• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

GTS

Member
Μα μοσχαρισιος σιδηροδρομος ?:haha:
Έτσι πρέπει...πρέπει να γνωρίζεις πώς ο καλλιτέχνης έφτιαξε αυτό που έφτιαξε και τι αυτό περιέχει, γιατί μιλάμε για καλλιτέχνες όταν μιλάμε για σεφ. Δεν αναφερόμαστε σε χασαπο-ταβέρνες τώρα...έκαστος στο είδος του.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Έτσι πρέπει...πρέπει να γνωρίζεις πώς ο καλλιτέχνης έφτιαξε αυτό που έφτιαξε και τι αυτό περιέχει, γιατί μιλάμε για καλλιτέχνες όταν μιλάμε για σεφ. Δεν αναφερόμαστε σε χασαπο-ταβέρνες τώρα...έκαστος στο είδος του.
Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος είναι κομμάτι του ζώου και όχι ευφάνταστη ονομασία...Τον πρωτομαγείρεψε νομίζω ο Τσανακλίδης πριν χρόνια και τον έκανε gourmet...:xmas_cheesygrin:

GTS

Member
Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος είναι κομμάτι του ζώου και όχι ευφάνταστη ονομασία...Τον πρωτομαγείρεψε νομίζω ο Τσανακλίδης πριν χρόνια και τον έκανε gourmet...:xmas_cheesygrin:
Εγώ γενικά αναφέρομαι.....το συγκεκριμένο περί σιδηρόδρομου δε το γνωρίζω (δε το έχω φάει κι όλας).

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ γενικά αναφέρομαι.....το συγκεκριμένο περί σιδηρόδρομου δε το γνωρίζω (δε το έχω φάει κι όλας).
Ωραία τότε αν ποτέ σε καλέσω για φαγητό και είναι φόλα θα το ονομάσω πιάτο-καταστροφή, πιάτο-μπουρλότο, πιάτο 9/11 κτλ και θα πουλήσω γκουρμεδιάρικη άποψη....:xmas_mrgreen:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μην ξεφεύγετε από το θέμα παρακαλώ

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αλλαζω την κουβεντα .
Εχει παει κανεις στο εστιατοριο Παντελης ,αλλα οχι σε αυτο της Πολης .
Σε αυτο στο Π.Φαληρο στη Ναιαδων.
Ειναι παραρτημα του Πολιτικου ..ειναι ασχετο ..?τι λεει απο γευσεις κ τιμες?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Αλλαζω την κουβεντα .
Εχει παει κανεις στο εστιατοριο Παντελης ,αλλα οχι σε αυτο της Πολης .
Σε αυτο στο Π.Φαληρο στη Ναιαδων.
Ειναι παραρτημα του Πολιτικου ..ειναι ασχετο ..?τι λεει απο γευσεις κ
τιμες?
Κλεό είναι άσχετο με το Pandeli του οποίου το ελληνικό παράρτημα είναι νομίζω στο Κεφαλάρι. Έχω πάει πριν 3-4 χρόνια, φαγητό συμπαθητικό αρκετά και γύρω στα 20 ευρώ το άτομο. Αξίζει μια βόλτα αν και ο χώρος δε λέει πολλά και τα φαγητά είναι λίγο βαριά...παστουρμαδόπιτα πάντως και χιουνκιάρ ήταν πολύ νόστιμα.

Edit: Επειδή όντως η ερώτηση της Κλεοπάτρας και η απάντηση μου είναι off-topic (αν και τελευταία αυτό συμβαίνει σε πολλά topics) ας μεταφέρουν οι αρμόδιοι τα post αυτά στις Εθνικές κουζίνες που έχει ξεχαστεί κιόλας αν και είναι πολύ ενδιαφέρον...:)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Κογκολέζικο γεύμα στου Γκύζη

«Ξένους» έχουμε πολλούς στην Αθήνα. Το ακούμε και το ξανακούμε αυτές τις μέρες της ατέρμονης εκλογολογίας. Επαφή με πολλές από τις κουλτούρες τους όμως δεν έχουμε σχεδόν καμία. O σύλλογος του Κογκό SOS Αγάπη Αλληλεγγύη μας δίνει μια ευκαιρία προσέγγισης -από κάπου άλλωστε πρέπει να ξεκινήσει κανείς- διοργανώνοντας ένα κογκολέζικο γεύμα στις 10 Ιουνίου (1 μ.μ,) στην οικογενειακή ταβέρνα «Τα βαρελάκια των Βαλτινών» στου Γκύζη. Η Μαμά-Λόνγκο θα μαγειρέψει αφρικάνικα ρολά, σαμούσα, σαλάτα «Μυστέρ», φιδέ με λαχανικά, ρύζι καντονέ, και μουάμπα (πιάτο με κοτόπουλο), και θα κλείσει το γεύμα με φρουτοσαλάτα και παγωτά. Στην τιμή, που είναι ? 25 για τους ενήλικες και ? 10 για τα παιδιά περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι λευκό κρασί Sylvaner Tradition από την Cave Dagobert ανά τέσσερα άτομα, ενώ τα έσοδα θα κατατεθούν στο ταμείο του συλλόγου. Όσοι ενδιαφερόμενοι, ραντεβού Γκύζη και Μπραζαβίλ γωνία (ή αλλιώς Βαλτινών, 12 Γκύζη). Κρατήσεις, άμεσα, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, στα 2106425896 και 697644489.

athinorama.gr

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ενημερωση :
το ινδικο Νοοr το οποιο εχει αναφερθει στο θεμα με καλα σχολια και ηταν στην περιοχη του Μεταξουργειου, πλεον μεταφερθηκε στην πιατσα της Πανορμου (Λαρισης 42) με το ονομα Red elephant:D
θα το επισκεφθω συντομοτατα και θα ενημερωσω:clap:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ενημερωση :
το ινδικο Νοοr το οποιο εχει αναφερθει στο θεμα με καλα σχολια και ηταν στην περιοχη του Μεταξουργειου, πλεον μεταφερθηκε στην πιατσα της Πανορμου (Λαρισης 42) με το ονομα Red elephant:D
Ευχαριστούμε Ελενάρα! Είναι το αγαπημένο μου ινδικό στην Αθήνα! Θα πάω άμεσα να το επισκεφτώ στον καινούριο του χώρο. :)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ενημερωση :
Είναι το μόνο ινδικό που ήθελα να πάω και δεν πρόλαβα και έψαχνα συνεχώς πότε και που θα ξανανοίξει... όποιος λοιπόν πάει πρώτος πλήρη αναφορά κι ελπίζω elenara να δώσεις πρώτα εδώ αναφορά κι όχι σε άλλο site γαστρονομικού ενδιαφέροντος...:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom