varioAthens
Member
Καλύτερα, γιατί αν το έμβρυο έτρωγε ινδικό θα την άκουγε στέρεο!!!Ωχ, δε το έφτιαξα, δε πήρα υλικά, το ξέχασα....είμαι τραγικός κλασσικός άντρας, όλο λόγια και υποσχέσεις
Καλύτερα, γιατί αν το έμβρυο έτρωγε ινδικό θα την άκουγε στέρεο!!!Ωχ, δε το έφτιαξα, δε πήρα υλικά, το ξέχασα....είμαι τραγικός κλασσικός άντρας, όλο λόγια και υποσχέσεις
Σουπερ !!! περιμενω εντυπωσεις !!!!!!Ακου τρελη συμπτωση Εβανζελι!Το ισραηλιτικο που μας προτεινες μου το ανεφερε και ο αντρας μου ...τους εχει στησει τη μηχανοργανωση και τον εχουν ζαλισει να παμε για φαγητο ..οποτε θα το τιμησουμε λιαν συντομως.
Και όμως, το ινδικό μαγειρεύτηκε και με μεγάλη επιτυχία Το έμβρυο γουστάρει ινδικό και πολύ μάλιστα σε πληροφορώΚαλύτερα, γιατί αν το έμβρυο έτρωγε ινδικό θα την άκουγε στέρεο!!!
Για πες μου πιατα της ισραηλινης κουζινας,γιατι δεν εχω φαει ποτε.Σουπερ !!! περιμενω εντυπωσεις !!!!!!
mazel tov!
Κοιτα δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες απο την αραβικη κουζιναΓια πες μου πιατα της ισραηλινης κουζινας,γιατι δεν εχω φαει ποτε.
Σου κανω μια απλη περιγραφηΤι ειναι δηλ αυτο το Kosher?
ναι αυτο ειναι συνηθες! Σιγουρα ψωνιζει και απο kosher χασαπικοΑ και απ ο,τι μου ειπε ο δικος μου το μαγαζι πρεπει να εχει εκτος απο το ρεστοραν και σημειο πωλησης προιοντων Κosher.