Σαν τη Χαλλλλλλλλκιδική δεν έχει πουθενά.καλό !! Τώρα το πρόσεξα
Σαν τη Χαλλλλλλλλκιδική δεν έχει πουθενά.καλό !! Τώρα το πρόσεξα
Τελικά αποφάσισε Γιώργο μου, αρλούμπες γράφει ο hippo ή τα δύο εστιατόρια που προτείνει είναι, καθώς λες, εύκολα μέσα στα 10 καλύτερα της Αβάνας?
Εννοώ αυτό που έγραψα και που προφανώς δεν κατάλαβες, βλέπω μια έντονη αδυναμία κατανόησης του γραπτού λόγου εκ μέρους σου. Ότι για τα δεδομένα της Κούβας, αυτά τα δύο είναι ό,τι είναι για τα δεδομένα της Ελλάδας η Σπονδή: ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ακριβότερο από τα άλλα, που αξίζει τα λεφτά του, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα (για μας τους κοινούς θνητούς) και σε καμία περίπτωση οι χρεώσεις του δεν αντικατοπτρίζουν το πόσα πρέπει να καταβάλλει κανείς "για να φάει ανθρώπινα και σε ωραίο περιβάλλον". Είναι η πολυτελής εξαίρεση.Και επειδή με μπέρδεψες... τι εννοείς με την μπούρδα που έγραψες περί ΣΠΟΝΔΗΣ?
Ούτε ακκίζομαι (!) ούτε πλασάρω, άρα δεν γνωρίζεις. Νιος είσαι, θα μάθεις αν θες. Αν δε θες, θα συνεχίσεις να γράφεις τα δικά σου, keep walking.Γνωρίζω ότι ακκίζεσαι πλασάροντας ως εναλλακτικό τον τρόπο που ταξιδεύεις
Δεν το γνωρίζω, δεν έκανα γκάλοπ. Εσύ που προφανώς έκανες, μπορείς να μας το δημοσιεύσεις γιατί με ενδιαφέρει. Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ταξιδεύουν πάντως δεν ψάχνουν την Σπονδή της κάθε χώρας για κάθε μέρα, αλλιώς θα είχαμε περισσότερες Σπονδές από περίπτερα, απλή λογική είναι... Το να προτείνεις σε έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι έχει θέμα με το μπάτζετ τις ακριβότερες επιλογές δεν είναι αδιανόητα λογικό.αλλά πίστεψέ με ελάχιστοι εδώ μέσα τον ασπάζονται...
Δεν μένω σε τρώγλες, δεν τρώω τα πάντα όλα 1€. Είσαι τραγικά παραπληροφορημένος. Μη σπάσεις και το ρεκόρ του ιπποπόταμου... Και αν φάω με τόσο, ούτε μαγκιά θα το θεωρήσω, ούτε πρωτοπορία, αν το θεωρείς εσύ τέτοιο, δικαίωμά σου και κορώνα στο κεφάλι σου ρε αδερφέ. Τώρα, αν είχε παράρτημα η Γουαρίδα και η Σπονδή στη Χώρα των Ντογκόν στο Μάλι και δεν το βρήκα, ντεν φταίω εγκώ μάτια μου, το έψαξα όσο μπορούσα. Είναι που δεν καταχωρήθηκε στον ιπποπόταμο ή άλλο συμπαθές παχύδερμο...για σένα το να μένεις σε τρώγλες και να τρως τα πάντα όλα 1€ είναι μαγκιά και πρωτοπορία,
Δίμηνο-δίμηνο-δίμηνο, μας τελείωσεεεεεεες.για μένα είναι κατάντια...
Δεν απάντησα σε "κάποιον" απάντησα στο ότι δε χρειάζεται κανείς να πληρώσει 40-50 πέσος το κεφάλι στην Αβάνα για να φάει ανθρώπινα και σε ωραίο περιβάλλον. Αν νομίζεις αυτό, απλά κάνεις λάθος, τα πράγματα είναι όπως τα γράφει και η Κική (εκτός κι αν θεωρείς ότι δεν έφαγε ανθρώπινα, αλλά ζωωδώς). Όπως στην Ελλάδα δεν τρως ανθρώπινα και ωραία μόνο στη Σπονδή (όπου τρως εξαιρετικά, εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω... είναι από τις τρώγλες που προτιμώ όταν έχω τη διάθεση και τους πόρους), έτσι και στην Κούβα δε χρειάζεται να δαπανήσεις το πενταπλάσιο από το κανονικό για να φας ανθρώπινα, απλό είναι. Μπορείς να δώσεις 40-50 για να φας εξαιρετικά και 10 για να φας ανθρώπινα και σε ωραίο περιβάλλον, αν ξέρεις πού θα φας. Και ναι, υπάρχει και κόσμος που πληρώνει 2000€ για πάει μια εβδομάδα στην Κούβα και δεν έχει τα έξτρα 150€ για να φάει στο δίδυμο της Σπονδής... επειδή με αυτούς τυχαίνει να δουλεύω κάθε εβδομάδα σε πληρποφορώ πως είναι πολλοί, μάλλον πλειοψηφία.όσο λοιπόν κι αν σου φαίνεται περίεργο, κάποιος που θα δώσει τουλάχιστον 2.000€ για μια βδομάδα στην Κούβα δεν θα σταθεί στα 100€ με 150€ παραπάνω το σύνολο προκειμένου να φάει ανθρωπινά και σε ωραίο περιβάλλον... δεν πάνε μόνο backpackers στην Κούβα Γιώργο μου...
Σε τι να με προλάβεις; Δεν είχα ΙΔΕΑ ότι γράφεις στο hippo, τώρα το έμαθα, άλλωστε στο σάιτ μια φορά είχα μπει όλη κι όλη για ένα τεστ της πλάκας, δεν έχω διαβάσει κανένα άλλο άρθρο και δεν ξέρω καν τι λένε. Χαλάρωσε, η ζωή είναι μικρή. Αν τσαντίστηκες που το άρθρο έχει 6 λάθη σε 2 παραγράφους, να τα βάλεις με αυτόν που τα έγραψε, όχι με μένα. Εκτός κι αν:Υ.Γ. Και για να σε προλάβω... δεν είμαι εγώ αυτός που έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο...
Δεν νομίζω... η αδυναμία κατανόησης του γραπτού λόγου βασίζεται στο γεγονός ότι είμαι αλλεργικός στο να διαβάζω σοφιστείες πασπαλισμένες με μπούρδες... ειδικά μετά την τελευταία παρέμβασή σου τείνω να πιστέψω ότι η μπουρδολογία τείνει να εξελιχθεί σε δεύτερη φύση σου... πίσω στο θέμα μας λοιπόν... χεστήκαμε αν για τα δεδομένα της Κούβας αυτά τα εστιατόρια είναι ακριβά... προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις ότι δεν απευθύνεσαι σε Κουβανούς αλλά σε Έλληνες και ότι παρά την κρίση ένα ποσό της τάξεως των 25-30€ για ένα πολύ καλό δείπνο είναι αντιμετωπίσιμο και δεν αποτελεί ξεχωριστή πολυτέλεια... είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ταξιδιωτών μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτό το ποσό... αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο γύρνα πλευρό και σκεπάσου... κοντολογίς, η ΣΠΟΝΔΗ θα μπει κι αυτή στο Πάνθεον των "μαργαριταριών" σου... αυτό δεν λέει τίποτα βέβαια, όλοι μας έχουμε γράψει μπούρδες... η πραγματική εξυπνάδα είναι αλλού, να τις καταλαβαίνεις και να τις αναγνωρίζεις...Εννοώ αυτό που έγραψα και που προφανώς δεν κατάλαβες, βλέπω μια έντονη αδυναμία κατανόησης του γραπτού λόγου εκ μέρους σου. Ότι για τα δεδομένα της Κούβας, αυτά τα δύο είναι ό,τι είναι για τα δεδομένα της Ελλάδας η Σπονδή: ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ακριβότερο από τα άλλα, που αξίζει τα λεφτά του, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα (για μας τους κοινούς θνητούς) και σε καμία περίπτωση οι χρεώσεις του δεν αντικατοπτρίζουν το πόσα πρέπει να καταβάλλει κανείς "για να φάει ανθρώπινα και σε ωραίο περιβάλλον". Είναι η πολυτελής εξαίρεση.
Γνωρίζω ότι εσύ διαφημίζεις... εσύ πλασάρεις τον τρόπο που ταξιδεύεις ως εναλλακτικό και τον υποστηρίζεις με θέρμη... αν στα πλαίσια της γραφής σου υπερβάλεις λιγάκι, να φροντίσεις την επόμενη φορά να είσαι πιο ρεαλιστικός...Ούτε ακκίζομαι (!) ούτε πλασάρω, άρα δεν γνωρίζεις. Νιος είσαι, θα μάθεις αν θες. Αν δε θες, θα συνεχίσεις να γράφεις τα δικά σου, keep walking.
Τα είπαμε, μην λέμε τα ίδια... το να προτείνεται ένα εστιατόριο το οποίο κοστίζει 25 με 30€ το κεφάλι, για την πλειοψηφία του κόσμου είναι λογικότατο, για εσένα παράλογο... άκρη δεν βρίσκω πάμε παρακάτω...για την ιστορία τα εστιατόρια που προσφέρουν στην χώρα μας γεύματα σε αυτά τα χρήματα κι ας σου φαίνεται παράλογο, είναι περισσότερα και από τα περίπτερα... επειδή λοιπόν παρατηρώ μια εμμονή με την Σπονδή ξαναπήγαινε επειγόντως να το φχαριστηθείς και να ξελαμπικάρεις και εμείς να ησυχάσουμε από την Σπονδηπαπαρολογία σου...Δεν το γνωρίζω, δεν έκανα γκάλοπ. Εσύ που προφανώς έκανες, μπορείς να μας το δημοσιεύσεις γιατί με ενδιαφέρει. Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ταξιδεύουν πάντως δεν ψάχνουν την Σπονδή της κάθε χώρας για κάθε μέρα, αλλιώς θα είχαμε περισσότερες Σπονδές από περίπτερα, απλή λογική είναι... Το να προτείνεις σε έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι έχει θέμα με το μπάτζετ τις ακριβότερες επιλογές δεν είναι αδιανόητα λογικό.
Γιώργο μου και σε τρώγλες μένεις και με 1€ τρως... κοινοί φίλοι που έκαναν το λάθος να ακολουθήσουν τις επιλογές διαμονής σου το επιβεβαιώνουν... όσο για το 1€ φαί εσύ το έγραφες και το διαφήμιζες όχι εγώ... για να σε βλέπω να θυμάσαι τι έτρωγες στην Ινδία... μαγκιά σου βέβαια άλλα μην μας το παίζεις και ανήξερος... μάλλον λοιπόν δεν έχεις επίγνωση που μένεις και τι τρως, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα... όσο για το Μάλι και το φαγητό του, μήπως να το έψαχνες λίγο καλύτερα... κάτι καλύτερο από 1€ όλα μέσα θα βρεις... αν θες πες μου να σου δώσω tips...Δεν μένω σε τρώγλες, δεν τρώω τα πάντα όλα 1€. Είσαι τραγικά παραπληροφορημένος. Μη σπάσεις και το ρεκόρ του ιπποπόταμου... Και αν φάω με τόσο, ούτε μαγκιά θα το θεωρήσω, ούτε πρωτοπορία, αν το θεωρείς εσύ τέτοιο, δικαίωμά σου και κορώνα στο κεφάλι σου ρε αδερφέ. Τώρα, αν είχε παράρτημα η Γουαρίδα και η Σπονδή στη Χώρα των Ντογκόν στο Μάλι και δεν το βρήκα, ντεν φταίω εγκώ μάτια μου, το έψαξα όσο μπορούσα. Είναι που δεν καταχωρήθηκε στον ιπποπόταμο ή άλλο συμπαθές παχύδερμο...
Όχι άλλο Σπονδή δεν το αντέχω... οκ το καταλάβαμε ότι την ξέρεις και έχεις πάει... άντε με το καλό και στο Βαρούλκο!!Δεν απάντησα σε "κάποιον" απάντησα στο ότι δε χρειάζεται κανείς να πληρώσει 40-50 πέσος το κεφάλι στην Αβάνα για να φάει ανθρώπινα και σε ωραίο περιβάλλον. Αν νομίζεις αυτό, απλά κάνεις λάθος, τα πράγματα είναι όπως τα γράφει και η Κική (εκτός κι αν θεωρείς ότι δεν έφαγε ανθρώπινα, αλλά ζωωδώς). Όπως στην Ελλάδα δεν τρως ανθρώπινα και ωραία μόνο στη Σπονδή (όπου τρως εξαιρετικά, εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω... είναι από τις τρώγλες που προτιμώ όταν έχω τη διάθεση και τους πόρους), έτσι και στην Κούβα δε χρειάζεται να δαπανήσεις το πενταπλάσιο από το κανονικό για να φας ανθρώπινα, απλό είναι. Μπορείς να δώσεις 40-50 για να φας εξαιρετικά και 10 για να φας ανθρώπινα και σε ωραίο περιβάλλον, αν ξέρεις πού θα φας. Και ναι, υπάρχει και κόσμος που πληρώνει 2000€ για πάει μια εβδομάδα στην Κούβα και δεν έχει τα έξτρα 150€ για να φάει στο δίδυμο της Σπονδής... επειδή με αυτούς τυχαίνει να δουλεύω κάθε εβδομάδα σε πληρποφορώ πως είναι πολλοί, μάλλον πλειοψηφία.
Αχου το το καημένο που δεν είχε ιδέα... μωρέ είχες και παραείχες... ξέχασες βρε τότε που έκανες κριτική για την ορθογραφία των άρθρων εδώ στο travestories?Σε τι να με προλάβεις; Δεν είχα ΙΔΕΑ ότι γράφεις στο hippo, τώρα το έμαθα, άλλωστε στο σάιτ μια φορά είχα μπει όλη κι όλη για ένα τεστ της πλάκας, δεν έχω διαβάσει κανένα άλλο άρθρο και δεν ξέρω καν τι λένε.
αρχες Φλεβαρη κοβουμε πιτα στις καλυβες.6 με 19 Μαιου ειναι το ταξιδι!!
Νομίζω πως η Σπονδή είναι αρκετά γνωστή και δεν την μάθαμε απ τον Τράβελερ ή τον Γιώργο.Τωρα εσυ τι καταλαβαινεις απο τη διαμαχη των Yorgos-Traveller; Οτι στη ΣΠΟΝΔΗ εχει γινει η διαφημιση!!!!!!!!
"Ακομα κι ο Θεος εχει αναγκη διαφημισης, γι αυτο χτυπουν οι καμπανες"Νομίζω πως η Σπονδή είναι αρκετά γνωστή και δεν την μάθαμε απ τον Τράβελερ ή τον Γιώργο.