• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
εστιατόρια με αυλή

Μιας και μύρισε καλοκαίρι (αν και συννεφιασμένο και δροσάτο για την ώρα), sites για εστιατόρια με αυλή:

Γεύση | Εστιατόρια με αυλή: Στο βάθος

Εστιατόρια με Κήπο ή Αυλή

Γεύση | 9 αγαπημένες ταβέρνες με αυλή

Εστιατόρια με κήπους και αυλές - Εστιατόρια - Εστιατόρια - αθηνόραμα.gr

Last edited by a moderator:

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Για να μην μπερδευουμε τα πραγματα, το Νoor δε 'μεταφερθηκε' πουθενα. Το Noor απλά έκλεισε. Ο πρωτος ιδιοκτητης του Noor, που είχε σχεδόν 2 χρόνια εγκταλείψει την επιχειρηση, άνοιξε το Red Elephant.

Ο τελευταίος ιδιοκτητης του Noor, Τζαβεντ, προσπαθει εδώ και μηνες να ανοιξει ενα εστιατοριο στο 'δυσκολο' Μοναστηρακι, αλλα δεν καταφερνει να παρει αδεια.

Δε μπορουμε να πουμε οτι μεταφερεται ένα εστιατόριο όταν έχει άλλους υπαλληλους, άλλη διακόσμηση και άλλο σεφ! Ο πολύ καλος σεφ του Noor μάλλον είναι ακόμα 'καπαρωμένος' από τον Τζαβεντ!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλοκαιρινό 50% στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας.

Η γιορτή γαστρονομίας του Αθηνοράματος συνεχίζεται και το καλοκαίρι (μετά την επιτυχία της ανοιξιάτικης γιορτής γαστρονομίας του Μαΐου). Εστιατόρια που διακρίθηκαν από το Αθηνόραμα με χρυσό σκούφο ή με βραβείο ελληνικής κουζίνας προσφέρουν καλοκαιρινά μενού με έκπτωση 50%. Το ειδικό μενού του «α» θα ισχύει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη για τις εξής ημερομηνίες: 27-28 Ioυνίου, 4-5 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου, 18-19 Ιουλίου.

Εδώ μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για κρατήσεις, τιμές και αναλυτικά τα μενού:

Η Γιορτή Γαστρονομίας 2012 συνεχίζεται - Καλοκαιρινό 50% στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης | αθηνόραμα.gr

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ινδικό: Bollywood Kitchen

Τελικά ο τελευταίος ιδιοκτήτης του Noor άνοιξε το εστιατόριο στο Μοναστηράκι. Λέγεται Bollywood Kitchen και θα το επισκεφθώ σύντομα.
Μέχρι τότε διαβάστε εδώ
bollywood kitchen , η συνεχεια του noor | Pak - Indian Kitchen

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Τελικά ο τελευταίος ιδιοκτήτης του Noor άνοιξε το εστιατόριο στο Μοναστηράκι. Λέγεται Bollywood Kitchen και θα το επισκεφθώ σύντομα.
Μέχρι τότε διαβάστε εδώ
bollywood kitchen , η συνεχεια του noor | Pak - Indian Kitchen
red elephant | Pak - Indian Kitchen Παντως τελικα και τα 2 δικα του ειναι...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επισκέφτηκα το Botrini's τέλη Ιουνίου.
Αν και σιχαίνομαι τον ιδιοκτήτη του είχα διαβάσει/ακούσει πολύ καλά λόγια για το project.

Μοριακή και σύγχρονη ερμηνεία πιάτων μέσα από τα μάτια του γνωστού σε όλους μαϊντανο-σεφ.

Πήραμε το μενού 7 πιάτων για να δοκιμάσουμε ότι μπορούμε.Η αλήθεια είναι ότι αν και φοβισμένος για τις ποσότητες (ότι θα μείνουμε νηστικοί) έφυγα χορτασμένος.
Για επιδόρπιο μοριακό mojito και γλυκάκι κερασμένα,όπως και αν ζητήσετε καφέ,grappa κλπ.Βέβαια τα έχετε ήδη όλα χρυσοπληρώσει στο γεύμα.

Περιβάλλον: Μετριότατο.Έχω κάτσει σε ταβέρνα με καλύτερο περίγυρο.Προβολείς κι ελιές δεν είναι άποψη,είναι αχρηστία.Επίσης τα βαζάκια με άμμο και ρεσώ τα έχει το πιο τελευταίο παραθαλάσσιο καφέ-μπαρ της χώρας,γιατί μου το βάζεις κι εσύ μη πω καμιά κουβέντα;

Μενού: Κάποια πιάτα ενδιαφέροντα και παιχνιδιάρικα.Είχε πλάκα η συμπεριφορά ενός σφαιριδίου φέτας που σου γέμιζε το στόμα γεύση ή μια γαρίδα κανταΐφι.Δεν ήταν όμως όλα εξίσου ενδιαφέροντα και σχεδόν κανένα απογειωτικό.

Service: Σου εξηγούσε από τι αποτελείτο κάθε πιάτο.Αλλά όταν είχε πολλά υλικά,σου εξηγούσε ότι θυμόταν κι ύστερα αν είχες απορία σου έλεγε "μισό λεπτό να ρωτήσω".Επίσης όταν λέω ότι δεν θέλω άλλο μπουκάλι νερό είθισται να ΜΗΝ μου το χρεώνεις και να περιμένεις μπας και το ανακαλύψω.Ένα σκασμό λεφτά θα πάρεις στο λογαριασμό.Μετρίως δουλικό,έχω δει και χειρότερα.Μακάρι να κοπεί κάποτε αυτό στην Ελλάδα.Καλό μαγαζί δεν σημαίνει οσφυοκάμπτες σερβιτόροι.

Κρασί: Μικρή σχετικά κάβα με ενδεικτικές επιλογές από όλους τους αμπελώνες πάντως.Κατάλογος σε iPad και οινοχόος συζητήσιμος και ευχάριστος.Ως συνήθως ήξερα τι ήθελα και τελικά απλώς κατέληξα να κουβεντιάζω μαζί του,αν και θα ήθελα μια φορά να προσπαθήσει ένα οινοχόος να μου αλλάξει επιλογή.

Συνολικά: Πανάκριβο μαγαζί γι'αυτό που προσφέρει,το έκανα μόνο λόγω ειδικής περίστασης και δεν θα το δοκιμάσω ξανά.Αν η μοριακή κουζίνα έχει να προσφέρει αυτό,δεν θα πάρω άλλο.Επίσης το ότι έγινε μόδα τώρα στο Ελλάντα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρεώνει ο καθένας ότι γουστάρει.Πολύ υψηλό hype,πιστεύω ότι θα ξεφουσκώσει.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφθηκαμε το "Σαρδελακι" στην Γλυφαδα.
Νεος χωρος , φυσικα ψαροφαγια και οπως λεει και η επιγραφη "δια χειρος Παπαϊωαννου"
Ο χωρος δε με ενθουσιασε , τα τραπεζια ηταν λιγο στριμωγμενα μεταξυ τους.
Αυτο ομως δε με ενοχλησε γιατι οταν αρχισαν να ερχονται τα πιατα αρχισα να γλυφω τα δακτυλα μου , το ιδιο και ολη η παρεα.

Απο μπροστα μας παρηλασαν σαρδελιτσες φιλετο- μαγεια σερβιρισμενες με ντοματουλα και κρεμμυδακι , γαυρος μαρινατος , αλλα και τηγανητος , τρυφερα καλαμαρακια στη σχαρα, αλλα και τηγανητα, ενα καπνιστο σκουμπρι σκετος οργασμος , προσκοπακια σκετη γλυκα , μελιτζανοσαλατα και φαβα και η ξακουστη σαλατα Παπαϊωαννου .
Δεν ελειψαν οι γυαλιστερες και τα κυδωνια τα οποια μυριζαν θαλασσα.
Ακομα και οι ταπεινες τηγανητες πατατες μου αρεσαν ...
Το house wine ηταν πολυ αξιοπρεπες και το τιμησαμε δεοντως.
Τελειωσαμε με σορμπε λεμονιου , πανακοτα και κατι σε σιροπιαστο τα οποια δε με ενθουσιασαν.
Συνολικα μειναμε πολυ ικανοποιημενοι και φυγαμε χαμογελαστοι αφου πληρωσαμε 18 ευρω/ατομο , πολυ καλη σχεση τιμης/ποιοτητας.
Ειμαι σιγουρη οτι θα ξαναπαμε
aathensmagazine.gr_photos_businesses_109d72025eb4763c1bb66f382cd694ef.jpg

at1_gstatic_com_images_94bc0cc319bf2aa633a47877d6c0e92f._.jpg

ΤΟ ΒΗΜΑ - Σαρδελάκι, δια χειρός Παπαϊωάννου - BHMAgourmet - Εστιατόρια

Σαρδελακι
Φοιβης 15, Γλυφαδα

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ανυπομονω να επιστρεψω στο Σαρδελακι για ενα τηγανακι φιλεταρισμενο γαυρακι... Εχει και ωραιο κρασακι χυμα...;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom