• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εσείς και ....τα pet!!!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
δε νομιζω να αποκτησω αλλο κατοικιδιο συντομα...
Μη το λες. Έτσι έλεγα και γω και ξαφνικά βρέθηκα με τρία ζωάκια. Αμα βρεις ένα ζώο πεταμένο στο δρόμο που χρειάζεται τη βοήθεια σου, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις και να μη το πάρεις στο σπίτι.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
λοιπόν εγώ έχω δύο χελώνες, δύο παραδεισένια πουλιά, δύο γάτες εκ Κύπρου (τον μπεζ και χνουδοτό Garfield- όνομα και πράμα και τον γκρι Κουμικό) και δύο σκυλιά (ένα σέτερ την Φλαίρη και ένα κοπριτάκι την Σάντυ). την καλύτερη παρέα την κάνει η Φλαίρη με τον Garfield ο οποίος αναλαμβάνει που και που να την πλένει με την γλώσσα του!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
την καλύτερη παρέα την κάνει η Φλαίρη με τον Garfield

πες μας κ εμας πώς το εχεις πετυχει αυτο με το σκυλο και τη γατα
γιατι ο δικος μου ολο τις κυνηγαει τις καημενες! τον μαλωνω συνεχεια αλλα τπτ

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εμενα παλι η δικια μου αντιμετωπιζει τις γατες με παγερη αδιαφορια..
περνανε απο διπλα της και η δικια μου αταραχη...
μια εποχη μονο ειχε πιασει φιλιες με μια μαυρη γατα και ολη μερα καθοταν στο μπαλκονι και την κοιτουσε..:haha::haha:
εμας το μεγαλο μας προβλημα ειναι τα μωρα..δεν τα συμπαθει καθολου, μαλλον τα ζηλευει..

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
υπηρξε ειδυλλιο φαινεται :haha:
τελικα η συμπεριφορά τους ειναι μαλλον αναλογη με τη ρατσα,
ο δικος μου παλι τρελαινεται για παιδια, του τραβανε τ αφτια, την ουρα κ αυτός κουναει την ουρα του, γενικα για τους ανθρωπους τρελαινεται (εκτός από τους γυφτους, ειναι απιστευτα ρατσιστης) αλλα οταν δει ξενο σκυλι μεγαλο και αρσενικο αγριευει,οταν δει μικρο κλαιει
καλα αμα δει τη δικια σου, Λατινα μου, θα λιποθυμησει απ το κλαμα μιλαμε :haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
υπηρξε ειδυλλιο φαινεται :haha:
τελικα η συμπεριφορά τους ειναι μαλλον αναλογη με τη ρατσα,
ο δικος μου παλι τρελαινεται για παιδια, του τραβανε τ αφτια, την ουρα κ αυτός κουναει την ουρα του, γενικα για τους ανθρωπους τρελαινεται (εκτός από τους γυφτους, ειναι απιστευτα ρατσιστης) αλλα οταν δει ξενο σκυλι μεγαλο και αρσενικο αγριευει,οταν δει μικρο κλαιει
καλα αμα δει τη δικια σου, Λατινα μου, θα λιποθυμησει απ το κλαμα μιλαμε :haha::haha:
χαχαχαχαχα!!!!:haha::haha::haha:
θες να πεις οτι ο σκυλος μου ειναι για κλαματα?δεν το δεχομαι αυτο!!!:bleh::bleh:
εμενα γενικα επειδη ειναι μικροσωμη φοβαται και την σκια της..
δεν μπορει τις αποτομες κινησεις απο αγνωστους , αγριευει αμεσως!επισης τρεμει τους μεγαλοσωμους(ψηλους) ανθρωπους!!
απο εκει και περα, λατρευει τους ηλικιωμενους..:shock::shock:..περναει ωρες με τις γιαγιαδες στην απεναντι αυλη!!:haha::haha:
αχ, αυριο εχουμε κουρεμα γιατι εχει γινει εντελως άφρο!!ενα 2ωρακι θα το φαμε παλι!!

neraida

Member
ακομα περιμενω να γνωρισεις την Πολυξενη στον Νινο, λατινα ακους??????

το Νινακι μου το δωσανε, χρονια πριν, μπορει και να τανε το 2002, σε ενα τουριστικο γραφειο που δουλευα, με ρωτησαν αν το ηθελα και εγω οταν το ειδα, δεν μπορεσα να πω οχι
το πηγα στο σπιτι χωρις να ρωτησω κανεναν, ετσι ξαφνικα, θελοντας και μη..
τωρα πια δεν τον βλεπουμε σαν σκυλο, αλλα σαν ανθρωπο
εγω του κανω ολα τα χατηρια, δεν τον μαλωνω ποτε και αυτος μαλωνει την μαμα μου γιατι νομιζει οτι θελει να μου κανει κακο..:shock:

ο σκυλος μου χαιρεται πολυ οταν βλεπει ανθρωπους να ερχονται στο σπιτι και γενικα χαιρεται πολυ οταν συνανταει στον δρομο αλλα σκυλακια...
το τριχωμα του εχει χρωμα πυροξανθο, και τα ματια του ειναι λιγο περιεργα, το ενα ματι ειναι γαλαζιο και το αλλο καφε και απ' οτι λενε ειναι λιγο αλληθωρο:shock:

κατα τ' αλλα ειναι πολυ ηρεμο σκυλακι, στο σπιτι ειναι ηρεμος, δεν ενοχλει κανεναν, μπορει να καθεται να τον χαιδευεις ολη μερα και γενικα εχει χρυση καρδια!

τι να πω? εγω πιστευω οτι ειναι το πιο ομορφο σκυλακι του κοσμου...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ακομα περιμενω να γνωρισεις την Πολυξενη στον Νινο, λατινα ακους??????
η μικρη πολυξενη ειναι πολυ busy αυτον τον καιρο!!
περναει την μερα της πανω στα ποδια μου, με την μουσουδα ακουμπισμενη στο βιβλιο που εχω μπροστα μου..αυτο θα πει συμπαρασταση!!αν και που και που, την βλεπω στα κλεφτα να κλεινει τα ματακια της και να ψιλοκοιμαται!:haha::haha:
αληθεια, σας εχω πει οτι ειναι ενα μορφωμενο σκυλι????

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Μη το λες. Έτσι έλεγα και γω και ξαφνικά βρέθηκα με τρία ζωάκια. Αμα βρεις ένα ζώο πεταμένο στο δρόμο που χρειάζεται τη βοήθεια σου, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις και να μη το πάρεις στο σπίτι.
τελικα ειχες δικιο.....βρεθηκαν κατι γλυκυτατα κουταβακια και μετα βιας κρατιεμαι να μην υιοθετησω ενα... μαλλον θα ξαναγινω "μαμα":lol:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Η Καρολίνα μας είναι το παιδί μας τα τελευταία 3μιση χρόνια...
είναι αγαπησιάρα πολύ και ευαίσθητη, τόσο που ακόμη και για έναν καφέ να βγούμε τηρούμε ολόκληρη ιεροτελεστία, ώστε να μη μας καταλάβει, ειδάλλως κλαίει...
κοιμάται στα κρύα μαζί μας και το καλύτερό της είναι, όταν το πρωί φεύγει ο καλός μου για την δουλειά και απλώνεται στο μέρος του...
όταν φεύγουμε ταξίδι την κρατάνε οι γονείς μου, οι οποίοι την λατρεύουν...
το χειρότερό της είναι οι καλοκαιρινές διακοπές, αν και πηγαίνουμε σε κάμπινγκ και έχουμε καταντήσει γραφικοί τα τελευταία χρόνια, μια και περιφράζουμε γύρω από το τροχόσπιτο, ώστε να έχει τον χώρο της, να μην ενοχλεί και να μην ενοχλείται...
μισεί όμως τη θάλασσα και τις ατελείωτες ώρες στην παραλία, αν και έχει την ομπρέλα της, το νερό της και την δροσίζουμε συνέχεια...
επίσης οι έξοδοι μας για φαγητό έχουν περιοριστεί σε ένα συγκεκριμένο παρακμιακό μαγαζί, το οποίο την δέχεται, κάθεται σε καρέκλα και τρώει σουβλάκι κοτόπουλο...
γαβγίζει, μόνο όταν είναι με παρέα στο σπίτι, ενώ όταν είναι μόνη κλ...ει μέντες....
μπήκε κλεφτης σπίτι, όταν ήταν μικρούλα ακόμη μέσα σε κλουβί, πάτησε πάνω στο κλουβί της, για να μην πέσει από το παράθυρο, έκανε την δουλειά του και η καρολίνα μας δεν έβγαλε τσιμουδιά, αλλά γάβγησε αργότερα στους αστυνομικούς που ήρθανε... ίσως κάτι να ξέρει...
παρ' όλα αυτά την λατρεύουμε...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Αφιερωμένο σε όλους τους 'σκυλογονείς', όπως είμαι κι εγώ!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Δείτε τι ωραίο μου έστειλαν σήμερα:

Ένας ιδιοκτήτης pet-shop στην Αυστρία, είχε αναρτήσει μια πινακίδα έξω από το κατάστημα του, που έγραφε: ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.
Ένα μικρό αγόρι είδε την πινακίδα και μπήκε στο κατάστημα ρωτώντας:
"Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ένα κουτάβι"; Ο ιδιοκτήτης απάντησε πως κόστιζαν από 30 έως 50 δολάρια. Ο μικρός, βγάζοντας ελάχιστα χρήματα από την τσέπη του είπε: "Δυστυχώς έχω μόνο 2 δολάρια, μπορώ τουλάχιστον να χαζέψω λίγο τα κουτάβια"; Ο ιδιοκτήτης χαμογέλασε και σφύριξε δυνατά. Μια σκυλίτσα μπήκε στο δωμάτιο, ακολουθούμενη από 5 κουταβάκια.
Το ένα από αυτά κούτσαινε, με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πιο πίσω από τα άλλα κουταβάκια. Τότε ο μικρός ρώτησε: "Τι έχει αυτό το κουτάβι και κουτσαίνει"; Ο ιδιοκτήτης του εξήγησε πως το κουταβάκι είχε γεννηθεί με πρόβλημα στο γοφό και πως θα έμενε έτσι σε όλη του τη ζωή. Ο μικρός ενθουσιασμένος είπε στον μαγαζάτορα: "θέλω να το αγοράσω" του φώναξε αποφασιστικά. Ο άντρας γέλασε και του είπε: "Όχι, δεν νομίζω να θέλεις ένα τέτοιο κουτσό κουτάβι. Αλλά αν επιμένεις μπορώ να σου το χαρίσω"... Ο μικρός ήταν περήφανος και του είπε ότι θα προτιμούσε να αγοράσει το κουτάβι έστω και με ευκολίες και θα έκανε τα αδύνατα δυνατά να ξεπληρώσει το χρέος του στον ιδιοκτήτη του pet shop, δίνοντας ένα ποσό κάθε μήνα. Ο άντρας γέλασε ξανά και είπε: " το κουτάβι αυτό είναι άχρηστο, πραγματικά δεν σου χρειάζεται, ποτέ δεν θα μπορέσει να τρέξει και να παίξει μαζί σου όπως τα άλλα σκυλιά...". Τότε ο μικρός σήκωσε το μπατζάκι από το παντελόνι του και άφησε να ξεπροβάλλει το αριστερό του πόδι, το οποίο υποστηριζόταν από ένα μεταλλικό σίδερο. "Όπως βλέπετε, ούτε και εγώ θα μπορέσω να τρέξω και να παίξω μαζί του... επομένως το κουτάβι θα έχει κάποιον που το καταλαβαίνει...".
Ο άντρας δάγκωνε τώρα τα χείλη του μην ξέροντας τι να πει. Δακρυσμένος, προσπάθησε να χαμογελάσει και είπε: "εύχομαι... όλα τα
κουτάβια να βρουν κάποτε ένα ιδιοκτήτη σαν κι εσένα"...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom