• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, για να επανέλθουμε και στο θέμα μας, υπάρχουν γυάλινα δωμάτια για τους καπνιστές, με τραπεζάκια και καθίσματα. Προσωπικά δε μου άρεσε! Εκτός του ότι έμοιαζε πραγματικά με φυλακή, ο εξαερισμός δεν ήταν και πολύ καλός, με αποτέλεσμα να μπαίνεις μέσα, να παίρνεις μια αναπνοή και να ξαναβγαίνεις!! Αυτό έφτανε, δε χρειαζόταν να ανάψεις τσιγάρο, οπότε προτίμησα να μην καπνίσω, παρά να μπω σε αυτό το δωμάτιο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
για τους φιλους της Ασιας ...
Αν ταξιδεψετε με QATAR στη σταση που θα κανετε στο Καταρ υπαρχει ενα (κακασχημο τιγκα στο καπνο:rolleyes:) δωματιο που μπορειτε να καπνισετε ...

και κατι που διαβασα για τους Ελληνες και το τσιγαρο .
Το λεει η Νια Βανταλος στη νεα ταινια της, στον Αλεξη Γιωργουλη

Νομιζω οτι οι Ελληνες βιαζονται να τελειωσουν το σεξ για να φθασουν πιο γρηγορα στο τσιγαρο :haha::haha:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
...
Αν ταξιδεψετε με QATAR στη σταση που θα κανετε στο Καταρ υπαρχει ενα (κακασχημο τιγκα στο καπνο:rolleyes:) δωματιο που μπορειτε να καπνισετε ...
Α ναι για σου! Ειχα την εικονα στο μυαλο μου κι εσπαγα το κεφαλι μου για το που το ειχα πετυχει!

spor_os

Administrator
Όπως θα προσέξατε διαγράφηκαν όλα τα Off-Topic μηνύματα για άλλη μία φορά.
Έχει γίνει μία φορά σύσταση και αυτή είναι η δεύτερη.
Γιατί θέλετε να καταστρέψετε αυτό το χρήσιμο θέμα??????

Τελευταία προειδοποίηση...

κάποιος που του αρέσει το κάπνισμα είναι δικό του πρόβλημα κι εμένα μου αρέσει να τρώω συνέχεια και παντού οπότε να επιτρέψουν το φαγητο και στο μετρό
σίγουρα το κάπνισμα είναι ένα πρόβλημα, αλλά είναι πρόβλημα της μισής ανθρωπότητας, γιατί τόσο πιστευω ότι είναι το ποσοστό των ανθρώπων που καπνίζουν. σε αυτό μόνο θα συμφωνήσω μαζί σου. για το φαί νομίζω ότι δεν απαγορεύεται να τρώς, στουσ δημόσιουσ χώρους. έχω ταξιδέψει σε αρκετά αεροδρόμια και οι εγκαταστάσεις για τους καπνιστές είναι απάνθρωπες και εξευτελιστικές, ειδικά δωμάτια μεν για να μην ενοχλούνται οι μη καπνιστες, αλλά χωρίς καθίσματα και εξαερισμό σε σημείο που δεν μπορείς να αναπνεύσεις. αυτά βεβαίως είναι απάνθρωπα και προκαλούν βλάβη στην υγεία των καπνιστών και γιαυτό θα έπρεπε να προβλέπεται τιμωρία και των αρμοδίων γιαυτο. επίσης πιστευω ότι και μες στο αεροπλάνο θα έπρεπενα υπάρχει ειδικός χώρος για τους καπνιστές. ο νόμος προβλέπει ότι σε όλους τους δημόσιους χώρους πρέπει να υπάρχει ειδικόσ χώρος για τους καπνιστές. γιατί όχι στα αεροπλάνα? δεν ξέρω αν συμφωνείτε

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
να προσθέσω και εγώ την άποψή μου για τον έλληνα τουρίστα με ένα αληθινό παράδειγμα που κατά την άποψή μου δείχνει αρκετά τον έλληνα.στο αεροδρόμιο της ταυλάνδης μετά από 12 ώρες πτήση πήγα να βρώ ειδικό δωμάτιο καπνιστών. στο πρώτο που βρήκα είδα δύο κοπέλες να καπνίζουν έξω ακριβώς από το χώρο του δωματίου. από το βλέμμα τους κατάλαβα ότι πρόκειται για ελληνίδες. η πρώτη εντύπωσή μου ήταν γιατί δεν σέβονται το νόμο του κράτους και τους λοιπούς μη καπνίζοντες. μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν κατάμεστο από ξένους, στο οποίο δεν υπήρχε εξαερισμός και αιρ και γινόταν χαμός. άναψα το τσιγάρο, αν και δεν χρειαζόταν από τον καπνό που υπήρχε στο χώρο.μετά από λίγο ακούω έναν έλληνα ερχόμενος προσ το δωμάτιο να φωνάζει στα ελληνικά προς τις ελληνίδες αλλά και προς τους λοιπούς ξένους βγείτε όλοι έξω τι πράγματα είναι αυτά, τους έβγαλαν γιαυτό το λόγο στα κανάλια, κτλ και καλούσε επανελλειμένα τους ξένους να βγούν έξω, ενώ ο ίδιος μπήκε μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζε να μιλάει με τις ελληνίδες που ήταν έξω, ταυτόχρονα συνέχιζε να φωνάζει στους ξένους- στα ελληνικά-να βγούν έξω. οι ξένοι δε τον έβλεπαν σαν τρελό.η μορμούρα του αυτή συνεχίστηκε έως ότου έφυγα. τα συμπεράσματ δικά σας
τον ενοχλησε οτι δεν υπήρχε εξαερισμός προφανώς!
Δεν ειναι κάπως υποκριτικό αυτό;

δηλαδή στα ελληνικά μπαράκια εστιατόρια κ λοιπούς δημοσίους χωρους που καπνίζουν, λειτουργεί ο εξαερισμός άψογα; και η ατμόσφαιρα ειναι πεντακάθαρη;:roll:

τετοια δωμάτια για καπνιστες ειδα και στο αεροδρόμιο της Βιέννης με κάτι σαν καθίσματα, που μου φάνηκαν να αφήνεις το σακίδιο σου εκεί!!! Δεν ειχε πολλά ατομα που κάπνιζαν εντός!

απλώς έχουμε μάθει να διαμαρτυρόμαστε συνεχώς, να μουρμουράμε για τα κακώς κείμενα και να μην κοιτάμε τα δικά μας, πως δηλ μπορούμε εμείς να βελτιώσουμε τον εαυτο μας. επίσης ένα άλλο που παρατηρώ στους έλληνες είναι το εφέ, δεν τους ενδιαφέρει η ουσία αλλά το εφέ. π.χ καυτηριάζουμε λόγου χάρι τη διαφθορά που υπάρχει στον τόπο μας, αλλά αν ήμασταν και εμείς στη θέση των διεφθαρμένων θα κάναμε τα ίδια και μπορεί και χειρότερα.βέβαια δεν συγκρινόμαστε με τους άγγλους ή τους αυστραλούς ή όποιοί το μόνο που τους ενδιαφέρει είανι να σουρώσουν και να κάνουν φασαρίες.

THEO KOUTROUKIS

New Member
Μόλις ήρθα από τη Βουδαπέστη και πρέπει να πω ότι παρολο που ισχύει γενικά απαγόρευση καπνίσματος, όλο και θα βρεις κάποιο χώρο γύρω από ένα μαγαζί για να καπνίσεις. βέβαια έχει πλέον καλό καιρό και αν θα πάς το επόμενο διάστημα ούτως ή αλλως μάλλον θα κάθεσαι έξω

τι γινετε αν εισαι καπνιστης? ενδιαφερομαι για τις ευρωπαικες χωρες και ειδικερα για τη Βουδαπεστη. αν μπορει ας με βοηθησει καποιος. υπαρχουν στα μαγαζια περιοχες καπνιστων και μη?και γενικοτερα οτι πληροφοριες εχετε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αύριο θα ψωνίσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο και θα καπνίζω οπου γουστάρω!!!
θα καπνίζω και στο αεροπλάνο και στο μετρό και πάνω στις καμήλες ..
ουφ βαρέθηκα πιά την τσιγαροαπαγόρευση!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δηλαδή ως μη καπνιστής και θέλεις να πας στο μαγαζί που σ' αρέσει και να βγαίνουν οι άλλοι έξω που σε ενοχλούν! Προσωπικά καπνίζω και πάντα σέβομαι τους άλλους που δεν καπνίζουν. Είτε ρωτώντας αν τους ενοχλεί να ανάψω τσιγάρο, είτε βγαίνοντας έξω αν είμαι σε χώρο που απαγορεύεται. Δεν μπορώ όμως καθόλου αυτόν τον ρατσισμό (κατ΄εμέ). Στο κάτω κάτω με την ίδια λογική θα μπορούσε να σου πει κι ένας καπνιστής "δεν σ' αρέσει το κάπνισμα φίλε, βγες έξω και κάτσε ή πήγαινε αλλού".
Σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο και σεβασμός! Γνώμη μου...
ποιο ρατσισμό,πλάκα μας κάνετε;που εδω και τόσα χρόνια σας ανεχόμαστε εσας τους καπνιστες; δηθεν δε θελετε να δειτε την αληθεια;ο ρατσισμος ειναι απο την πλευρα σας,απο τη στιγμη που εγω ως μη καπνιστρια σαφως και δεν μπορω να απολαυσω το καθαρο απο τσιγαρο περιβαλλον ενος εστιατοριου ,μιας καφετεριας και παει λεγοντας κλπ κλπ ,δηλ εσεις κανετε την πλακα σας ,και εγω εισπνεω την τσιγαριλα ,βρωμοκοπανε τα ρουχα μου ,τα μαλλια μου και ολα αυτα επειδη εσεις δε θελετε να πατε εξω να κανετε το κεφι σας και να ξανμπειτε μετα μεσα.Αν δεν ειναι αυτος φασισμος τοτε ποιος ειναι;Το ξερετε οτι πολλες φορες κι εγω και φιλοι μου μη καπνιστες δεν τολμαμε να παμε σε πολλα ρεστωραν κκλπ κλπ επειδη εχει ατμοσφαιρα απαραδεκτη ,δηλαδη στερουμαστε εμεις ,για να κανετε εσεις την τρελλα σας και την εξαρτηση σας; Και τωρα που συζητιεται επιτελους να αλλαξει αυτο το καθεστως υπερ μας τολματε και μιλατε;ο σεβασμος αγαπητη μου σημαινει δίνω και στον αλλο το δικαιωμα να απολαμβάνει χωρις να ενοχλω,πχ αν εγω τρωω τα νυχια μου η πινω δεν σενοχλω αλλα με το να καπνιζω σαφως κι ενοχλω,και ασε αυτα τα ρωταω τον αλλο για να καπνισω τι να το κανω εγω αν δεν καπνισεις εσυ στην παρεα οταν στον ιδιο χωρο καπνιζουν ολοι τριγυρω μου; που ειναι ο σεβασμος στο να απολαυσω τον καφε μου χωρις να βρωμαω και να εισπνεω;στο κατω κατω εσυ εχεις το χουι εσυ θα συμβιβαστεις και θα βγεις εξω για δυο λεπτα και θα ξαναμπεις μετα μεσα.Και τωρα που σας γραφω παλι αγανακτησμενη ,μολις γυρισα απο ενα ωραιο καφε στη θεσνικη,και τσουζουν τα ματια μου και εβγαλα τα ρουχα που βρωμοκοπανε στην βεραντα και παει λεγοντας;και εχεις το θρασος να αποκαλεις εμενα ρατσιστρια;που φασιστικα μας κανετε και σας ανεχομαστε

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
που ειναι ο lefteris να καθαρίσει!!!!
lefteri put the cot down!!!!!!!!!

varioAthens

Member
αύριο θα ψωνίσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο και θα καπνίζω οπου γουστάρω!!!
θα καπνίζω και στο αεροπλάνο και στο μετρό και πάνω στις καμήλες ..
ουφ βαρέθηκα πιά την τσιγαροαπαγόρευση!!!!
Καλά, σήμερα έσκασε σπίτι μου φίλος με αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο για χαβαλέ! Πολύ γέλιο!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou