απο την πειρα μου στα ταξιδια, δυσκολα μα βρεις να νοικιασεις αυτοκινητο , χωρις πιστωτικη στο ονομα του οδηγου , ειναι η εγγυηση τους... τωρα ισως να υπαρχουν καποια μικρα γραφεια, που να σου δινουν αυτοκινητο με χρηματικη εγγυηση { οπως κανουν στα Ελληνικα νησια...), αλλα δεν τα ξερω ...Καλησπέρα και καλή χρονιά! Αμάξι από που νοικιάσετε? Χρειάστηκε πιστωτική κάρτα?
Καλημέρα και καλή Χρονιά!Καλησπέρα και καλή χρονιά! Αμάξι από που νοικιάσετε? Χρειάστηκε πιστωτική κάρτα?
Οινοποιείο όχι, δεν έχω υπόψη. Τα κόκκινα (χύμα και εμφιαλωμένα) που δοκιμάσαμε εμείς (στο Βελιγράδι κυρίως) σε εστιατόρια/cafe-bar ήταν γευστικά και όχι πολύ έντονα. Αρωματικά κάποια, με απαλή μύτη, γεμάτο σώμα και μακρά επίγευση. Όχι πολύ όξινα. Δεν διεκδικούν δάφνες, αλλά θέλω να πω, γευσιγνωσία κάνεις κι έξω, αν κάτσεις σ' ενα καλό εστιατόριο ή cafe. Δεν δοκιμάσαμε ετικέττες ή παλαιωμένα, αλλά δεν το ψάξαμε. Στο στενό της Ελλ. Πρεσβείας στο Βελιγράδι, έχει πολλά αξιόλογα cafe/bar, εκεί θα βρεις σίγουρα. Και με το κρύο που θα κάνει, ό,τι πρέπει θα ΄ναι.Ευχαριστώ πολύ! Λέμε για εκδρομή Νόβι σαντ ένα διήμερο με εκδρομές και στα γύρω του νοβι σαντ. Κάποιο οινοποιείο με ξενάγηση και γευσιγνωσια ξέρετε??