rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Θανο δεν ξερω αν θα πας Μυτηληνη για τη συναυλια.....στα Χανια παντως ειναι γεγονος....
Κανω αγωνιωδεις προσπαθειες μηπως τσιμπησω καμια προσκλησουλα... θελω πολυ να παω και ελπιζω να τα καταφερω!Santana θα πάει κανείς??????
Εγώ πάλι θα παραβρεθώ στο Κηποθέατρο Παπάγου 26/6 στον Κωστή Μαραβέγια...Για να ενισχύσουμε λίγο και τους εγχώριους καλλιτέχνες..
Ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την μπάντα του υποδέχονται και φιλοξενούν τη Naif και το Feminino Anarkico Project και γιορτάζουν το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία - party στην Αθήνα!
Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου και στη Θεσσαλονίκη στο Orient Live αλλά και στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα! Ο δίσκος του Μaraveyas Ιlegal παίχτηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αγαπήθηκε από το κοινό.
Στη μουσική του ο Μαραβέγιας αναμειγνύει τις ελληνικές μουσικές φόρμες με το ιταλικό, το ισπανικό και το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Ο δίσκος ακούγεται σαν μία ραδιοφωνική μουσική εκπομπή με θέμα: Ταξίδι στη ζωή. Τα υλικά είναι η γιορτή, η χαρά, η αγάπη, το πάθος και η αγωνία για ειρήνη.
Στο Κηποθέατρο Παπάγου εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλεσμένη του πιο χαρισματικού νέου Έλληνα performer και της δυναμικής του μπάντας, τη Naif , μία από τις πιο ιδιαίτερες alternative pop παρουσίες της γειτονικής χώρας, γνωστή για την ικανότητά της να μετατρέπει κάθε συναυλία σε μία μοναδική performance. Σαξόφωνα, ακκορντεόν, τύμπανα, κοντραμπάσο μπλέκονται με scratch, loops και d.j. sets, συνθέτοντας ένα πολυεθνικό dance πανηγύρι.
Πηγή:Maraveyas illegal ΞΊΞ±ΞΉ Naif live Ο�Ο�ΞΏ Ξ�Ξ·Ο�ΞΏΞΈΞ*Ξ±Ο�Ο�ΞΏ Ξ*Ξ±Ο�άγοΟ� - *culturenow.gr
Εννοείται!!!!!Να σε εχω στα υποψιν της συντροφιας;;;
Πράγματι!!!Η Giusi Ferreri στην Ελλάδα, 13 & 14 Ιουλίου
Δευτέρα 13 Ιουλίου - Θέατρο Βράχων, Αθήνα
Τρίτη 14 Ιουλίου - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή είδηση!