• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
με συγχωρείτε για την άγνοια ποιο είναι το τίκε ή μήπως τικι??? είμαι από χωριό!!!

XRISTOS71

Member
πάντως στο tike με 20-25 δε τρως με τίποτα από 30+, δε βρίσκω κάτι περίεργο στα γούστα μου και στις προτιμήσεις μου, πάντως στην γειτονική χώρα γλυκό καλύτερο από το δικό μου δεν έχω φάει..:D αντίθετα στο παρίσι έχει θεικά γλυκά με πρώτο και καλύτερο το μιλ-φέιγ.

φίλε τρώς άνετα με 20-25 το άτομο χωρίς κρασί (που προσωπικα δεν μου είναι απαραίτητο )
προφιτερόλ σίγουρα δεν έχει γιατι έχει κιουνεφέ και ζεστο χαλβά με παγωτο

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
πολύ σωστά. με πρόλαβες Εύη. έχουν εδώ και στις λαϊκές αλλά είναι καλλιεργήσιμο
Οταν περασεις απο το Ρεθυμνο.....θα σου βρω σιγουρα ...αφου σου αρεσει !!!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
20-25 ? αγαπητη λατινα πιστευω οτι ειναι σε μετριο μαγαζι χωρις κρασι. παντως το τικε αξιζει τα λεφτα του. τωρα αν θες μυδια στις ειδικες επι του θεματος, λατινα - νεραιδα εγγυηση
σορρυ που απαντω τωρα..αλλα τωρα το ειδα και σιγα μην χασω την ευκαιρια!!

δηλαδη εσυ φιλε σαιτα για να φας σε ΚΑΛΟ μαγαζι (και οχι μετριο) πρεπει να το δωσεις το 30αρακι σου??ε, οχι λοιπον!διαφωνω καθετα!η αθηνα ευτυχως ειναι μεγαλη και ναι, εχει πολλα μαγαζια στα οποια τρως υπεροχα με 20-25 ευρω το ατομο..εχουμε χασει μερικοι μερικοι την αξια των χρηματων..καλο ειναι λοιπον, να απευθυνουμε προτασεις για ολα τα βαλαντια και να μην οριοθετουμε το αν ενα μαγαζι ειναι καλο ή οχι με βαση το ποσο ακριβο ειναι!αλλο το ενα και αλλο το αλλο!!
οσο για το κρασι, οποιος θελει να παρει μπουκαλι φυσικα και θα το πληρωσει!προσωπικα μια χαρα την βγαζω και με ποτηρακι!!
αντε γιατι ολοι τραβελερ μου γινατε εδω μεσα!!!:bleh::bleh::bleh:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Λέγε ό,τι θες για τον Traveller, τώρα είναι απασχολημένος, διαβάζει τη βιογραφία του angello ripellino, που τολμησε και είπε καλή κουβέντα για την Πράγα.
Επί ττης ουσίας συμφωνώ. Το φθηνό δε σημαίνει απαραίτητα κακό, όπως και το ακριβό δε σου εξασφαλίζει το ποιοτικό. Υπάρχουν καλές προτάσεις για όλα τα βαλάντια.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Λέγε ό,τι θες για τον Traveller, τώρα είναι απασχολημένος, διαβάζει τη βιογραφία του angello ripellino, που τολμησε και είπε καλή κουβέντα για την Πράγα.
Επί ττης ουσίας συμφωνώ. Το φθηνό δε σημαίνει απαραίτητα κακό, όπως και το ακριβό δε σου εξασφαλίζει το ποιοτικό. Υπάρχουν καλές προτάσεις για όλα τα βαλάντια.
μα δεν ειπα για τον traveller!!;)

σαιτας

Member
σορρυ που απαντω τωρα..αλλα τωρα το ειδα και σιγα μην χασω την ευκαιρια!!

δηλαδη εσυ φιλε σαιτα για να φας σε ΚΑΛΟ μαγαζι (και οχι μετριο) πρεπει να το δωσεις το 30αρακι σου??ε, οχι λοιπον!διαφωνω καθετα!η αθηνα ευτυχως ειναι μεγαλη και ναι, εχει πολλα μαγαζια στα οποια τρως υπεροχα με 20-25 ευρω το ατομο..εχουμε χασει μερικοι μερικοι την αξια των χρηματων..καλο ειναι λοιπον, να απευθυνουμε προτασεις για ολα τα βαλαντια και να μην οριοθετουμε το αν ενα μαγαζι ειναι καλο ή οχι με βαση το ποσο ακριβο ειναι!αλλο το ενα και αλλο το αλλο!!
οσο για το κρασι, οποιος θελει να παρει μπουκαλι φυσικα και θα το πληρωσει!προσωπικα μια χαρα την βγαζω και με ποτηρακι!!
λατινα, η τοποθετηση μου ηταν σε σχεση με την επαρχια των 20-25 ? οπως ελεγε ο λευτερης, δηλαδη οτι στην επαρχια τρως καλα ενω στην αθηνα δεν φτανουν. Σαφως και υπαρχουν τρομερα μαγαζακια και αρκετα φτηνα, και το αμμος που ειχαμε παει ηταν σωστη η σχεση τιμης προιοντων. δεν εχω χασει την αισθηση των χρηματων, μπορω να κανω αρκετες προτασεις για καλο φτηνο φαγητο , κατα τα γουστα μου , αλλα αυτοι που αναζητουν εδω ειναι εκτος αθηνων και δυσκολα θα βρουν τα μαγαζια. μιλαμε βεβαια παντα για σκετο φαγητο χωρις ποτο.
επιτελους το ονειρο της ζωης μου εγινε πραγματικοτητα........ εγινα τραβελερ!!!!!!!! δεν πηγε τσαμπα η προσπαθεια

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

σαιτας

Member
Αν βρεθεις στο Κολωνακι και πεινασεις και δεν θες να καταστραφεις οικονομικα τοτε παλια παραδοσιακη ταβερνα ειναι αυτη του "Φιλιππου":
ΦΙΛΙΠΠΟΥ - αθηνόραμα.gr | Ευρετήριο Κέντρων
ΚΛασικη ελληνικη κουζινα.
αν βρεθεις παλαιο φαληρο να πας στον παντελη, να φας εκπληκτικο πολιτικο. προτεινω μυδια (ακους λατινα), παστρουμαδοπιτα, γιαουρτλου και ντολμαδακια γιαλαντζι. κοστος ? ισως και πιο λιγο απο 20 €το ατομο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom