KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Χασαπικο δηλ οπου -αν καταλαβα καλα -ο ραββινος ειναι stand by
Είχαμε πάει πριν μερικούς μήνες 5 άτομα και απογοητευτήκαμε. Δεν το βρήκα άθλιο, απλά μετριότατο, περίμενα πολύ περισσότερα!Εγώ την Παρασκευή αφού άφησα κάποιον στο λιμάνι πήγα στον Βασίλαινα μετά της συζύγου.
Έμεινα υπερευχαριστημένος και από ποιότητα και από εξυπηρέτηση και σίγουρα θα ξαναπάω.
Συμπαθητικό το ινδικό στην Ερμού, αλλά όχι κάτι το ξεχωριστό. Έχοντας ζήσει Βρετανία δυσκολεύομαι πολύ να βρω εδώ ινδικό που να με ικανοποιήσει. Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει νομίζω είναι το Noor στο Μεταξουργείο, αλλά πολύ κωλοπεριοχή ρε γαμώτο.Έχω φάει Κυριακή μεσημέρι που βγάζει μπουφέ. Το φαγητό θαυμάσιο....νομίζω είναι προς το ακριβό όμως, προτιμώ το άλλο Ινδικό στην Ερμού που το συνδυάζεις και με βόλτα στο Θησείο.
Μαριω μας χρωστας και ενημερωση για το Μπαφαλο Μπιλ .Πηγες τελικα?Ας γράψω για ααααάλλο ένα μαγαζί με ψαρικά (ότι θα βγάλω λέπια σας το είπα?)
Ζαρκαδούλας στην Νίκαια. Ατού του το καβούρι με λαδολέμονο (σούπερ) αλλά και φρέσκα ψάρια, ότι φάγαμε ήταν άσπρο, αφράτο και πεντανόστιμο (μπακαλιάρος, κουτσομούρες, φαγκρί και κάποιο άλλο ψάρι δεν θυμάμαι).
Μείον του (και μεγάλο) η τοποθεσία. Το εσωτερικό του παραείναι μικρό, δεν ξέρω αν την παλεύεις τον χειμώνα και το καλοκαίρι έχει τραπεζάκια έξω στο στενό θα έλεγα πεζοδρόμιο και την ανάλογη φασαρία από τα αμάξια που περνάνε (θα μπορούσε να πει κανείς υπερβολικός) ξυστά σου! Τιμές καλές σχετικά, εμείς πληρώσαμε 10 ατόμων παρέα 37 το άτομο, πολλά για μεγάλη παρέα, αλλά φάγαμε και ήπιαμε (ούζα) κάτι παραπάνω από τα πάντα. Ενδεικτικά, το ψάρι έχει 30-35 κιλό, το χταπόδι 10, το καβούρι 12. Θα ξαναπάω για το φαγητό και μόνο, η τοποθεσία με χαλάει.
τι να πεις......Καλα ρε ακομα ψαχνετε για καλο εστιατοριο στην Αθηνα. Αφου τα ειπαμε, καλα εστιατοριο μονο Ιταλια και Γαλλια...
Θα μπορούσατε να του ζητήσετε να σας κόψει το 23% του λογαριασμού εφόσον δεν έκοψε απόδειξη. Διότι αυτός πήρε το ΦΠΑ αλλά δε θα τον αποδώσει ποτέ. Αλλά τι να λέμε τώρα...Τι ωραία που τα πιες! Ωχ συγνώμη που τα πες!
Να συμπληρώσω μόνο ένα αρνητικό, όσο αφορά την απόδειξη δεν ήρθε ποτέ από μόνη της κι όταν ζητήσαμε μας έφερε παραπάνω από μία, αλλά παλιές, κι όταν λέω παλιές δεν εννοώ της ίδιας μέρας ή της χτεσινής αλλά μέχρι και τέλη Αυγούστου... Ο μοναδικός λόγος που δεν το τραβήξαμε είναι επειδή φάγαμε και ήπιαμε σούπερ και περάσαμε τόσο ωραία που δεν θέλαμε με τίποτα να κλείσει με χαλασμένη διάθεση μια πολύ ωραία βραδιά..
Κατά τα άλλα το φαγητό είναι ωραιότατο και στα θετικά του ότι το ζητάς όσο καυτερό θες.