• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να 'μαι κι εγώ:D με τους αγαπημένους μου φίλους τους καπνιστές... η romantic w. είναι τελικά και hose w. μα τα ίδια έγραφα κι εγώ πριν με το δικό μου τρόπο. Σκεφτομαι να ανοίξω γκρουπ με τίτλο '' οι καπνιστές δεν είναι φίλοι μας- τρόποι εξόντώσης τους'' και έχω ήδη ένα μέλος τη φανταστική ίσως και λιγάκι ρομαντική woman.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλημέρααα

να 'μαι κι εγώ:D με τους αγαπημένους μου φίλους τους καπνιστές... η romantic w. είναι τελικά και hose w. μα τα ίδια έγραφα κι εγώ πριν με το δικό μου τρόπο. Σκεφτομαι να ανοίξω γκρουπ με τίτλο '' οι καπνιστές δεν είναι φίλοι μας- τρόποι εξόντώσης τους'' και έχω ήδη ένα μέλος τη φανταστική ίσως και λιγάκι ρομαντική woman.
ωωω σευχαριστώ για την υποστήριξη,μόλις τώρα διάβασα όλα τα προηγούμενα .....άρθρα σου για το καπνισμα,συμφωνούμε ναι,απλά οκ οφείλω μια συγγνώμη για τον κάπως καυστικό τρόπο που έθεσα τα πράγματα ,αλλά η ουσία είναι μια,ότι εχουμε κι εμεις οι μη καπνιστες τα δικαιώματα μας ,μη λεμε παλι τα ιδια.......και αλλοίμονο δεν ειχα διάθεση να προσβάλω προσωπικά κανεναν:)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ευτυχώς που στην Κ. Ευρώπη οι καπνιστές συμμορφώνονται με τις απαγορεύσεις και οι μη καπνιστές απολαμβάνουν αέρα κ ατμόσφαιρα καθαρή (σχετικά) στους δημόσιους χώρους!

Δεν περνάνε οι μαγκιές και "εξυπναδίστικα" επιχειρήματα υπερ του καπνίσματος κ κατά του παθητικού καπνίσματος!
:cool:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
ευτυχώς που στην Κ. Ευρώπη οι καπνιστές συμμορφώνονται με τις απαγορεύσεις και οι μη καπνιστές απολαμβάνουν αέρα κ ατμόσφαιρα καθαρή (σχετικά) στους δημόσιους χώρους!

Δεν περνάνε οι μαγκιές και "εξυπναδίστικα" επιχειρήματα υπερ του καπνίσματος κ κατά του παθητικού καπνίσματος!
Απόλυτο δικιο έχεις. Αλλά Μην ασχολείσαι με αυτά τώρα.
Πάει μακριά η βαλίτσα.
ΥΓ Καλά να περνάς :clap:

απορώ τι σας πειράζει αν υπάρχει ειδικός χώρος σε όλους τους δημόσιους χώρους για καπνιστές, άρα και στα αεροπλάνα επαναλαμβάνω- μήπως ζηλεύετε εμάς που καπνίζουμε?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
απορώ τι σας πειράζει αν υπάρχει ειδικός χώρος σε όλους τους δημόσιους χώρους για καπνιστές, άρα και στα αεροπλάνα επαναλαμβάνω- μήπως ζηλεύετε εμάς που καπνίζουμε?

ουφ! το παρακολουθώ αυτό το θέμα καιρό και είπα να μην παρέμβω, γιατί καμία από τις 2 πλευρές δεν μπορεί να καταλάβει απόλυτα την άλλη, οπότε άκρη δε βγαίνει... το πολύ πολύ να πλακωθούμε...

...αλλά δεν κρατήθηκα μετά το παραπάνω σχόλιο... :rolleyes:

ομολογώ ότι όλα τα έχω ακούσει ως επιχειρήματα, αλλά αυτό περί ζήλιας δεν το είχα ματακούσει.. εύγε! αν μη τι άλλο, είσαι πρωτότυπος... :bleh:

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Δεν θα συμφωνησω στο οτι "η μια πλευρα δεν καταλαβαινει την αλλη" αν και εφοσον υπαρχει κατανοηση και απο τις δυο πλευρες...εγω δεν καπνιζω ποτε μεσα στο σπιτι μου, ακριβως με τον ιδιο τροπο σεβομαι τους αλλους οταν βρισκομαι και σε εναν δημοσιο χωρο.Απλα το μηνυμα του "ΑΑνεξαρτητος" ηταν η απαντηση στην υστερια που επιασε καποια Κυρια...."ρομαντικη".....

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
driver01 είπα δεν καταλαβαίνει "απόλυτα"...

συμφωνούμε στην ουσία, μια και εσύ λες "εαν και εφόσον"...

εγώ π.χ. είμαι αντικαπνίστρια οκ??? αν έρθει κάποιος σπίτι μου και θέλει να κάνει ένα τσιγάρο μετά από ώρες γιατί έχει χαρμανιάσει, οκ θα το δεχθω.. θα κάνω συμβιβασμό ας πούμε.. ο άλλος επίσης θα δεχθεί ότι εμένα δε θα μου αρέσει και δε θα ντουμανιάσει μπροστά μου... όπως θα έκανε σε ένα άλλο σπιτι.. ή και δε θα το ανάψει καθόλου...

σίγουρα όμως στο 100% το τι σημαίνει να δέχεται τον καπνό ένας μη καπνιστής, αλλά και το τι σημαίνει το κάπνισμα για κάποιον καπνιστή, δεν μπορεί να το καταλάβει η άλλη πλευρά...

το βλέπουμε καθημερινά αυτό... τον "αλφα" π.χ. μπορεί να τον ενοχλεί και αν περπατάει κάποιος με τσιγάρο δίπλα του? τι πάει να πει αυτό? ο,τι ο καπνιστής θα τον καταλάβει?

ο "βητα" θέλει να καπνιζει παντού ακόμη και στο αεροπλάνο.. και στα καφε (με αμφίβολης ποιότητας διαχωριστικά και χώρους εξαερισμού) τι πάει να πει αυτό ότι θα τον καταλάβει ο αντικαπνιστης?

αυτό εννοώ...

κατά τα άλλα, προσωπικά δέχομαι φίλους και από τις 2 πλευρές.. :D

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Μισο λεπτο ρε παιδια....εσυ δεν καταλαβαινεις την εννοια του "χαρμανιασα" απολυτα, εγω καταλαβαινω και πολυ καλα μαλιστα την εννοια της καθαρης ατμοσφαιρας και του αερα σε εναν κλειστο χωρο....εγω θα κατσω σε εναν χωρο με καποιους που δεν καπνιζουν....εσυ δεν θα μπορουσες ποτε να κατσεις σε ενα δωματιο με μονο καπνιστες και στο φιναλε να σου πω κατι, δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, αλλα σε μια συζητηση καπνιστων και μη παντα αυτοι που κρατουν μια αμυντικη σταση ειναι οι καπνιστες.....νισαφι πια!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou