KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Μα μοσχαρισιος σιδηροδρομος ?
Έτσι πρέπει...πρέπει να γνωρίζεις πώς ο καλλιτέχνης έφτιαξε αυτό που έφτιαξε και τι αυτό περιέχει, γιατί μιλάμε για καλλιτέχνες όταν μιλάμε για σεφ. Δεν αναφερόμαστε σε χασαπο-ταβέρνες τώρα...έκαστος στο είδος του.Μα μοσχαρισιος σιδηροδρομος ?
Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος είναι κομμάτι του ζώου και όχι ευφάνταστη ονομασία...Τον πρωτομαγείρεψε νομίζω ο Τσανακλίδης πριν χρόνια και τον έκανε gourmet...:xmas_cheesygrin:Έτσι πρέπει...πρέπει να γνωρίζεις πώς ο καλλιτέχνης έφτιαξε αυτό που έφτιαξε και τι αυτό περιέχει, γιατί μιλάμε για καλλιτέχνες όταν μιλάμε για σεφ. Δεν αναφερόμαστε σε χασαπο-ταβέρνες τώρα...έκαστος στο είδος του.
Εγώ γενικά αναφέρομαι.....το συγκεκριμένο περί σιδηρόδρομου δε το γνωρίζω (δε το έχω φάει κι όλας).Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος είναι κομμάτι του ζώου και όχι ευφάνταστη ονομασία...Τον πρωτομαγείρεψε νομίζω ο Τσανακλίδης πριν χρόνια και τον έκανε gourmet...:xmas_cheesygrin:
Ωραία τότε αν ποτέ σε καλέσω για φαγητό και είναι φόλα θα το ονομάσω πιάτο-καταστροφή, πιάτο-μπουρλότο, πιάτο 9/11 κτλ και θα πουλήσω γκουρμεδιάρικη άποψη....:xmas_mrgreen:Εγώ γενικά αναφέρομαι.....το συγκεκριμένο περί σιδηρόδρομου δε το γνωρίζω (δε το έχω φάει κι όλας).
Κλεό είναι άσχετο με το Pandeli του οποίου το ελληνικό παράρτημα είναι νομίζω στο Κεφαλάρι. Έχω πάει πριν 3-4 χρόνια, φαγητό συμπαθητικό αρκετά και γύρω στα 20 ευρώ το άτομο. Αξίζει μια βόλτα αν και ο χώρος δε λέει πολλά και τα φαγητά είναι λίγο βαριά...παστουρμαδόπιτα πάντως και χιουνκιάρ ήταν πολύ νόστιμα.Αλλαζω την κουβεντα .
Εχει παει κανεις στο εστιατοριο Παντελης ,αλλα οχι σε αυτο της Πολης .
Σε αυτο στο Π.Φαληρο στη Ναιαδων.
Ειναι παραρτημα του Πολιτικου ..ειναι ασχετο ..?τι λεει απο γευσεις κ
τιμες?
Ευχαριστούμε Ελενάρα! Είναι το αγαπημένο μου ινδικό στην Αθήνα! Θα πάω άμεσα να το επισκεφτώ στον καινούριο του χώρο.Ενημερωση :
το ινδικο Νοοr το οποιο εχει αναφερθει στο θεμα με καλα σχολια και ηταν στην περιοχη του Μεταξουργειου, πλεον μεταφερθηκε στην πιατσα της Πανορμου (Λαρισης 42) με το ονομα Red elephant
θα το επισκεφθω συντομοτατα και θα ενημερωσω
Είναι το μόνο ινδικό που ήθελα να πάω και δεν πρόλαβα και έψαχνα συνεχώς πότε και που θα ξανανοίξει... όποιος λοιπόν πάει πρώτος πλήρη αναφορά κι ελπίζω elenara να δώσεις πρώτα εδώ αναφορά κι όχι σε άλλο site γαστρονομικού ενδιαφέροντος...Ενημερωση :
το ινδικο Νοοr το οποιο εχει αναφερθει στο θεμα με καλα σχολια και ηταν στην περιοχη του Μεταξουργειου, πλεον μεταφερθηκε στην πιατσα της Πανορμου (Λαρισης 42) με το ονομα Red elephant
θα το επισκεφθω συντομοτατα και θα ενημερωσω