• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ειμαι η μαριουλιτα και ειμαι καλα!!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλά βρε κορίτσια που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα nicknames? Έχω αρχίσει και χάνω τη μπάλα, σε λίγο θα σας μπερδεύω: Έχουμε marioulita, maroulini, manelaki, 16 χρήστες ακόμα που το nickname τους ξεκινά από "maraki", και 4 σελίδες γεμάτες με χρήστες που ξεκινούν απο "maria"...
το manouli ξέχασες

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
:welcome2: και από μένα marioulita !
Kαι κάτι άλλο, τα Ιταλικά δεν είναι εύκολη γλώσσα, εύκολα, και αυτό έχει σημασία, επικοινωνείς με τους Ιταλούς. :p

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Kαι κάτι άλλο, τα Ιταλικά δεν είναι εύκολη γλώσσα, εύκολα, και αυτό έχει σημασία, επικοινωνείς με τους Ιταλούς. :p
πεστα χρυσοστομε κι εχω βαρεθει να το ακουω :clap::clap::clap::clap::clap:

piccolo_mondo

Member

πεστα χρυσοστομε κι εχω βαρεθει να το ακουω :clap::clap::clap::clap::clap:
Τι λετε παιδια? Τα ιταλικα ειναι τραγικα ευκολη γλωσσα.. Ειναι η πιο ευκολη γλωσσα που ξερω, κ η πιο ομορφη βεβαια (αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Τι λετε παιδια? Τα ιταλικα ειναι τραγικα ευκολη γλωσσα.. Ειναι η πιο ευκολη γλωσσα που ξερω, κ η πιο ομορφη βεβαια (αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)
Ναι, άμα θέλεις να συνεννοείσαι τσάτρα-πάτρα είναι πανεύκολα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για ονομα του θεου, καθηγητρια ιταλικών είμαι , αν τα ιταλικά ήταν εύκολα πολύ απλά θα τα μιλούσαν όλοι. Ξέρετε πόσοι ξεκινούν και τα παρατάνε στη μέση της χρονιάς επειδή ακριβώς νομίζουν ότι είναι εύκολα και μετά 5-6 μαθήματα τα βρίσκουν σκούρα ;
Ας μη λέμε ό,τι θέλουμε .
Άλλο γλώσσα και άλλο συννενόηση δια της νοηματικής.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom