• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
δεν ξέρω, υπόθεση εργασίας έκανα!
Μπορεί να ειναι μειοψηφία μπορεί κ πλειοψηφία. Δεν εχω στατιστικά η επιστημονικά στοιχεία για να πω εγκυρα ποιοι ειναι οι περισσότεροι!

Δεν ειναι αυτο το ζητούμενο!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δε νομίζω να τίθεται θέμα μειοψηφίας είναι και τα 2 μεγάλα τα ποσοστά και καπνιστών και μη, το θέμα είναι ότι δε δικαιούται κάποιος να βλάπτει κάποιον άλλο γιατί θέλει να κάνει το χόμπι του, το μεράκι του ή όπως θέλεις πέστο, ο καπνός έχει αποδειχθεί ότι είναι υπαίτιος για πολλά κακά... τα τελευταία χρόνια έχω ευχαριστηθεί σε ιταλία και γαλλία να πηγαίνω σε παμπ και καφέ και να μην έχει ίχνος κάπνας

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
θα βγούμε οφ τοπικ αν συζητήσουμε τι γινεται η πρεπει να γινεται στους δημόσιους χώρους η στους χώρους εργασίας η αλλού!

Εδω κουβεντιάζουμε τι γινεται στα αεροδρόμια και αν καλώς η κακώς υπάρχουν αυτές οι καμπίνες καπνιστών στα αεροδρόμια!!!
:cool:

φιλικά!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
γιατί off-topic? το θέμα είναι ταξίδι και κάπνισμα.. ;)

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Ειμαι μανιωδης καπνιστης και προσφατα γυρισα απο Ιταλια, το 1ο ταξιδι μας, οπως αναφερατε πολλακις φορες εκει απαγορευεται το καπνισμα σχεδον παντου, προσωπικα εχω να πω ενα .....ΜΠΡΑΒΟ, τεραστιο και με ολα τα γραμματα κεφαλαια!!!!!!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Ειμαι μανιωδης καπνιστης και προσφατα γυρισα απο Ιταλια, το 1ο ταξιδι μας, οπως αναφερατε πολλακις φορες εκει απαγορευεται το καπνισμα σχεδον παντου, προσωπικα εχω να πω ενα .....ΜΠΡΑΒΟ, τεραστιο και με ολα τα γραμματα κεφαλαια!!!!!!!
χαίρομαι που το γράφει αυτό ένας καπνιστής!
πάντως οι καπνιστές της δικής μου παρέας στα τελευταία ταξίδια, έβγαιναν χωρίς γκρίνια να καπνίσουν έξω, τελικά όλα μια ιδέα είναι πιστεύω..
δεν επιτρέπεται το κάπνισμα?, οκ, βγαίνουμε έξω και όλα καλά! όλοι οι χώροι είναι σίγουρα καλύτεροι χωρίς καπνό, και ειδικά τα εστιατόρια.

κατα την άποψη τη δική μου και βέβαια θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικά δωμάτια σε όλους τουσ δημόσιους χώρους, άρα και στα αεροδρόμια, διότι όπως πρέπει να σέβεται ένας καπνιστής τους μη καπνιστές έτσι πρέπει να σέβονται τον ίδιο. τα δε ειδικά αυτά δωμάτια θα πρέπει να είναι ανθρώπινα με καθίσματα και συστήματα εξαερισμού. επίσης και στα αεροπλάνα θα έπρεπε να έχει χώρους καπνιστών, μην ξεχνάμε ότι και ο καπνιστής έχει ανθρώπινα δικαιώματα.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
κατα την άποψη τη δική μου και βέβαια θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικά δωμάτια σε όλους τουσ δημόσιους χώρους, άρα και στα αεροδρόμια, διότι όπως πρέπει να σέβεται ένας καπνιστής τους μη καπνιστές έτσι πρέπει να σέβονται τον ίδιο. τα δε ειδικά αυτά δωμάτια θα πρέπει να είναι ανθρώπινα με καθίσματα και συστήματα εξαερισμού. επίσης και στα αεροπλάνα θα έπρεπε να έχει χώρους καπνιστών, μην ξεχνάμε ότι και ο καπνιστής έχει ανθρώπινα δικαιώματα.
εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, κάποιος που του αρέσει το κάπνισμα είναι δικό του πρόβλημα κι εμένα μου αρέσει να τρώω συνέχεια και παντού οπότε να επιτρέψουν το φαγητο και στο μετρό και παντού να γίνουν όλα χάλια (σα μερικά της ευρώπης) κι όχι μόνο να το επιτρέψουν αλλά και να ανοίξουν και παντού καντίνες να μπορώ να τρώω να με σέβονται κι εμένα δηλαδή εξάλλου το ότι τρώω μπορεί να είναι αντιαισθητικό για τους γύρω μου (ανθιυγειινο είναι μόνο για μένα) πράγμα που δεν ισχύει με τον καπνό. τι λες με αυτό συμφωνείς?;)

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Το να φτανουμε στα ακρα ειναι το μονο απαραδεκτο..με εκνευριζει αφανταστα η γνωστη φραση αντικαπνιστων "δεν θα παθω εγω καρκινο, επειδη εσενα σου αρεσει να καπνιζεις" οπως επισης το να αναβει ο καθενας το τσιγαρο του οπου του γουσταρει.Σας ενημερωνω οτι παιρνοντας το καραβακι-ταξι απο Στρεσα για izola bella μπηκαν μεσα 4 Ιταλοι με κατι πουρακλες που βρωμισε ολο το σκαφακι.Επαναλαμβανω ειμαι καπνιστης φανατικος....ε ρε παιδια μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, μου χαλασαν ολη την εικονα...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
τα δε ειδικά αυτά δωμάτια θα πρέπει να είναι ανθρώπινα με καθίσματα και συστήματα εξαερισμού.
αν και δεν μπήκα εντος των δωματιων στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτης, θυμάμαι οτι ειδα απ εξω να καθονται σε σκαμπό οι καπνιστές στα γυάλινα αυτά δωμάτια.
Φαντάζομαι οτι θα διαθέτουν κ καποιο σύστημα εξαερισμού!

Θα το τσεκάρω στα επόμενα μου ταξίδια!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης εκαναν ακριβώς αυτό.
Γυάλινα διαφανή δωμάτια αποκλειστικά για καπνιστές εντός αεροδρομίου!
οταν βρώ και την σχετική φωτό θα την ανεβάσω!
Μιλάμε για μεγάλη στραβομάρα... δεν το πρόσεξα και έτσι βγήκα έξω κι αναγκάστηκα στην συνέχεια να ξανακάνω check in! :lol:

Όσο για τις υπόλοιπες διαφωνίες...ρε παιδιά! Δεν καταλαβαίνω αυτή την κακία κάποιων είτε από την μία πλευρά είτε από την άλλη! Με θετική διάθεση μπορούν να βρεθούν λύσεις για όλους με αμοιβαίες υποχωρήσεις πάντα ώστε να μην ενοχλείται κανένας. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για το κάπνισμα... το ακούς Λευτέρη; Ειδική κουκέτα όπου θα σερβίρουν γεύματα θα σου ετοιμάσουμε στο Μετρό! :bleh::bleh::bleh:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
αν αντιληφθήκατε κάποια κακία από μέρους μου σας διαβεβαιώ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, προσπαθώ να εξηγήσω με τον δικό μου τρόπο ότι η βοήθεια και η κατανόηση ως ένα σημείο είναι προαιρετική.. δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να βοηθήσει μία κατάσταση η οποία είναι αποδεδειγμένα αρρωστημένη και βλαβερή, πέρα τις συνέπειας υπάρχει και η απίστευτη μπόχα από την μυρωδιά.. έχω φίλους και συγγενείς που καπνίζουν και φυσικά τους υπεραγαπώ μα δεν σταματώ να τους υπενθυμίζω ότι αυτό δεν είναι κάτι το καλό κάνουν κακό στον εαυτό τους κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για αυτούς. δεν θεωρώ ότι είναι και τόσο τραγικό να εισπνέω κάποιες φορές τον καπνό τον άλλων η μυρωδιά με ενοχλεί και μου κάνει εντύπωση το πόσο άσχημα μυρίζουν όλα πάνω μου για πάρα πολλές ώρες. το κάπνισμα δεν είναι χόμπι είναι κουσούρι, κακιά συνήθεια κι όποιος διαφωνεί δικαίωμα του αυτό δε σημαίνει ότι εγώ βγάζω κακία λέω μία κατά την γνώμη μου αλήθεια;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills