada συνταγη από Messina που με έκπληξη το ειδα στο μενου. Κτύπα το.
Το περασμένο Σαβ. πήγαμε στο Salumaio στη ΚηφισιάSALUMAIO DI ATENE (IL)
Παναγίτσας 3, Κηφισιά 210-6233934

, συμπαθές

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το περασμένο Σαβ. πήγαμε στο Salumaio στη ΚηφισιάSALUMAIO DI ATENE (IL)
Παναγίτσας 3, Κηφισιά 210-6233934
, συμπαθές
γράψε μια κριτική όταν έχεις χρόνο στο ειδικό θέμα να τα πούμε εκεί. εγώ εμπειρία μεγαλη από ιταλικά στην Αθήνα δεν έχω και αναγκαστικά τα κρίνω με τα κριτήρια της Ιταλίας. το cosca δεν έχει το touch of class που λέμε για να το προτείνω.
καλύτερα πάρε μια γνώμη από ειδικό (βλ. Traveller :clap: αν έχει πάει).

Last edited by a moderator:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
γράψε μια κριτική όταν έχεις χρόνο στο ειδικό θέμα να τα πούμε εκεί. εγώ εμπειρία μεγαλη από ιταλικά στην Αθήνα δεν έχω και αναγκαστικά τα κρίνω με τα κριτήρια της Ιταλίας. το cosca δεν έχει το touch of class που λέμε για να το προτείνω.
καλύτερα πάρε μια γνώμη από ειδικό (βλ. Traveller :clap: αν έχει πάει).
Λοιπόν ο τύπος είναι γάτα και το "έστησε" αρκετά αυστηρά το όλο σκηνικό:
Αξιοπρεπή ορεκτικά με έξυπνη (τύπου salumeria)παρουσίαση. Λίγα πρώτα πιάτα, λιτές
λεπτές γεύσεις. Δεύτερα δεν πήραμε. Σημαντικό: μικρό αλλά ήσυχο με (σχεδόν) δύο
χώρους (καπνιζόντων και μη). Στο Μιλάνο έχει πολλά τέτοια στο κέντρο, που πάνε το
μεσημέρι να "τσιμπήσουν" οι εργαζόμενοι στα γύρω γραφεία. Εδώ το ίδιο concept, ανεβαίνει
κάπως σε ποιότητα, διπλασιάζεται σε τιμή και πλασάρεται για βραδινή (και χαι) έξοδο και
μάλιστα Κηφισιά!! Κατάλαβες γιατί το φυσιολογικό, αξιοπρεπές και αυτονόητο (πχ. της
Ιταλίας) εδώ θεωρείται πολυτέλεια και κοστίζει ανάλογα?

Traveller

Member
Όπως όλοι γνωρίζετε,για ιατρικούς λόγους, δυστυχώς απουσίαζα από την χθεσινή σύναξη... ο γιατρός λόγω ηλικίας μού απαγορεύει τις εξόδους μετά της 10 το βράδυ...

Παρόλα αυτά όμως σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές η βραδιά σας κύλησε υπέροχα... Στα συν, πάντα κατά τα λεγόμενα των πληροφοριοδωτών μου, οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες , η ευχάριστη έκπληξη του να ανακαλύπτεις ποιός κρύβετε πίσω από ένα nickname, το κέφι που κορυφώθηκε μετά το νιοστό μπουκάλι κρασί και οι υποσχέσεις οτι η συνάντηση θα επαναληφθεί σύντομα... Στα μείον, ο χωρισμός της ομύγηρης σε δύο τραπέζια, το φαγητό που ήταν κατώτερο του αναμενομένου, η θλιβερή όψη του τιραμισού και η απουσία ατόμων συμβόλων του site...(Δευκαλίωνα για σένα κτυπά η καμπάνα).... ψιλοπράγματα δηλαδή που σίγουρα θα διορθωθούν στην επόμενη έξοδο...

Να είστε όλοι πάντα καλά και να απολαμβάνετε συχνά εξόδους σαν την χθεσινή...

Ο γεροtraveller....

neraida

Member
να μαι και εγω... φτανω τελευταια εδω μιας και ξυπνησα πολυ αργα σημερα..:)

εγω πηρα λιγκουινια με γαριδες, ροκα και σαλτσα λιμοντσελο το οποιο πραγματι ηταν πολυ καλο.. κατα την γνωμη μου!και χωρις κρεμμυδι και σκορδο φυσικα! :D
αλλα νομιζω αυτο που πηρε η sapienza με τον σολομο πρεπει να ηταν πιο ωραιο απο το δικο μου τελικα!

επισης το γλυκο εκεινο το τυλιχτο που λεγετε cannoli ηταν υπεροχο, καθως και η πανακοτα!!:D

οσο για τον γεροπαραξενο που καθοταν διπλα στον Χρηστο, τελικα απο κοντα δεν ειναι τοσο αντιπαθητικος οσο καταφερνει να γινεται στο φορουμ..
και απ' οτι καταλαβα βεβαια και του καλα αρεσει να ασχολουνται ολοι μαζι του και να μιλανε γι' αυτον..

viva traveller!!

Λέω για αυτά τα παιδιά μόνο γιατί οι από κει δεν μας... παίζανε! Νομίζω δεν μίλησα σχεδόν με κανέναν από το διπλανό τραπέζι, λες και ήταν άλλη παρέα. Εξαίρεση ο κύριοςμε το πουκάμισο στη γωνία του διπλανού τραπεζιού, που καθόταν κοντά στο samion. Πολύ συμπαθητικός μου φάνηκε .Παιδιά την επόμενη φορά να τσεκάρουμε ότι τα τραπέζια είναι ροτόντα!!!
δωροθεα εχεις δικαιο σε αυτο, και εγω το ιδιο πιστευω, να το οργανωσουμε καλυτερα την επομενη φορα ως προς το τραπεζι αναφερομαι για να μπορουμε να γνωριστουμε καλυτερα ολοι γιατι εγω εκει στην ακρη που καθομουν..;)

neraida

Member
προς τον traveller αφιερωμενο:

κυκλοφορησε η φημη σου αγορι μου προχωρησε..:clap::clap::lol::D

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
αν και δεν ήμουν (ήταν το πνεύμα μου) έχω να παρατηρήσω ότι
  1. ο samion βρήκε τη χαρά του που έλειπα και παρήγγειλε αυτός κρασί...:bleh:
  2. ο traveller έστειλε τον υιό του για να μάθει τι έγινε (εκτός από γεροπαράξενος είναι και περίεργος..)
  3. τα θυληκά που συμμετείχαν θέλουν τάισμα γιάτι παρά είναι αδύνατα οπότε να το ξανακανονίσετε
  4. σκέφτομαι να ανοίξω σαιτ με ονομασία ''travelstories 65 plus'' και θέλω την γνώμη σας, όχι δεν θα είναι ανταγωνιστικό θα συμμετέχουν οι γονείς σας και 1-2 μέλη από εδώ...:clap:. θα έχει μόνο 2 όρους (ηλικία και όχι αλάτι στις συνταγές που θα δίνουν τα μέλη:haha:)
  5. tiramisou-profiterol σημειώσατε 2!!

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν? Εμένα που ήρθα (έστω και για λίγο) γιατί δε με ειδοποίησε κανείς? Φτού... και ήθελα να του πάρω και αυτόγραφο... Έχασα την ευκαιρία να δω από κοντά την Τζόαν Κόλλινς του travelstories. ;)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν? Εμένα που ήρθα (έστω και για λίγο) γιατί δε με ειδοποίησε κανείς? Φτού... και ήθελα να του πάρω και αυτόγραφο... Έχασα την ευκαιρία να δω από κοντά την Τζόαν Κόλλινς του travelstories. ;)
τέλειο!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα