• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

1η συνάντηση Ιταλόφιλων! (7/5/2009)

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
εδω ειμαι και εγω λιγο αργοπορημενη, αλλα με υλικο απο το Cosca. Παραθετω λοιπον καποια απο τα πιατα που γευθηκαμε χθες βραδυ αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο ωραια. το παρακατω ειναι φρεσκα ζυμαρικα με γεμιση αστακου και σαλτσα σαφραν (παρα πολυ γευστικο) Tortelli aragosta
χμ.....sono scetico.
Σαν ελληνικούρα μου φαίνεται (συγνώμη και με κάθε επιφύλαξη αν είμαι ...κακός)

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Caramelle ricotta spinaci
Σπιτικές καραμέλες με ρικότα και σπανάκι σε σως γκοργκοντζόλα με καρύδι
το πιατο της chrikky που εβαλε τελος στο ερωτημα που την ταλανιζε "μα καλα καραμελες σε γευμα?"
χμ.....sono scetico.
αλλά μη νομίζεις, ακόμα
και στην "πατρίδα" κάνουν διάφορες "εξυπνάδες" και τα λένε .."δημιουργική"
κουζίνα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
χμ.....sono scetico.
γιατί? ricotta e spinaci είναι δημοφιλής συνδυασμός. όπως και ο συνδυασμός της σως. όπως και noci e ricotta. ενδιαφέρον μου φάνηκε.κρίμα που δεν το δοκίμασα..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
την επομενη φορα Samion,την επομενη φορα!!1 Χθες ηταν η αναγνωριστικη επισκεψη στο Cosca.Να ανοιξει λιγο ο καιρος και θα μπορουμε να κατσουμε εξω στην πλατεια!!! δεν ξερω αν ειναι fusion συνδιασμος η αυθεντικη σιτσιλιανικη κουζινα,παντως το δικο μου πιατο με ενθουσιασε!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
linguine alle vongole Λιγκουίνι με αχιβάδες και σως σκόρδου το πιατο που κυριολεκτικα σταματησε το στομα της mary_a απο το να
μιλαει!!!:bleh::bleh::bleh:
καλέ κυρία τέτοια διαδίδεις για μένα??? ντροπή
ευτύχως έγραψες κάτι αντίστοιχο και για τη Δωροθέα και δεν το πήρα απολύτως προσωπικά!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καλέ κυρία τέτοια διαδίδεις για μένα??? ντροπή
ευτύχως έγραψες κάτι αντίστοιχο και για τη Δωροθέα και δεν το πήρα απολύτως προσωπικά!!
με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω mary_a και για την οργάνωση της βραδιάς. οργανωτικότατη! μακάρι να έχεις χρόνο να αναλάβεις και την επόμενη..μήπως να είναι σε πιτσερία? τι λέτε? εγώ λατρευω την καλή πίτσα...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω mary_a και για την οργάνωση της βραδιάς. οργανωτικότατη! μακάρι να έχεις χρόνο να αναλάβεις και την επόμενη..μήπως να είναι σε πιτσερία? τι λέτε? εγώ λατρευω την καλή πίτσα...
ευχαριστησή μου! απλά να βρούμε πιτσαρία με ιταλική πίτσα γιατί αλλιώς την βάψαμε! έχεις κάτι υπόψη?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευχαριστησή μου! απλά να βρούμε πιτσαρία με ιταλική πίτσα γιατί αλλιώς την βάψαμε! έχεις κάτι υπόψη?
μία trendy στου Ψυρρή (έχει και αντίστοιχο στη Σαντορίνη) και μία σε μία κάθετη της Αγ. Παρασκευής. και οι δύο με ιταλούς πιτσάδόρους και φυσικά δεν θυμάμαι κανένα όνομα μια και στην Ελλάδα δεν κρατάω ούτε σημειώσεις ούτε κάρτες. κακώς, πολύ κακώς. είναι νωρίς όμως θα τα βρω τα ονόματα. αυτή στο Χαλάνδρι είχε ωραίο κήπο που θα μας χρειαστεί μια και το βλέπω για τέλος Μαίου και ΣΚ για να ικανοποιηθούν όσοι το ζήτησαν..

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
μία trendy στου Ψυρρή (έχει και αντίστοιχο στη Σαντορίνη) και μία σε μία κάθετη της Αγ. Παρασκευής. και οι δύο με ιταλούς πιτσάδόρους και φυσικά δεν θυμάμαι κανένα όνομα μια και στην Ελλάδα δεν κρατάω ούτε σημειώσεις ούτε κάρτες. κακώς, πολύ κακώς. είναι νωρίς όμως θα τα βρω τα ονόματα. αυτή στο Χαλάνδρι είχε ωραίο κήπο που θα μας χρειαστεί μια και το βλέπω για τέλος Μαίου και ΣΚ για να ικανοποιηθούν όσοι το ζήτησαν..
οκ..επανερχόμαστε λοιπόν!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το TUTTI A TAVOLA στην Φιλοθεη πανω στην λεωφορο Κηφισιας εχει κηπο!! Ειναι ανοικτο και το μεσημερι.
Δεν ξερω ομως αν εχει πιτσα!!!!
Exodos - Gourmet

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
γιατί? ricotta e spinaci είναι δημοφιλής συνδυασμός. όπως και ο συνδυασμός της σως. όπως και noci e ricotta. ενδιαφέρον μου φάνηκε.κρίμα που δεν το δοκίμασα..

Λετε εσεις λετε....επιτηδες το κανετε?????? επειδη μενουμε στο νοτο και μας εχει φαει η ζηλια ????
Παντως τη πιο τελεια πιτσα στην Ιταλια την εφαγα στο Τιβολι και ηταν ρικοτα με σπανακι..καταπληκτικη....σε ενα μαγαζι ο θεος να το κανει.......αλλα πηρα και ντελιβερι για το σπιτι...που δεν προλαβε να φτασει....την εφαγα στα αεροδρομιο περιμενοντας τη πτηση για Ηρακλειο.....δεν σκεφτηκα καν οτι καποιοι την περιμεναν....

Ευαγγελια ....εγραψες παλι..καμμια συνταγη δεν πηρες ???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom