• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Έχω χρόνια να πάω, αλλά εμένα παλαιότερα δεν μου πολυάρεσε. Και το έβρισκα και αρκετά τσιμπημένο για αυτό που πρόσφερε. Μπορεί όμως να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο από τότε.
Περιμένουμε να πας και να μας πεις φρέσκες εντυπώσεις. :D
Eννοείται :D

Απλά να τονίσω ότι δε είναι δα και κάτι φοβερό (όχι τίποτα άλλο, αλλά δηλώνετε εμπιστοσύνη και θα σας κάψω καμιά ώρα), αλλά εάν δεν έχετε ξαναπάει σε μεξικάνικο ή δεν έχετε εμπειρία από τη συγκεκριμένη κουζίνα, είναι μια έντιμη επιλογή.

Για φρουτόκρεμες αργούμε ακόμα νομίζω, αν και νομίζω ότι θα τρώω κι εγώ τη μερίδα μου καθώς είμαι μέγας φαν των φρούτων.
Kαλά δεν θα σου κάνω και μήνυση! Εμπιστοσύνη γιατί μοιάζεις καλοφαγάς και κάποια που έχω δει ότι σου αρέσουν, αρέσουν και σε μένα. Θα ξεχάσω εγώ ποτέ το ninja στην Ταϋλάνδη? Σε μεξικάνικα έχω φάει, στο Μεξικό όμως όχι (που λέει κι η vario) οπότε τι σύγκριση να έχω..

Έτσι κι αλλιώς 10 ευρώ αντί για 22 με ελεύθερη επιλογή καταλόγου δεν είναι κακό..

GTS

Member
Θεϊκό το Ninja πράγματι....που όταν πέρασα πρώτη φορά απ'έξω έλεγα πόσοι θα πεθαίνουν κάθε μέρα εδώ μέσα...

Άντε, να μας πείτε εντυπώσεις!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον αυριο βραδυ θα παμε Αλαργινο Ρακαδικο ή Σουσαμι και θα σας πω εντυπωσεις.
Θα παμε κατα τις 9 για να βρουμε τραπεζι.Βρε παιδια μηπως πρεπει να κλεισω απο τωρα ...θα βρουμε ετσι στο χυμα,τι λετε?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Λοιπον αυριο βραδυ θα παμε Αλαργινο Ρακαδικο ή Σουσαμι και θα σας πω εντυπωσεις.
Θα παμε κατα τις 9 για να βρουμε τραπεζι.Βρε παιδια μηπως πρεπει να κλεισω απο τωρα ...θα βρουμε ετσι στο χυμα,τι λετε?
Να πάρεις να κλείσεις

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πηρα ηδη παιδια και εκλεισα, γιατι διαβασα κριτικες οτι ουτε καρφιτσα δεν πεφτει.
Πω πω ηδη λιγουρευομαι κοτοπουλο μαστιχα ,χοιρινο με ξινομηλο,θραψαλο γεμιστο ,καβουροσαλατα ..μιαμ μιαμ μιαμ

GTS

Member
Στο Αλαργινό κλείσε, γίνεται χαμός....στο Σουσάμι δε χρειάζεται.

GTS

Member
Πηρα ηδη παιδια και εκλεισα, γιατι διαβασα κριτικες οτι ουτε καρφιτσα δεν πεφτει.
Πω πω ηδη λιγουρευομαι κοτοπουλο μαστιχα ,χοιρινο με ξινομηλο,θραψαλο γεμιστο ,καβουροσαλατα ..μιαμ μιαμ μιαμ
Μη χάσεις τη παστουρμαδόπιτα....πάρε και μετά μου λες :lol:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Το Ινδικό φαγητό, δύσκολα μπορεί να είναι κακό. Χαίρομαι που σου άρεσε...θα σου αρέσει και το άλλο, στάνταρ. Πάρε το κοτόπουλο τίκκα και θα με θυμηθείς...
εγω εφαγα για πρωτη φορα για να πω την αληθεια:)θα πω εντυπωσεις και απο το αλλο:cool: θα σε εμπιστευομαι και γω το φαι μαλλον:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom