renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
μπράβο στον κουνιάδο σου...έτσι πρέπει να μένουν στο περιβάλλον τους ...τα ίδια ακριβώς κανουν όλα οταν φευγει η μαμά τους ..εμένα δεν έτρωγε τίποτα τις δύο πρώτες μέρες ,αλλα μετά καλυτερα , με περίμενε απλώς ..ήξερε οτι θα επιστρέψω ..ασχολούμαι πολύ με τα σκυλια΄και τις συμπεριφορές τους ,η νονά της φανής κτηνιατρος ,και παιδική μου φίλη ,λέει να μην ανησυχούμε ,και να συμπεριφερόμαστε κανονικα ..μην κάνομε εκπτώσεις στις απουσίες μας οταν πρέπει ,και να μην θεωρούμε τα ζωάκια μας παιδάκια .αυτά επιβιώνουν καλύτερα και πιο ανετα οταν μένουν μόνα ..με βοήθησε πολυ να το κατανοήσω αυτό ,και να φεύγω πιο άνετη χωρις τύψεις ...και μένα η φανή ειναι ημίαιμη 2.5 ετών ...ασε μη μου λές για απώλεια ..δεν θα την παλέψω ...Μετά από την τραυματική εμπειρία να χάσω το σκυλάκι μου όταν ήμουν
fosia να σου ζήσει το μωρό σου ..μην αργήσεις να του παρεις παρέα ένα σκυλάκι ...θα μεγαλώσει καλύτερα και πιο σωστά με ζωάκι ...ξέρεις εσύ τώραΚαλησπέρα σε όλους, πριν από λίγο σας ανακάλυψα και έγινα μέλος. Σε ......
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, άμα παραμεγαλώσει μόνο μια λίμνη σε κήπο σώζει την κατάσταση! Εδώ στην Αθήνα υπάρχει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου πάρα πολλοί έχουν αφήσει τις νεροχελώνες τους. Εχει 2 λίμνες και άπειρες νεροχελώνες οι οποίες, απ' ότι είδα, περνούσαν χάρμα. Η δικιά μας για την ώρα είναι καλά σε αυτό το ενυδρείο. Οταν μεγαλώσει σε μέγεθος κι άλλο θα δούμε...Άσε που ζουν πολύ και θα μας θάψει, πράγμα που σημαίνει οτι η δυστυχία του θα παραταθεί επι μακρόν. Όπως και να το κάνουμε δεν ειναι φυσιολογικό να ζει σε ενα μικρό, για το μεγεθός του, κουτί.
marakixin, λοιπόν καλορίζικο το pc ;h to laptop ... λοιπόν επειδή θέλουν διαστάσεις συγκεκριμένες ,άκου τι κάνω εγώ . δεξί κλίκ στην φωτο που θέλεις ,και σου βγαίνει resizing πατάς αυτό ,και μετά στο πινακάκι που σου βγάζει ,κλικάρεις το large . οποτε οταν τις ανεβάζεις ,θα ανεβάζεις την large ..ειναι πολύ εύκολο ...Ρενατα μολις απεκτησα τον υπολογιστη και οι φωτο που εχω.........