• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συναυλιες καλοκαιρι 2009

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Θανο δεν ξερω αν θα πας Μυτηληνη για τη συναυλια.....στα Χανια παντως ειναι γεγονος....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Συναυλία Omar Faruk Tekbilek
Ενας απο τους καλύτερους πρεσβευτες της ανατολίτικης μουσικής και αναμφισβήτητα ενας χαρισματικός οργανοπαίχτης μαζί με τη Νεα Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης,υπο τη διεύθυνση του Καμπάνη Σαμαρά, παρουσιάζει τη μουσική Sufi,στις 28 Μαίου στη Μονή Λαζαριστών και στις 30 Μαίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τη συναυλία συμπληρώνουν οι περιστρεφόμενοι Δερβίσηδες (βασικο κομμάτι της φιλοσοφίας των Sufi,των τραγουδιών-προσευχών.)

Πέμπτη 28 Μαίου,στις 20.00,Μονή Λαζαριστών
τηλ:2310650999

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Renata θα κατεβει ο Αλκινοος Ιωαννιδης για συναυλια στα Χανια αρχες Αυγουστου ή λαθος με πληροφορησαν ????

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
θα σου απαντήσω αύριο ...πάντως για scorpions τα πήρα τα εισιτήρια!!!!!!!!!!!!!!!
να είστε όλοι εδώ....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Θέατρο Δάσους:
10 ιουνίου συναυλία Σωκράτη Μάλαμα,Δευτέρα 15 ιουνίου Παντελής Θαλασσινός μαζί με Μελίνα Κανά, Τετάρτη 17 ιουνίου Θανάσης Παπακωνσταντίνου.
Θέατρο Γής:
Δευτ και Τρίτη 22 και 23 ιουνίου Μιχάλης Χατζηγιάννης,Τετάρτη 24 ιουν Χαρις Αλεξίου,25 ιουνίου Αλκίνοος Ιωαννίδης,Δευτέρα 29 ιουνίου Δημήτρης Μητροπάνος,Πέμπτη 2 ιουλίου Αννα Βίσση,Πέμπτη 9 ιουλίου the final countdown symfony ,συναυλία της ΚΟΘ με τον κιθαρίστα των Europe Kee Marcelo,
Tρίτη 14 ιουλίου συναυλία της Giusy Ferreri, 16 και 17 ιουλίου συναυλία των James

(πηγή Αγγελιοφόρος της 28ης Μαίου)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Santana θα πάει κανείς??????

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Santana θα πάει κανείς??????
Κανω αγωνιωδεις προσπαθειες μηπως τσιμπησω καμια προσκλησουλα... θελω πολυ να παω και ελπιζω να τα καταφερω!

Να σε εχω στα υποψιν της συντροφιας;;; :cool:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Εγώ πάλι θα παραβρεθώ στο Κηποθέατρο Παπάγου 26/6 στον Κωστή Μαραβέγια...Για να ενισχύσουμε λίγο και τους εγχώριους καλλιτέχνες..

Ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την μπάντα του υποδέχονται και φιλοξενούν τη Naif και το Feminino Anarkico Project και γιορτάζουν το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία - party στην Αθήνα!

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου και στη Θεσσαλονίκη στο Orient Live αλλά και στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα! Ο δίσκος του Μaraveyas Ιlegal παίχτηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αγαπήθηκε από το κοινό.
Στη μουσική του ο Μαραβέγιας αναμειγνύει τις ελληνικές μουσικές φόρμες με το ιταλικό, το ισπανικό και το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Ο δίσκος ακούγεται σαν μία ραδιοφωνική μουσική εκπομπή με θέμα: Ταξίδι στη ζωή. Τα υλικά είναι η γιορτή, η χαρά, η αγάπη, το πάθος και η αγωνία για ειρήνη.
Στο Κηποθέατρο Παπάγου εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλεσμένη του πιο χαρισματικού νέου Έλληνα performer και της δυναμικής του μπάντας, τη Naif , μία από τις πιο ιδιαίτερες alternative pop παρουσίες της γειτονικής χώρας, γνωστή για την ικανότητά της να μετατρέπει κάθε συναυλία σε μία μοναδική performance. Σαξόφωνα, ακκορντεόν, τύμπανα, κοντραμπάσο μπλέκονται με scratch, loops και d.j. sets, συνθέτοντας ένα πολυεθνικό dance πανηγύρι.

Πηγή:Maraveyas illegal ΞΊΞ±ΞΉ Naif live Ο�Ο�ΞΏ Ξ�Ξ·Ο�ΞΏΞΈΞ*Ξ±Ο�Ο�ΞΏ Ξ*Ξ±Ο�άγοΟ� - *culturenow.gr

sapienza ευχαριστω για την ενημερωση!δεν το χα παρει χαμπαρι!!!
θα μαι και εγω εκει!!
στηριζω Μaraveyas Ιlegal!!!!!!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Η Giusi Ferreri στην Ελλάδα, 13 & 14 Ιουλίου
Δευτέρα 13 Ιουλίου - Θέατρο Βράχων, Αθήνα
Τρίτη 14 Ιουλίου - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή είδηση!

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Εγώ έχω πάρει εισιτήρια για Santana στο ΟΑΚΑ και Αλεξίου στον Λυκαβηττό.
Yorgo ο Manu Chao ήρθε πέρυσι στη Μαλακάσα,πως σου ξέφυγε?Και ήταν τέλειος!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα