Στό site τους λέει καθαρά ότι τίς Κυριακές είναι ανοικτά σέ 24ωρη βάση.Εξαιρούνται μόνον οί ημέρες αργίας(Bank Holiday) καί προτείνει νά κάνεις τηλέφωνο αυτές τίς ημέρες.Δέν κάνεις ένα τηλ. γιά νά βεβαιωθείς??Μανο δες αν αυτα που βρηκες αφορουν Κυριακη..
εγω ψαχνω αυτοκινητο 25 οκτ στις 23 κ 40 που φτανει η πτηση..
οι αγγλοι ειναι αυστηροι με τις Κυριακες τους..
γι αυτο ανησυχω λιγο..
υπάρχουν περισσότερα από οσα νομίζουμε..η σχετική συζήτηση:Δεν επέλεξα τη μέγιστη ασφάλιση απλά είχα ήδη κανονίσει με το ξενοδοχείο στη Φλωρεντία να μου κλείσει θέση σε διπλανό πάρκινγκ γιατί δεν υπάρχουν και πολλά στο κέντρο της Firenze. (30 ευρώ την ημέρα).
Eγώ νοίκιασα μέσω Easyjet από Εuropecar που είναι η εταιρεία που συνεργάζονται για τον ίδιο ακριβώς σκοπό που σκεπτόσουν και εσύ.
Δηλαδή παραλαβή από Ρώμη και μετά συνολικά σε 5 ημέρες έκανα 1.700 χιλιόμετρα στην Τοσκάνη.
Δεν επέλεξα τη μέγιστη ασφάλιση απλά είχα ήδη κανονίσει με το ξενοδοχείο στη Φλωρεντία να μου κλείσει θέση σε διπλανό πάρκινγκ γιατί δεν υπάρχουν και πολλά στο κέντρο της Firenze. (30 ευρώ την ημέρα).
Κατά τα άλλα , το αυτοκίνητο μου φάνηκε πολύ χρήσιμο και ακόμα χρησιμότερο το gps που είχα πάρει μαζί μου.
μπερδευτηκα τωρα.. δεν εχω ξανανοικιασει ποτε, δηλαδη πληρωνεις π.χ την μεγιστη ασφαλιση και αν δε σου τυχει κατι σου τα ξαναδινουν πισω αυτα που πληρωσες?το εχω ψαξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με αυτο το θεμα της ασφαλισης...επειδη παω συχνα για σκι στην Αυστρια μεσω μοναχου και νοικιαζα αυτοκινητο...
το θεμα ειναι οτι οπως ειπε ο φιλος παραπανω αυξηθηκε κατα πολυ
επιπλεον αυτη η μεγιστη ασφαλιση δεν καλυπτει καποια πραγματα οπως πχ αν πεταχτει ενα πετραδακι και ραγισει το γυαλι, αν σε χτυπησουν στο παρκινγκ κλπ
καποιες εταιρειες σου δινουν με εξτρα μικρο κοστος καλυψη για ΟΛΑ...αλλα ως εξης: τα πληρωνεις πρωτα και μετα στα στελνουν πισω. Αυτα δεν ειναι ακριβως εταιρειες αλλα κατι σαν tour operator για ενοικιαζομενα αυτοκινητα
μετα απο πολυ ψαξιμο, βρηκα μια αγγλικη εταιρεια οπου με 60 ευρω τον χρονο, σου καλυπτει αυτο το εξτρα κοστος οσες φορες νοικιασεις αμαξι μεσα στον χρονο.
Βεβαια και παλι το πληρωνεις πρωτα και μετα σου επιστρεφουν τα λεφτα
Εχω νοικιασει παρα πολλες φορες αμαξι απο Γερμανια. Δεν μου ετυχε κατι. Ειδικα φετος, τον Μαρτιο, καποιος _%$#$^# στο παρκινγκ, του χιονοδρομικου μου αφησε κατι ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ στο καπω του αυτοκινητου...ηταν πολυ φανερες...αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα...ο τυπακος στο αεροδρομιο μου ειπε ολα ειναι οκ, και δεν μου τραβηξαν λεφτα απο καρτα κλπ....