• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

Dafni

Member

fotast

Member
λοιπον και στην κωνσταντινουπολη ειναι ακριβο αλλα ειναι πολύ καλο και σε φαγητο και σε περιβαλλον...για το αθηναικο μαλλον έχει μετανομαστει...και λειτουργει με αυτο το ονομα...Εστιατόριο POLITICO (ΠΟΛΙΤΙΚΟ), πρώην KOSEBASI | Πολίτικη κουζίνα | Γλυφάδα - Athensmenu.gr
Για ένα διάστημα λειτουργούσε έτσι και είχε και ένα δεύτερο στο Σύνταγμα(αρχή Μητροπόλεως) αλλά νομίζω οτι έχουν κλείσει και τά δύο.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι στά νότια προάστια στήν Γλυφάδα είναι το Kiliza στον δρόμο της μπιφτεκούπολης(Κωνσταντινουπόλεως).

Το είχα βρεί πιο καλό από το άλλο.Πιστεύω να υπάρχει ακόμη.Ιδιοκτήτες ήταν αυτοί που έχουν τα ζαχαροπλαστεία με τα σιροπιαστά Karavan.

fotast

Member
Κοίταξα το Αθηνόραμα και δεν αναφέρει το Kiliza.Μάλλον θα έχει κλείσει.

Αναφέρει και φαίνεται οτι υπάρχει ακόμη ο "Σέρκος και τα 4 αστέρια".Στην Γλυφάδα και αυτό(λίγο πιο πάνω από την πλατεία στην Ξενοφώντος.Το περιβάλλον πολύ απλό αλλά το φαγητό(τουλάχιστον πρίν μερικά χρόνια) πολύ καλό.Αρμένιοι οι ιδιοκτήτες όποτε είχαμε συνδυασμό Πολίτικου με Αρμένικες νότες.

Dafni

Member
ευχαριστω για τις πληροφοριες:)...λιοπον στο σερκο και τα τεσσερα αστερια έχω φαει....εινια απλο μαγαζι οντως ο ιδιοκτητης ειναι αρμενιος και το φαγητο ειναι καλο...σα φαγητο λεει,σα περιβαλλον δε λεει και πολλα....

Zeta

Member
Παρούσα!!!
Εγώ είχα γράψει για το Kosebasi στην πόλη και χαίρομαι που σού άρεσε!:D
Επίσης είχα πάει και σε αυτό στη Γλυφάδα. Καμία σχέση! Και στην ποιότητα του φαγητού αλλά και στην διακόσμηση του χώρου. Κατ΄εμέ, μόνο το όνομα είχαν κοινό.
Στο tike δυστυχώς κι εγώ σε αυτό της Κηφισιάς έχω πάει.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στο Westin Athens

Aθηνόραμα

Δύο καλεσμένοι Τούρκοι σεφ έρχονται αυτές τις μέρες από το Sheraton Maslak της Κωνσταντινούπολης, φέρνοντας στις βαλίτσες τους πολλές αφορμές για γαστρονομική φιλία. Από τις 14 έως και τις 25 Οκτωβρίου που διαρκεί το φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στο εστιατόριο «Αl Fresco» του The Westin Athens στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ο μπουφές θα είναι φορτωμένος μεζέδες και γλυκά (? 13 το άτομο). Και θα συμπληρώνεται με a la carte επιλογές στα κυρίως πιάτα (από ? 10 μέχρι ? 24): άσπρα φασόλια με παστουρμά, μαντί, λαβράκι αργοψημένο με ρόκα και βούτυρο, αρνίσιο κεμπάπ με πλιγούρι… Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 8902000- 2.

• Like
Reactions: GTS

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Εχω φαει σε αυτο πριν 3-4 χρονια ...δεν με ξετρελανε ..κατα την αποψη μου το ΒΕΡΕΚΕΤ στην Πλατεια Καραισκακη ,Ανω Γλυφαδα -Τερψιθεα...ειναι καλυτερο στο φαγητο,οικονομικοτερο και εχει και χορο της κοιλιας.(ελπιζω να μην το εκοψε αυτο)

Συμφωνώ μαζί σου,μ άρεσε πολύ το φαγητό στο Bereket!

Baroness

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επειδη βλεπω οτι οι ανατολιτικες γευσεις εχουν περαση εδω ...φεστιβαλ τουρκικης κουζινας στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στα 13Ε ο μπουφες. Φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στο Westin Athens - Εστιατόρια - Εστιατόρια - αθηνόραμα.gr
Έχει ήδη αναφερθεί, ακριβώς δύο ποστ πριν το δικό σου ;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Aθηνόραμα

Δύο καλεσμένοι Τούρκοι σεφ έρχονται αυτές τις μέρες από το Sheraton Maslak της Κωνσταντινούπολης, φέρνοντας στις βαλίτσες τους πολλές αφορμές για γαστρονομική φιλία. Από τις 14 έως και τις 25 Οκτωβρίου που διαρκεί το φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στο εστιατόριο «Αl Fresco» του The Westin Athens στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ο μπουφές θα είναι φορτωμένος μεζέδες και γλυκά (? 13 το άτομο). Και θα συμπληρώνεται με a la carte επιλογές στα κυρίως πιάτα (από ? 10 μέχρι ? 24): άσπρα φασόλια με παστουρμά, μαντί, λαβράκι αργοψημένο με ρόκα και βούτυρο, αρνίσιο κεμπάπ με πλιγούρι… Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 8902000- 2.
Οχι ρε γμτ ..το εχασα αυτο:mad:
ειχε πολυ καλη τιμη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios