• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

1η συνάντηση Ιταλόφιλων! (7/5/2009)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
προς τον traveller αφιερωμενο:

[URL="
- Ξ*Ο�λίνα ''Ξ�Ο�κλοΟ�Ο�Ο�Ξ·Ο�Ξ΅'' video clip / Polina (1990)[/URL]

κυκλοφορησε η φημη σου αγορι μου προχωρησε..:clap::clap::lol::D

απλα τελειο!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap:

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν? Εμένα που ήρθα (έστω και για λίγο) γιατί δε με ειδοποίησε κανείς? Φτού... και ήθελα να του πάρω και αυτόγραφο... Έχασα την ευκαιρία να δω από κοντά την Τζόαν Κόλλινς του travelstories. ;)

με'στειλες τέλος :haha::haha::haha::haha::haha::haha:

ΥΓ οφείλω να σου πώ ότι βρέθηκες μια ανάσα δίπλα του ....δέν ένοιωσες τήν άυρα του :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εδω ειμαι και εγω λιγο αργοπορημενη, αλλα με υλικο απο το Cosca. Παραθετω λοιπον καποια απο τα πιατα που γευθηκαμε χθες βραδυ αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο ωραια. το παρακατω ειναι φρεσκα ζυμαρικα με γεμιση αστακου και σαλτσα σαφραν (παρα πολυ γευστικο) Tortelli aragosta

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
linguine alle vongole Λιγκουίνι με αχιβάδες και σως σκόρδου το πιατο που κυριολεκτικα σταματησε το στομα της mary_a απο το να
μιλαει!!!:bleh::bleh::bleh:

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Farfalle al salmone e vodka Φαρφάλλες με βότκα και σολομό το πιατο που τιμησε η marydim (αλλα μαλλον δεν ηταν αυτο που περιμενε )

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Gnocchi di patate alla sorentina Νιόκι πατάτας με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό

το πιατο της Dorotija το οποιο ξεχασε να τιμησει αφου ειχε πιασει την παρλα με τον Samion

Attachments

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Να το έμφυτο ταλέντο του δημοσιογράφου -κοιτάει πρώτα το καθήκον (δλδ το φωτορεπορτάζ) και μετά τη διασκέδαση. Όχι σαν κάτι άλλους γιαλαντζί πουχαν το μυαλό τους μόνο στην κουβέντα... :cool:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Caramelle ricotta spinaci
Σπιτικές καραμέλες με ρικότα και σπανάκι σε σως γκοργκοντζόλα με καρύδι
το πιατο της chrikky που εβαλε τελος στο ερωτημα που την ταλανιζε "μα καλα καραμελες σε γευμα?"

Attachments

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
βρε ευαγγελια, ελεος!!!!! δεν μπορω να μαζεψω τα σαλια μου...:harakiri: και αργει ακομα το φαγητο...
φατσες δεν θα δουμε??? εχω και εγω περιεργεια για την Joan Collins... κοιτα ευκαιρια που χασαμε... bloody_mary εγραψες...:haha::haha::haha::haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπράβο Ευαγγελία, άψογο το φωτορεπορτάζ!:clap::clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Μπράβο κ συγχαρητήρια σε ολους σας που οργανώσατε κ συμμετείχατε σε μια τόσο ωραία συνάντηση!!!

Με κάνατε κι ζήλεψα αρκετά μπορώ να πώ!!!
:clap::cool:

Αν δεν ήταν καθημερινή αλλα Σ/Κ ισως να ήμουν κ εγω εκεί!!!:roll:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
δεν προλαβα να βγαλω το δικο σου πιατο Samion,ειχα παραισθησεις απο την ζεστη που εξεπεμπε ο προβολεας πανω απο το κεφαλι μου:haha::haha::haha:. μην πω για τον καναπε-βελετζα που μας ξεκανε τελειως!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα