Kyriakao
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Συνεχώς αυτο ψάχνω!
- Ταξίδι-Όνειρο
- ματσου πιτσου,περου
Αυτό που λέμε... to the point!
Το διαβασα σημερα σε αρθρο, παρα πολυ καλο.
Περσι Μαιο που δεν ηταν κ πολυς κοσμος ηταν ενα ονειρο.Επιβεβαιώνω. Ήμουν Αγκίστρι το σαββατοκύριακο που πέρασε. Σημείωση ότι πάω τουλάχιστον δύο σκ κάθε χρόνο τα τελευταία 7-8 χρόνια. Αυτό που είδα δεν το έχω ξαναδεί.
Να κάνουν κράτηση ξαπλώστρας (!), να περιμένουν όρθιοι μισή ώρα για να κάτσουν σε ψαροταβέρνα, το λεωφορείο για Απόνησο να φεύγει γεμάτο με τους μισούς όρθιους κι άλλους τόσους να έχουν μείνει έξω. Τα ενοικιαζόμενα ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια παντού.
Παρασκευή ήταν οκ, Σάββατο ξεκίνησε σταδιακά η απόβαση, Κυριακή δεν έβρισκες όχι να απλώσεις πετσέτα σε παραλία, όχι ξαπλώστρα, ούτε να πατήσεις το πόδι σου.
Καλά τα λες.Ε ρε τάπερ με γεμιστά, παστίτσιο και καρπούζι που τους χρειάζεται, και ελληνικός σε θερμός......Οι επιχειρηματίες, καλά κάνουν, και λίγα παίρνουν, όσο υπάρχουν κουτοί.
Αυτό νομίζω μετά βγήκε ότι είναι φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη
Αλήθεια? Δε τόξερα.. ΜακάριΑυτό νομίζω μετά βγήκε ότι είναι φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη
Βασικά κάποιοι δε προτιμάμε τίποτε από τα δυο, ούτε φυσικά η εναλλακτική του εφιάλτη της ξαπλώστρας είναι οι δυο αυτές τραγικες εικόνες, αν και εφόσον φυσικά ισχύουν. Υπάρχουν κ παραλίες χωρίς τίποτε από αυτά τα αισχη και εκεί πηγαίνουμε, όταν πηγαίνουμε.Όσον αφορά το Αγκίστρι, πιστεύω ότι το θέμα με πολυκοσμία και ακρίβεια προέκυψε γιατί πλέον ο κόσμος κοιτάει να πάει σε πιο κοντινά μέρη λόγω ακριβών ακτοπλοϊκών, οπότε ο Σαρωνικός γνωρίζει δόξες... Αίγινα δε, δύσκολα βρίσκεις δωμάτια ειδικά μέσα στη πόλη την υψηλή σεζόν... Ε, τι, να μη το εκμεταλλευτούν κ οι επιχειρηματίες των νησιών? Χώρια τις μονοήμερες που βολεύεται ο κόσμος (επειδή το έψαξα, ελάχιστα ξενοδοχεία στο Αγκίστρι δέχονται κρατήσεις μιας βραδιάς, από δύο και πάνω, οπότε αν δε θες να μείνεις ΠΣΚ, μόνο σε μονοήμερη βγαίνει)
Για τις ξαπλώστρες δε, έχετε δίκιο όσον αφορά την ακρίβεια. Εμένα μου αρέσουν οι οργανωμένες, αλλά όχι οι ακριβές τιμές και ειδικά οι "κρατήσεις".. Και βρε παιδιά, μη μου πείτε ότι προτιμάτε να βλέπετε κάτι τέτοιο αντί για ξαπλώστρες? Είναι δηλ. καλύτερο θέαμα? Παραθέτω ενδεικτική φωτο View attachment 468070
Ή κάτι τέτοιο που είδαμε πρόσφατα? View attachment 468071
Σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Αλλά ο Έλληνας δε ξέρει από μέτρο... Αυτό είναι το πρόβλημα
Μαιο και δωρεαν επρεπε να τις δινουν.Περσι Μαιο που δεν ηταν κ πολυς κοσμος ηταν ενα ονειρο.
Οι ξαπλωστρες απονησο 5€ το σετ για ολη τη μερα, κ ηταν κρεβατια, κ μπορουσες να αλλαξεις οσες τοποθεσιες ηθελες κ νομιζω αυτα τα 5€ να τα καταναλωσεις σε καφε κτλ.
Μεσα σε λιγους μηνες αλλαξαν ολα.