ΕΡΣΗ
Member
Και μια αλλη φθηνη εκδοχη για Κολωνακι: Δεν το εχω τιμησει η ιδια, αλλα η κολλητη μου η οποια εργαζεται στην περιοχη μου το επαινει συνεχως: Laundrette: LAUNDERETTE - αθηνόραμα.gr | Ευρετήριο Κέντρων
Μεγαλος ο πειρασμος: αν εχει και αδανα κεμπαμπ εχω ηδη φυγει...αν βρεθεις παλαιο φαληρο να πας στον παντελη, να φας εκπληκτικο πολιτικο. προτεινω μυδια (ακους λατινα), παστρουμαδοπιτα, γιαουρτλου και ντολμαδακια γιαλαντζι. κοστος ? ισως και πιο λιγο απο 20 ?το ατομο
αν βρεθεις παλαιο φαληρο να πας στον παντελη, να φας εκπληκτικο πολιτικο. προτεινω μυδια (ακους λατινα), παστρουμαδοπιτα, γιαουρτλου και ντολμαδακια γιαλαντζι. κοστος ? ισως και πιο λιγο απο 20 ?το ατομο
Για κάπαρη επιβεβαιώνω. Πολύ καλό φαγητό και εξυπηρέτηση, συμπαθητικές τιμές και έχει και ... πολύ παγωμένες Fischer. Το δε κέρασμα γλυκό....εννοείς αυτό που είναι πάνω σε μια πλατεία ?????
αν είναι αυτό ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω το έκανα το λαθος μια φορά
οχι πολίτικο αλλα με φοβερη κουζίνα που μας πήγε αγαπημένο μέλος του forum που μόλις επέστρεψε απο την Πόλη '' η κάπαρη '' στα πετράλωνα
΄Εχω πάει καί δέν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Μπορεί νά είναι σχετκά φθηνό(όχι καί 20 ΕΥΡΩ τό άτομο-γιά κρέας πάντα) αλλά τό βρήκα λίγο "τουπέ"΄(έχει πάρει κάποια βραβεία) μέ πολύ κακό σέρβις καί τό φαγητό δέν έλεγε πολλά.αν βρεθεις παλαιο φαληρο να πας στον παντελη, να φας εκπληκτικο πολιτικο. προτεινω μυδια (ακους λατινα), παστρουμαδοπιτα, γιαουρτλου και ντολμαδακια γιαλαντζι. κοστος ? ισως και πιο λιγο απο 20 €το ατομο
οχι δεν ειναι σε πλατεια,εννοείς αυτό που είναι πάνω σε μια πλατεία ?????
αν είναι αυτό ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω το έκανα το λαθος μια φορά
οχι πολίτικο αλλα με φοβερη κουζίνα που μας πήγε αγαπημένο μέλος του forum που μόλις επέστρεψε απο την Πόλη '' η κάπαρη '' στα πετράλωνα
Παρόμοιο σκηνικό στα Εξάρχεια η "Ροζαλία", Βαλτετσίου 58, με μεγάλη αυλή, καλό φαγητό και πολύ καλές τιμές.παμε εξαρχεια!και συγκεκριμενα στο "αμα λαχει"!!
ταβερνουλα-μεζεδοπωλειο, με αυλιτσα για τα καλοκαιρια..
τιμες λογικοτατες!!
μεθωνης 66 και καλλιδρομιου 68!