• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συναυλιες καλοκαιρι 2009

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εγώ έχω πάρει εισιτήρια για Santana στο ΟΑΚΑ και Αλεξίου στον Λυκαβηττό.
Yorgo ο Manu Chao ήρθε πέρυσι στη Μαλακάσα,πως σου ξέφυγε?Και ήταν τέλειος!
Δν ξεφυγε ο Manu στο Yorgo, Yorgos ξεφυγε του Μανου! Ο οποιος παρεπιπτοντως ητανε ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ! :clap:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Δν ξεφυγε ο Manu στο Yorgo, Yorgos ξεφυγε του Μανου! Ο οποιος παρεπιπτοντως ητανε ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ! :clap:
Μωρέ καλός ήταν αν και προσωπικά θα προτιμούσα να παίξουν περισσότερα κομμάτια εποχής Mano Negra. Βέβαια δεν μπορώ να ξεχάσω και τα: α) Περπάτημα 1 ώρα (!) για να φτάσεις γιατί πάρκινγκ πιο κοντά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, β) 1 ώρα (!) περίμενε στην ουρά για μπύρες, γ) το ότι ολόκληρη Patti Smith έπαιξε μπροστά σε γυρισμένες πλάτες, γ) τις 2+ ώρες (!) για να ξεπαρκάρεις και να βγεις στην εθνική. Και μόνο που τα θυμάμαι όλα αυτά αναρωτιέμαι αν τελικά άξιζε...

varioAthens

Member
Μωρέ καλός ήταν αν και προσωπικά θα προτιμούσα να παίξουν περισσότερα κομμάτια εποχής Mano Negra. Βέβαια δεν μπορώ να ξεχάσω και τα: α) Περπάτημα 1 ώρα (!) για να φτάσεις γιατί πάρκινγκ πιο κοντά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, β) 1 ώρα (!) περίμενε στην ουρά για μπύρες, γ) το ότι ολόκληρη Patti Smith έπαιξε μπροστά σε γυρισμένες πλάτες, γ) τις 2+ ώρες (!) για να ξεπαρκάρεις και να βγεις στην εθνική. Και μόνο που τα θυμάμαι όλα αυτά αναρωτιέμαι αν τελικά άξιζε...
Τουλάχιστον η συναυλία έγινε! :haha::haha: Για φαντάσου εμένα που πήγα για τους dm, Υπέστην όλα τα παραπάνω και συναυλία δεν έγινε :mad::haha::haha:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Τουλάχιστον η συναυλία έγινε! :haha::haha: Για φαντάσου εμένα που πήγα για τους dm, Υπέστην όλα τα παραπάνω και συναυλία δεν έγινε :mad::haha::haha:
Τουλάχιστον δεν είδες μερικές χιλιάδες κόσμο να σνομπάρουν την Patti Smith!! :haha: Είχαν και στο χωριό τους Patti Smith ήθελα να΄ξερα;; :haha::haha::bleh:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως και ήμουν από τους πρώτους που το έγραψα και στο θέμα για τους dm!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Αυτα με το παρκινγκ κτλ συμβαινουν σε ολες τις συναυλιες (που ναβλεπες στους metallica) αλλα αυτο με την Patti ηταν οντως απιστευτο!!! Κι εγω ομως, απο την αλλη, ηθελα να την ακουσω περισσοτερο... Αυτη μια που ανεβηκε και μια που κατεβηκε. ΠΗγα και καθυστερημενη λογω δουλειας... ζητημα να προλαβα δεκα κομματια. Κριμα!!!

Off topic: Τωρα που ημουν στη Ροδο πετυχα στη Λινδο ποια λετε? Τη Μαριαν Faithfull!! Κομματια ομως λεμε ε? Αλλα ενταξει...

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Δεν είπε και περισσότερα απο 10 κομμάτια,μια χαρά την πρόλαβες.
Πάντως αν και το terra vibe είναι πολύ όμορφος χώρος,μια σχετική ταλαιπωρία την τραβάς.Αλλά τι να κάνουμε...

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
cafe de los maestros ηρωδειο 21 ιουνιου - εγω θα ειμαι εκει!
οι καλυτεροι μουσική τανγκο της αργεντινής.. για προθέρμανση πριν το ταξιδι!

επισης σκεφτομαι να παω στην ορχηστρα της piazza vittorio
LIFOLAND :: Ξ‘Ξ¦Ξ™Ξ•Ξ‘Ξ©ΞœΞ‘ - ΦΕΣΞ?ΙΒΑΛ Ξ‘Ξ˜Ξ—ΞΞ©Ξ & ΕΠΙΔΑΞ?ΑΟΞ? '09 Δυνατά στο αυτί του Σίλβιο ΞœΟ€Ξ΅ΟΞ»ΞΏΟ…ΟƒΞΊΟŒΞ½ΞΉ

και ethiopian jazz Mulatu Astatke στο φεστιβαλ Synch 13 ιουνη

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
A, το Μanu τον έχω πετύχει στην κορυφαία συναυλία όλων των εποχών μπροστά από το Γραφείο Αμερικάνικων Συμφερόντων στην παραλιακή της Αβάνας, εκτός από όλα τα άλλα σκηνικά (κάποτε μέναμε και δίπλα-δίπλα για κάποιο διάστημα). ΘΕΟΣ όπου κι αν πάει.

Για φαντάσου εμένα που πήγα για τους dm, Υπέστην όλα τα παραπάνω και συναυλία δεν έγινε
Μεγάλο πακέτο...

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Ojos de Brujo σήμερα στο Ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας 30E προπώληση/40E στο ταμείο και
η "δικιά μας" Monika στο θέατρο βράχων (20Ε).
Που θα πάει ποιός? Προσωπικά μετά από πολύ σκέψη (και κατόπιν συννενόησης με την παρέα) είμαι για Ojos... για Monika θα περιμένω την επόμενη εμφάνισή της.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Ojos de Brujo σήμερα στο Ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας 30E προπώληση/40E στο ταμείο και
η "δικιά μας" Monika στο θέατρο βράχων (20Ε).
Που θα πάει ποιός? Προσωπικά μετά από πολύ σκέψη (και κατόπιν συννενόησης με την παρέα) είμαι για Ojos... για Monika θα περιμένω την επόμενη εμφάνισή της.
Ojos de Brujo σούπερ!!!Πολύ καλή επιλογή κι εγώ αυτό θα διάλεγα!!!Τη Μonika όλο και κάπου θα την δείς πάλι σύντομα...Την είδα το Δεκέμβριο στο πάρτυ του kosmos πολύ καλή πράγματι!!!

Επίσης μη χάσετε 24/6 τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Γκάζι!!!:clap:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Ojos de Brujo σούπερ!!!Πολύ καλή επιλογή κι εγώ αυτό θα διάλεγα!!!Τη Μonika όλο και κάπου θα την δείς πάλι σύντομα...Την είδα το Δεκέμβριο στο πάρτυ του kosmos πολύ καλή πράγματι!!!

Επίσης μη χάσετε 24/6 τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Γκάζι!!!:clap:
κι εγώ την ίδια επιλογή θα έκανα!;)

και ναι, μη χάσετε με τίποτα την εκπληκτική νατάσα! :p

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
κι εγώ την ίδια επιλογή θα έκανα!;)

και ναι, μη χάσετε με τίποτα την εκπληκτική νατάσα! :p

Chrikky κάτι μου λέει οτι πάλι θα δείς εκεί κάποια γνωστή σου....:bleh:
Ξέρεις αυτή που δεν ξέρει την Τριπτολέμου .......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom