• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

σαιτας

Member
μακριά απο τα χλιδάτα βορεια και νότιαι προαστεια βρίσκεται ενα σουπερ εστιατοριο
λεγεται Μπαρμπα Αλέξης..
Αδάνα κεμπάπ, εσμέ, τζεβιζλέ και ταμπουλί είναι must. Φανταστικό λαχματζούν και αιράνι . Προσοχή: Ό,τι λέει δίπλα ”καυτερό”, το εννοεί! Υπολογίζετε 18-23 ευρώ το άτομο

βρισκεται sτη νεα χαλκηδονα , σαλαμινος 70 , πολυ κοντά στην εθνική οδό , 210-2583415
να παω τοτε αν ειναι ετσι, ευχαριστω discolata

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Τελικά thrilosveria κατεβήκατε ΠΣΚ Αθήνα; Δοκιμάσατε κάποια πρόταση; Πώς σας φάνηκε;
Λοιπον παιδια Παρασκευη 8 και μιση το πρωι ξεκινησαμε, στις 2 ημασταν στο ξενοδοχειο.Τεσσερις ενηλικες τεσσερα παιδια ηλικιας απο 6 εως 15 χρονων.Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. Εγω μετη γυναικα μου αφου ειχαμε μελετησει τις προτασεις σας,ειχαμε βαλει σε μια σειρα σε ποια απο τα μαγαζια που μας προτεινατε να παμε ξεκινωντας απο το Αθηρι μετα ειπαμε να βρουμε το Κανελλα και αν προλαβαινουμε και το Τζιτζικα και μερμυγκα και επισης απο το σαιτ του που ειδαμε θα θελαμε να φαμε και στο τικε. Θελω επισης να πω οτι εγω με τη γυναικα μου και την μικρη κατεβαινουμε εδω και ενα χρονο πολυ συχνα τριημερα και μας αρεσει γιατι εχεις πολλες επιλογες, και με το μετρο μπορουμε και να κινηθουμε ευκολα.Οποτε ξεκινησαμε το μεσημερι για φαι,βγηκαμε συνταγμα και λεμε την υπολοιπη παρεα θα σας παμε σε ενα μαγαζι Τζιτζηκα και Μερμυγκα το λενε γιατι μας το εχουν συστησει και εμας. Αυτοι,πρωτη τους φορα στην Αθηνα οικογενειακως.Τελικα το βρηκαμε, γινοταν ενας χαμος, μας εβαλαν παταρι,καλο σερβις,καλο φαι, πηρα μια σταβλισια μπριζολα τοσο μεγαλη που επρεπε να κατσω σε αλλο τραπεζι μονος για να την φαω, και πληωσαμε 120 ευρω 8 μεριδες 1 σαλατα και αναψυκτικα.Για το βραδυ και ενω ειμασταν πτωμα απο περπατημα οι παρεα δεν ηθελε μαγαζι αλλα γυρους στο χερι οποτε που εφαγαν γυρους??? στου Μπαιρακταρη!!! Το Σαββατο ειχε μουσειο και το μεσημερι φαι και καφε εντος μουσειου.Το απογευμα βολτα στο Τhe mall,τι χαμος ειναι αυτος, τα παιδια ηθελαν goody's και μετα βολτα στο αεροδρομιο για καφε. Αυτο το μετρο σας εχει σωσει ρε παιδια εκει κατω, αλλα και εμας τους επισκεπτες. Για φαι δεν ηθελαν μαγαζι αλλα κατι στο ορθιο. Κυριακη το αλλο ζευγαρι Ακροπολη και εμεις στην Κυδαθηναιων σε καποιο χωρο του Δημου αν θυμαμαι καλα οπου παιζουν τα παιδακια. Μετα καφε στα γρηγορα και επιστροφη για Βεροια.
Συμπερασμα 1) οταν εισαι πολλα ατομα με διαφορετικο γουστο στο φαι και παιδια το μονο που κανεις ειναι να μαλωνεις συνεχεια και να σου χαλαει το κεφι
2) πηγαινεις μονος και γουσταρεις οτι και οπως το θες
3) και κυριοτερο, οταν εισαι Αθηνα και παιζει ο θρυλος, αφηνεις τη γυναικα σου και το παιδι να πανε σε καποιο θεατρο και εσυ πηγαινεις να δεις την αλλη σου αγαπη τελεια και παυλα.
Οταν κατεβω Αθηνα ξερω που θα φαω.Σας ευχαριστω ολους.
Υ.Γ ο vagantos χρωσταει κατι για τους Βεροιωταδες.

Last edited by a moderator:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Υ.Γ ο vagantos χρωσταει κατι για τους Βεροιωταδες.
Χαίρομαι που πέρασες καλά, με τις συμβουλές των φίλων.
Άκου τώρα την ιστορία με τους Βεροιωτάδες (Είναι οι παλιοί ντόπιοι, αποκαλούμενοι και φασουλοταβάδες, που από ψαρικά ήξεραν μόνο τα ποταμίσια).
Τέλη δεκαετίας 80 λοιπόν κατεβαίνουν δυό φίλοι απ τη Βέροια στην Αθήνα για δουλειές αλλά και να δουν Τσαλουχίδη που έπαιζε στον Ολυμπιακό.
Ο πρώτος που ήταν και λιγάκι περπατημένος λέει:
-Δεν πάμε και κατά το Πασαλιμάνι που άκουσα οτι έχει καλό ψάρι;
-Ας πάμε λέει ο άλλος.
Φτάνουν στο Πασαλιμάνι, αράζουν σε παραλιακή ψαροταβέρνα, να σου κι ο σερβιτόρος.
-Ψαρ΄ έχ΄ς ( λέει ο ξεψάρωτος);
- Βεβαιως ψαροταβέρνα είμαστε κύριε.
- Φέρε μας γουλιανό.
- Δεν έχουμε κύριε.
- Φέρε μας ένα κιλό γριβάδ΄.
- Ούτε γριβάδι έχουμε κύριε.
- . Ούτε γριβάδ ;Αμ΄ τι το κρατάτε ανοιχτό το ρημάδι κι δεν το κλείνετε;

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Άκου τώρα την ιστορία με τους Βεροιωτάδες (Είναι οι παλιοί ντόπιοι, αποκαλούμενοι και φασουλοταβάδες, που από ψαρικά ήξεραν μόνο τα ποταμίσια).
Τέλη δεκαετίας 80 λοιπόν κατεβαίνουν δυό φίλοι απ τη Βέροια στην Αθήνα για δουλειές αλλά και να δουν Τσαλουχίδη που έπαιζε στον Ολυμπιακό.
-Ας πάμε λέει ο άλλος.
Φτάνουν στο Πασαλιμάνι, αράζουν σε παραλιακή ψαροταβέρνα, να σου κι ο σερβιτόρος.
- Φέρε μας γουλιανό.
- Δεν έχουμε κύριε.
:D δεν το ηξερα, αλλα εχουν δικιο!!!

SARAH

Member
-Ας πάμε λέει ο άλλος.
- Φέρε μας γουλιανό.
- Δεν έχουμε κύριε.
Kαλό,καλό... :clap:πάντως δεν ισχύει μόνο για Βεροιωτάδες...κι ο βόρειος Εβρος με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε...σα να βλέπω τους θειούς μου-you know barbadia?:haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
.κι ο βόρειος Εβρος με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε...σα να βλέπω τους θειούς μου-you know barbadia?:haha:
Α, και οι ψαροφαγικές μου αναμνήσεις απ το νομό Εβρου είναι υπέροχες και ποικίλες.
Απ τη Μάκρη και την Αλεξανδρούπολη θαλασσινά, ως το Δέλτα και τα Ρίζια για ποταμόψαρα...
Και τα barbadia καλός κόσμος.

SARAH

Member
Α, και οι ψαροφαγικές μου αναμνήσεις απ το νομό Εβρου είναι υπέροχες και ποικίλες.
Απ τη Μάκρη και την Αλεξανδρούπολη θαλασσινά, ως το Δέλτα και τα Ρίζια για ποταμόψαρα...
Και τα barbadia καλός κόσμος.
Έχεις δίκιο και μου λείπουν πολύ-αυτά τα μπαρμπάδια-με τον Πελοποννήσιο που έμπλεξα εδώ "χάμου" στο Ναύπλιο:D!!!

XRISTOS71

Member
Το Σαββατο ειχε μουσειο και το μεσημερι φαι και καφε εντος μουσειου.Το απογευμα βολτα στο Τhe mall,τι χαμος ειναι αυτος, τα παιδια ηθελαν goody's και μετα βολτα στο αεροδρομιο για καφε.
έκανες αυτά που ''έπρεπε ''' να κάνεις σαν επισκέπτης της αθήνας .....για μας όμως που ζούμε εδω έκανες αυτά που δεν έπρεπε πλην μουσείου ΟΚ..
δεν πειράζει τα κρατάς και την επόμενη φορά θα είσαι πιο έτοιμος και ψαγμένος και φυσικά .....
οταν εισαι πολλα ατομα με διαφορετικο γουστο στο φαι και παιδια το μονο που κανεις ειναι να μαλωνεις συνεχεια και να σου χαλαει το κεφι
2) πηγαινεις μονος και γουσταρεις οτι και οπως το θες
έρχεσαι χωρίς μεγάλη παρέα !!

getxowoman

Member
Οκ το θεμα ειναι εστιατοριο στην Αθηνα αλλα εγω θα ζητησω εστιατοριο στη Γλυφαδα! Καμια προταση; Εκτος απο τη μπιφτεκουπολη! :)

fotast

Member
Οκ το θεμα ειναι εστιατοριο στην Αθηνα αλλα εγω θα ζητησω εστιατοριο στη Γλυφαδα! Καμια προταση; Εκτος απο τη μπιφτεκουπολη! :)
Δύο προτάσεις γιά κεμπάμ.

-KILIZA-Κωνσταντινουπόλεωε 13-στήν μπιφτεκούπολη αλλά κιριλάτο:bleh::bleh:Καλές γεύσεις-έχει καί χορεύτριες κοιλιάς:bleh::bleh:

-Σέρκος καί 4 αστέρια-Ξενοφώντος 28-Πλατεία Ξενοφώντος.Πιό λαϊκό από τό παραπάνω αλλά δέν υστερεί σέ γεύσεις.΄Ο ιδιοκτήτης Αρμένιος καί ξέρει τήν τέχνη.

Μιά καλή μπυραρία:

-BAYERN BIERHAUS-Xρισ.Νέζερ 19.

Μία τρατορία:

-ΑΝΤΟΝΙΟ-Κύπρου 74

(καλό καί τό Κινέζικο παραδίπλα)

΄Αν θέλεις καλό Ελληνικό δύσκολα στήν Γλυφάδα.Τά περισσότερα μαγαζιά ανοίγουν καί κλείνουν μέσα σέ έναν χρόνο.Λένε ότι είναι δύσκολη αγορά.

getxowoman

Member
Ωραια, για μεσημεριανο θα παω, αρα χορευτριες δε θα εχει να δει ο συζυγος! :haha:

Οκ μου αρεσουν οι 2 πρωτες προτασεις θα τις ψαξω και στο ιντερνετ.

Θενκς!

fotast

Member
Ωραια, για μεσημεριανο θα παω, αρα χορευτριες δε θα εχει να δει ο συζυγος! :haha:

Οκ μου αρεσουν οι 2 πρωτες προτασεις θα τις ψαξω και στο ιντερνετ.

Θενκς!
Κοίταξε στο www.athinorama.gr γιά ωράριο κτλ.Δέν ξέρω άν ανοίγουν καθημερινές μεσημέρι.Σάββατο-Κυριακή μάλλον ανοίγουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom