• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ειμαι η μαριουλιτα και ειμαι καλα!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
α μπράβο. ήταν κρίμα με τόσο ωραία υπογραφή..
benvenuta marioulita!
κι εσύ αγαπητέ μου πάλι γυροφέρνεις την Ιταλία, Μάλτα βλεπω ε? Να την έχεις από κοντά σου :lol:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Για ονομα του θεου, καθηγητρια ιταλικών είμαι , αν τα ιταλικά ήταν εύκολα πολύ απλά θα τα μιλούσαν όλοι. Ξέρετε πόσοι ξεκινούν και τα παρατάνε στη μέση της χρονιάς επειδή ακριβώς νομίζουν ότι είναι εύκολα και μετά 5-6 μαθήματα τα βρίσκουν σκούρα ;
Ας μη λέμε ό,τι θέλουμε .
Άλλο γλώσσα και άλλο συννενόηση δια της νοηματικής.
Αυτό ακριβώς. ΕΠειδή είναι πολύ εύκολο να συνενοηθείς με έναν Ιταλό, πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι κατέχουν τη γλώσσα, κι ας λένε io mangiare, io dormire κλπ
Τους προκαλώ να διαβάσουν Ίταλο Σβέβο, Ντ' Ανούντσιο, Καλβίνο (για να μην ανατρέξω ως τον Δάντη!) για να καταλάβουν τη μαγεία, αλλά και τη δυσκολία της ιταλικής γλώσσας.

Φένια, με την ιδιότητά σου ίσως μου φανείς χρήσιμη κάποια στιγμή!:)

Και για να μην είμαι εντελώς οφτόπικ, μαρουλίτα, να χαρείς τη Θεσσαλονίκη! Κι εγώ θα πέταγα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτό ακριβώς. ΕΠειδή είναι πολύ εύκολο να συνενοηθείς με έναν Ιταλό, πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι κατέχουν τη γλώσσα, κι ας λένε io mangiare, io dormire κλπ
Τους προκαλώ να διαβάσουν Ίταλο Σβέβο, Ντ' Ανούντσιο, Καλβίνο (για να μην ανατρέξω ως τον Δάντη!) για να καταλάβουν τη μαγεία, αλλά και τη δυσκολία της ιταλικής γλώσσας.

Φένια, με την ιδιότητά σου ίσως μου φανείς χρήσιμη κάποια στιγμή!:)

Και για να μην είμαι εντελώς οφτόπικ, μαρουλίτα, να χαρείς τη Θεσσαλονίκη! Κι εγώ θα πέταγα!
και να φανταστείς ότι την ώρα που έγραφα το πρωί το σχόλιο μου προσπαθούσα να κάνω μια μετάφραση που δεν έβγαινε νόημα με τίποτα , την επόμενη φορά που θα ακούσω ότι τα ιταλικά είναι εύκολα, θα ζητήσω να με βοηθήσουν στις μεταφράσεις !

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
και να φανταστείς ότι την ώρα που έγραφα το πρωί το σχόλιο μου προσπαθούσα να κάνω μια μετάφραση που δεν έβγαινε νόημα με τίποτα , την επόμενη φορά που θα ακούσω ότι τα ιταλικά είναι εύκολα, θα ζητήσω να με βοηθήσουν στις μεταφράσεις !
Να βρείς ένα "προδότη" να σε βοηθήσει!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::clap:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ως traditore ή tradutore?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
preferisco un traduttore, basta con i traditori !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα