GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
με συγχωρείτε για την άγνοια ποιο είναι το τίκε ή μήπως τικι??? είμαι από χωριό!!!
δες εδώ Tike - Restaurantμε συγχωρείτε για την άγνοια ποιο είναι το τίκε ή μήπως τικι??? είμαι από χωριό!!!
πάντως στο tike με 20-25 δε τρως με τίποτα από 30+, δε βρίσκω κάτι περίεργο στα γούστα μου και στις προτιμήσεις μου, πάντως στην γειτονική χώρα γλυκό καλύτερο από το δικό μου δεν έχω φάει.. αντίθετα στο παρίσι έχει θεικά γλυκά με πρώτο και καλύτερο το μιλ-φέιγ.
Οταν περασεις απο το Ρεθυμνο.....θα σου βρω σιγουρα ...αφου σου αρεσει !!!!!!πολύ σωστά. με πρόλαβες Εύη. έχουν εδώ και στις λαϊκές αλλά είναι καλλιεργήσιμο
σορρυ που απαντω τωρα..αλλα τωρα το ειδα και σιγα μην χασω την ευκαιρια!!20-25 ? αγαπητη λατινα πιστευω οτι ειναι σε μετριο μαγαζι χωρις κρασι. παντως το τικε αξιζει τα λεφτα του. τωρα αν θες μυδια στις ειδικες επι του θεματος, λατινα - νεραιδα εγγυηση
Λέγε ό,τι θες για τον Traveller, τώρα είναι απασχολημένος, διαβάζει τη βιογραφία του angello ripellino, που τολμησε και είπε καλή κουβέντα για την Πράγα.αντε γιατι ολοι τραβελερ μου γινατε εδω μεσα!!!
μα δεν ειπα για τον traveller!!Λέγε ό,τι θες για τον Traveller, τώρα είναι απασχολημένος, διαβάζει τη βιογραφία του angello ripellino, που τολμησε και είπε καλή κουβέντα για την Πράγα.
Επί ττης ουσίας συμφωνώ. Το φθηνό δε σημαίνει απαραίτητα κακό, όπως και το ακριβό δε σου εξασφαλίζει το ποιοτικό. Υπάρχουν καλές προτάσεις για όλα τα βαλάντια.
Αν το εννοούσες με τη γενική έννοια του όρου πάω πάσοαντε γιατι ολοι τραβελερ μου γινατε εδω μεσα!!!
λατινα, η τοποθετηση μου ηταν σε σχεση με την επαρχια των 20-25 ? οπως ελεγε ο λευτερης, δηλαδη οτι στην επαρχια τρως καλα ενω στην αθηνα δεν φτανουν. Σαφως και υπαρχουν τρομερα μαγαζακια και αρκετα φτηνα, και το αμμος που ειχαμε παει ηταν σωστη η σχεση τιμης προιοντων. δεν εχω χασει την αισθηση των χρηματων, μπορω να κανω αρκετες προτασεις για καλο φτηνο φαγητο , κατα τα γουστα μου , αλλα αυτοι που αναζητουν εδω ειναι εκτος αθηνων και δυσκολα θα βρουν τα μαγαζια. μιλαμε βεβαια παντα για σκετο φαγητο χωρις ποτο.σορρυ που απαντω τωρα..αλλα τωρα το ειδα και σιγα μην χασω την ευκαιρια!!
δηλαδη εσυ φιλε σαιτα για να φας σε ΚΑΛΟ μαγαζι (και οχι μετριο) πρεπει να το δωσεις το 30αρακι σου??ε, οχι λοιπον!διαφωνω καθετα!η αθηνα ευτυχως ειναι μεγαλη και ναι, εχει πολλα μαγαζια στα οποια τρως υπεροχα με 20-25 ευρω το ατομο..εχουμε χασει μερικοι μερικοι την αξια των χρηματων..καλο ειναι λοιπον, να απευθυνουμε προτασεις για ολα τα βαλαντια και να μην οριοθετουμε το αν ενα μαγαζι ειναι καλο ή οχι με βαση το ποσο ακριβο ειναι!αλλο το ενα και αλλο το αλλο!!
οσο για το κρασι, οποιος θελει να παρει μπουκαλι φυσικα και θα το πληρωσει!προσωπικα μια χαρα την βγαζω και με ποτηρακι!!
αντε γιατι ολοι τραβελερ μου γινατε εδω μεσα!!!
αν βρεθεις παλαιο φαληρο να πας στον παντελη, να φας εκπληκτικο πολιτικο. προτεινω μυδια (ακους λατινα), παστρουμαδοπιτα, γιαουρτλου και ντολμαδακια γιαλαντζι. κοστος ? ισως και πιο λιγο απο 20 €το ατομοΑν βρεθεις στο Κολωνακι και πεινασεις και δεν θες να καταστραφεις οικονομικα τοτε παλια παραδοσιακη ταβερνα ειναι αυτη του "Φιλιππου":
ΦΙΛΙΠΠΟΥ - αθηνόραμα.gr | Ευρετήριο Κέντρων
ΚΛασικη ελληνικη κουζινα.