Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
για ολα οσα ειπες υπαρχουν νομοι κ κανονισμοι που καθοριζουν την αποζημιωση. η ημερησια πχ για καθε ημερα που δεν εχεις τη βαλιτσα σου ξεπερνα τα 100Ε, με αποδειξεις των εξοδων σου. οποτε μου φαινεται λογικο το ποσο που ζητησες.anevaggy said:Παρέληψα να πω ότι στη βαλίτσα μου ήταν το τσαντάκι με τα καλλυντικά,κρέμες κτλ της γυναίκας μου οπότε υπολόγισα μόνο αυτά περίπου 500 euro. Θα μου πεις, απαράδεκτο να κουβαλάει όλα τα καλλυντικά της και μάλιστα ακριβά σε τέτοιο ταξίδι αλλά της το'χω πει κι εγώ. Μου είχαν πει αφού γύρισα ότι πρέπει να ζητήσω παραπάνω απο αυτά που αξίζουν τα πράγματα γιατί ποτέ δεν στέλνουν τα χρήματα που ζητάς. Έτσι κι αλλιως δεν περίμενα να πάρω τίποτα, μάλλον εξεπλάγην όταν έλαβα την επιταγή. Με τα χρήματα της επιταγής δεν ψώνησα καινούργια καλοκαιρινά ρούχα γιατί έμπαινε πλέον χειμώνας αλλά πήγαμε Ολλανδία για Χριστούγεννα. Οπότε τέλος καλά. Σκέψου όμως ότι η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη. Θεσσαλονίκη - Αθήνα με τρένο, διανυκτέρευση στην Αθήνα, πτήση Αθήνα - Μαδρίτη, ολοήμερη εκδρομή στη Μαδρίτη, πτήση Μαδρίτη - Αβάνα, διανυκτέρευση στην Αβάνα και την πρώτη μέρα στην Αβάνα με τα ίδια ρούχα που ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη.