karfitsa
Member
Να αλλαξουμε τιτλο....απο προγραμμα ταξιδιου σε ...προγραμμα φαγητου...και να τελειωνουμε!
Να με πάρεις αγκαζέ να με πας γιατί ειδικά για τη Κούβα έχω την πιο μεγάλη αμφιθυμία σαν ταξιδιωτικό προορισμό. Γενικά δεν είμαι λατινολάτρης αλλά αφού δεν έχω πάει δεν δικαιούμαι να ομιλώΤώρα θυμηθηκα οτι εφαγα πολυ καλά σε ενα καταπληκτικο εστιατορειο(πρωην τυπογραφειο που εχουν κρατησει πολλά κομματια του στη διακόσμηση , εχουν κανει τέλεια ανακαινιση ) στη Παλιά Αβανα αλλά δεν θυμαμαι ουτε όνομα ουτε όνομα οδού .
Γιώργο βοήθα , σιγουρα το ξερεις ....πως το λένε ;
Εκει φαγαμε 5 ατομα με ορεκτικα , 2 σουπες , κυριως και επιδορπιο με 50 ευρώ. Ξαναπηγαμε γιατι μας αρεσε πολύ και ο χωρος και το φαγητο , μιλαμε για γκουρμέ πιάτα και παλι πληρωσαμε γυρω στα 50 ευρω .....οποιος μου ελεγε οτι θα ετρωγα γκουρμέ στη Κουβα ( και με 10 ευρω ) θα τον εβγαζα τρελό .....
La ImprentaΤώρα θυμηθηκα οτι εφαγα πολυ καλά σε ενα καταπληκτικο εστιατορειο(πρωην τυπογραφειο που εχουν κρατησει πολλά κομματια του στη διακόσμηση , εχουν κανει τέλεια ανακαινιση ) στη Παλιά Αβανα αλλά δεν θυμαμαι ουτε όνομα ουτε όνομα οδού .
Γιώργο βοήθα , σιγουρα το ξερεις ....πως το λένε ;
Εκει φαγαμε 5 ατομα με ορεκτικα , 2 σουπες , κυριως και επιδορπιο με 50 ευρώ. Ξαναπηγαμε γιατι μας αρεσε πολύ και ο χωρος και το φαγητο , μιλαμε για γκουρμέ πιάτα και παλι πληρωσαμε γυρω στα 50 ευρω .....οποιος μου ελεγε οτι θα ετρωγα γκουρμέ στη Κουβα ( και με 10 ευρω ) θα τον εβγαζα τρελό .....
Να με πάρεις αγκαζέ να με πας γιατί ειδικά για τη Κούβα έχω την πιο μεγάλη αμφιθυμία σαν ταξιδιωτικό προορισμό. Γενικά δεν είμαι λατινολάτρης αλλά αφού δεν έχω πάει δεν δικαιούμαι να ομιλώ
Τριπακια δεν παίζεσαι !La Imprenta
Εχω τα κονε μου στην Κουβα.Τριπακια δεν παίζεσαι !
του το βρηκες βρε θηρίο ;
Tripakias θα μας επιτρέψεις να χρησιμοποιήσουμε τα κονέ σου στην Κούβα μια κ θα είμαστε εκεί σε 1 μήνα;Εχω τα κονε μου στην Κουβα.
Εγώ πάντως δεν είμαι!α και όποιος μας διαβάζει και εχει παει Κούβα και εδωσε 40 ευρω για φαγητό να σηκώσει το χέρι του !