• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
στο μεξικανικο δεν εχω παει μεχρι στιγμης γιατι δεν ειχα ακουσει/διαβασει καλα σχόλια..τοσο για τα φαγητα, οσο και για τις τιμες!αλλα τωρα οπως τα λετε εσεις, μηπως να το ξανασκεφτω??:roll:
Εγώ είχα πάει πριν 2μιση χρόνια και δεν είχα ενθουσιαστεί. Δεν μου άρεσε πολύ το φαγητό, μου είχε φανεί κάπως άνοστο. Είχαμε πάρει πολύ basic πιάτα και είχαμε πληρώσει 45/άτομο (αν και συμπεριλαμβάνονταν από 2 μαργαρίτες στον καθένα).

Το καλύτερο μεξικάνικο στην Αθήνα το είχα δοκιμάσει στον "Μεξικάνο" στο Γουδί. Αλλά πάνε χρόνια και έχω ακούσει ότι έχει χαλάσει. Επίσης μου αρέσει και το "El taco bueno" στο Χαλάνδρι και ιδιαίτερα η house salad!

Να προτείνω και 2 πολίτικα:

"Πολίτικα και απλά" στο Χαλάνδρι, νόστιμο και αρκετά οικονομικό φαγητό
"Tike" στο Κεφαλάρι. Πιο υπερτιμημένο αλλά πολύ καλές γεύσεις!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το μπαράκι που λες απέναντι μοιάζει όντως ωραίο, αλλά Παρασκευή βράδυ ήταν εντελώς άδειο...
παραξενο..την προηγουμενη παρασκευη ημουν εκει και ειχε κοσμο..δεν ηταν φισκα βεβαια, ετσι το βλεπεις μονο χειμωνα!

αυτη την παρασκευη πηγατε εσεις??αν ναι, εκει τριγυριζα παλι!!:bleh: δωστε σημα βρε κοριτσια, να σας ελεγα ενα γεια!;)

οσο για το mirador θα κοιταξω να παω αμεσα και θα σας πω εντυπωσεις!!!

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ναι λοιπόν, είμαι ένας πρίγκιπας και μάλιστα έχω την βίλα μου στην αριστοκρατική Κυψέλη... και δεν φτάνει αυτό, αλλά η μεγαλειοτητά μου έχει την απαίτηση να θέλει να τρώει καλά και μην της πιάνουν τα οπίσθια... εσύ και καλά κάνεις, γουστάρεις χωριάτικη με παπάρες και κοψίδια στη σχάρα από τον νταβέλη της γειτονιάς σου... το δράμα δεν είναι ότι την καταβρίσκεις με αυτά, αλλά το ότι μας τα πλασάρεις για top... τρώγε λοιπόν ότι θεσπέσιο έχεις μάθει να τρως και άσε εμάς τους πρίγκιπες να κάνουμε το κέφι μας και να ψάχνουμε μπας και βρούμε κάτι καλύτερο... εξάλλου εμείς σαν πρίγκιπες μάλλον έχουμε και καλύτερο γούστο από την αφεντιά σου δεν νομίζεις?
που είναι το εμότικον που κουνάει το κεφάλι με συγκατάβαση? :haha:

που το βρήκες το γούστο? χονδρικής το αγόρασες? :bleh:

klonkat

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
:)Πολυ καλη πολιτικη κουζινα εχει το περαν στη νεα χαλκηδονα.απλο καλομαγειρεμενο φαγητο εχει ο σκουφιας στο ρουφ.και τα δυο εχουν προσιτες τιμες.

manelaki

Member
:)Πολυ καλη πολιτικη κουζινα εχει το περαν στη νεα χαλκηδονα.απλο καλομαγειρεμενο φαγητο εχει ο σκουφιας στο ρουφ.και τα δυο εχουν προσιτες τιμες.
Το Περαν το ειχε σε προσφορα με τη γνωστη καρτουλα. Σκεφτομουν να παω μια μερα αλλα τελικα κατεληξα για σιγουρια παλι στις Λευκες που μ'αρεσουν παρα πολυ. Ειδικα ο χωρος (μεσα και εξω) ειναι τρομερος. Και καποια πιατα επισης!!!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εμένα δεν μου πολυαρέσει το Πέραν. Σχετικά οικονομικό μεν και αξιοπρεπές, αλλά όχι κάτι ξεχωριστό. Προτιμώ "Tike" και "Πολίτικα και Απλά".

Dafni

Member
Πριν απο λιγες μερες στην κωνσταντινουπολη έφαγα σε ένα εξαιρετικο εστιατοριο στο νισαντασι που ειχε προτεινει καποιο μελος σε ένα παλιοτερο ποστ και τωρα βλεπω οτι έχει και στην αθηνα...ηξερα οτι έχει μαγαζια σε διαφορες πολεις αλλα δεν ηξερα για την αθηνα...στη γλυφαδα νομιζω..
KOSEBASI | Πολίτικη - Μέση Ανατολή | εστιατόρια στην Ελλάδα | PameFagito
και εδω ειναι το δικο του σαιτ
K
ειναι στο ιδιο στυλ με το tike ...στο τικε εχω φαει μονο στην αθηνα και στο kosebasi ,μονο στην κωνσταντινουπολη και παρολο και που και τα δυο μου αρεσαν νομιζω οτι το kosebasi υπερεχει.....έχει φαει κανεις σε αυτο στη αθηνα να μας πει πως ειναι?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχω φαει σε αυτο πριν 3-4 χρονια ...δεν με ξετρελανε ..κατα την αποψη μου το ΒΕΡΕΚΕΤ στην Πλατεια Καραισκακη ,Ανω Γλυφαδα -Τερψιθεα...ειναι καλυτερο στο φαγητο,οικονομικοτερο και εχει και χορο της κοιλιας.(ελπιζω να μην το εκοψε αυτο)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ενας ευχρηστος οδηγος με κριτικες για φαγαδικα...προς το παρον δεν εχει πολλα στην αθηνα αλλα επεκτεινεται διαρκως....Το καλο μπορει να γραψει καποιος τη γνωμη του, εγω αρχισα ηδη να βαζω τα σχολια μου.

ταβερνοχώρος

fotast

Member
Πριν απο λιγες μερες στην κωνσταντινουπολη έφαγα σε ένα εξαιρετικο εστιατοριο στο νισαντασι που ειχε προτεινει καποιο μελος σε ένα παλιοτερο ποστ και τωρα βλεπω οτι έχει και στην αθηνα...ηξερα οτι έχει μαγαζια σε διαφορες πολεις αλλα δεν ηξερα για την αθηνα...στη γλυφαδα νομιζω..
KOSEBASI | Πολίτικη - Μέση Ανατολή | εστιατόρια στην Ελλάδα | PameFagito
και εδω ειναι το δικο του σαιτ
K
ειναι στο ιδιο στυλ με το tike ...στο τικε εχω φαει μονο στην αθηνα και στο kosebasi ,μονο στην κωνσταντινουπολη και παρολο και που και τα δυο μου αρεσαν νομιζω οτι το kosebasi υπερεχει.....έχει φαει κανεις σε αυτο στη αθηνα να μας πει πως ειναι?
Στην Γλυφάδα ηταν και πρέπει να έχει κλείσει.Πρίν 1-2 χρόνια το βρήκα μέτριο και ακριβό.

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Οντως υπήρχε Kosebasi στη Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου), αλλά έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Οι τιμές του ήταν ακριβές και δε νομίζω ότι δικαιολούνταν από την ποιότητα του φαγητού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom