Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Όχι σε μένα, έχει κόσμο εδώ μέσα...με προκαλείς να στείλω κανένα κείμενο τώρα...
Όχι σε μένα, έχει κόσμο εδώ μέσα...με προκαλείς να στείλω κανένα κείμενο τώρα...
Επειδή, όπου νάναι θα το κάνει ... καλο κουράγιο από μένα!Αυτός ο Fitsiano ακόμα να μας βγάλει οφ τοπικ πάντως
είναι αμείληκτος αλλά έχω συνηθίσειΕπειδή, όπου νάναι θα το κάνει ... καλο κουράγιο από μένα!
Χαχαχαχ.. Σειγα σαι ωλους σημβενει αφτω μαιρεικαις φωραις!! (πωπω δυσκολευτηκα πιο πολυ να το διαβασω παρα να το γραψω)..Αλλα μαλλον πρεπει να σταματησω εδω, γιατι μολις παρατηρησα οτι εγραψα το συμφερει με "αι", οποτε θα επιστρεψω στην εκμαθηση των ελληνικων!
ε ή υπερβάλλεις ή είσαι πολύ καλή στις γλώσσες..ρώτησε έναν ιταλό τι θεωρεί πιο δύσκολο ή που κάνουν τα περισσότερα λάθη.. αν το δυσκολότερο κομμάτι της γραμματικής σου φαίνεται εύκολο, τότε είσαι εκτός κανόνα, πολύ καλή στις γλώσσες δηλ.Βασικα ναι θεωρω πανευκολη την υποτακτικη τους
Πολύ θα ήθελα να μας πει πόσα χρόνια μιλάει , τι πτυχία ιταλικών έχει και πόσο συχνά τα μιλάει.ε ή υπερβάλλεις ή είσαι πολύ καλή στις γλώσσες..ρώτησε έναν ιταλό τι θεωρεί πιο δύσκολο ή που κάνουν τα περισσότερα λάθη.. αν το δυσκολότερο κομμάτι της γραμματικής σου φαίνεται εύκολο, τότε είσαι εκτός κανόνα, πολύ καλή στις γλώσσες δηλ.
τα ιταλικά νομίζω είναι εύκολο να τα μιλήσεις λίγο και πολύ δύσκολο να τα μιλήσεις σαν ιταλός. πολύ πιο εύκολα φυσικά από γερμανικά-κινέζικα.
Samion φυσικα κ το πιο δυσκολο κομματι στο οποιο οι ιταλοι (κ εγω φυσικα) κανουν λαθη ειναι il congiuntivo, αλλα πραγματικα θεωρω τα ιταλικα ευκολη γλωσσα. Κ τα κινεζικα τα θεωρω ευκολα (με επιχειρηματα) αλλα ας μην το παρακανω! Τα γερμανικα ok, τα θεωρω δυσκολα. Κ ναι οι γλωσσες ειναι το καλυτερο μου, λατρευω να μαθαινω συνεχεια οσες περισσοτερες μπορω!ε ή υπερβάλλεις ή είσαι πολύ καλή στις γλώσσες..ρώτησε έναν ιταλό τι θεωρεί πιο δύσκολο ή που κάνουν τα περισσότερα λάθη.. αν το δυσκολότερο κομμάτι της γραμματικής σου φαίνεται εύκολο, τότε είσαι εκτός κανόνα, πολύ καλή στις γλώσσες δηλ.
τα ιταλικά νομίζω είναι εύκολο να τα μιλήσεις λίγο και πολύ δύσκολο να τα μιλήσεις σαν ιταλός. πολύ πιο εύκολα φυσικά από γερμανικά-κινέζικα.
Αρκετα περιαυτολογησα! Basta!!Πολύ θα ήθελα να μας πει πόσα χρόνια μιλάει , τι πτυχία ιταλικών έχει και πόσο συχνά τα μιλάει.