justperfect
Member
χαχαχααχαχ!!!Ειπα κι εγω...δεν θα το πει κανενας...Είναι μέχρι σας τελειώσουν τα λεφτά...
Μετά θα μαζευτείτε...
Κ on topic τωρα...συνηθως αφου γυρισω,αν και παντα γυφτακι γυριζω απο ταξιδακια!
χαχαχααχαχ!!!Ειπα κι εγω...δεν θα το πει κανενας...Είναι μέχρι σας τελειώσουν τα λεφτά...
Μετά θα μαζευτείτε...
Exactamente! Αλλά άλλο πότε το σκέφτομαι κι άλλο πότε το κάνω τελικά το επόμενο...Ον τόπικ, το επόμενο ταξίδι το σκέφτομαι πριν ακόμα κάνω το προηγούμενο
Ε, όχι και πενταετές.... 8 ταξίδια έχω μόνο από σήμερα μέχρι και τον Ιούλιο...
πολυ καλο!!!χαχαχχααχαχμηπως να ξενοικιασεις το σπιτι;;
Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη, αν δε θες δεν απαντας... ειναι επαγγελματικα ή "αναψυχής"?Ε, όχι και πενταετές.... 8 ταξίδια έχω μόνο από σήμερα μέχρι και τον Ιούλιο...
Μη λες τέτοια, μη λες τέτοια!!!!Είναι μέχρι σας τελειώσουν τα λεφτά...
Μετά θα μαζευτείτε...
Τα 2 είναι επαγγελματικά. Τα 6 δικά μου....Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη, αν δε θες δεν απαντας... ειναι επαγγελματικα ή "αναψυχής"?
βοηθο για να σου κουβαλα την αποσκευη θελεις????Ε, όχι και πενταετές.... 8 ταξίδια έχω μόνο από σήμερα μέχρι και τον Ιούλιο...
Βοηθο για την βοηθο που κουβαλα τις βαλιτσες θελεις eva? Το επομενο ταξιδι δεν θα το ακυρωνεις, απλως θα το αναβαλεις. Δεν ακουγεται καλυτερα ετσι?βοηθο για να σου κουβαλα την αποσκευη θελεις????
on topic....τα σχεδια για το επομενο του επομενου ταξιδι ξεκινουν παντα νωρις αλλα πολλες φορες χρειαζεται να ακυρωθει λογω υποχρεωσεων δυστυχως........
Μετράω αντίστροφα για: κρουαζιερα με το Louis Majesty τελικα!βοηθο για να σου κουβαλα την αποσκευη θελεις????
on topic....τα σχεδια για το επομενο του επομενου ταξιδι ξεκινουν παντα νωρις αλλα πολλες φορες χρειαζεται να ακυρωθει λογω υποχρεωσεων δυστυχως........