• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

από ταξίδι σε ..ταξίδι

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ον τόπικ, το επόμενο ταξίδι το σκέφτομαι πριν ακόμα κάνω το προηγούμενο:shock::shock:
Exactamente! Αλλά άλλο πότε το σκέφτομαι κι άλλο πότε το κάνω τελικά το επόμενο...

Taver, έλεος!

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ε, όχι και πενταετές.... 8 ταξίδια έχω μόνο από σήμερα μέχρι και τον Ιούλιο...
Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη, αν δε θες δεν απαντας... ειναι επαγγελματικα ή "αναψυχής"?

aggeliki_17

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι που με καταλαβαινουν γιατι ειχα αρχισει να αισθανομαι υπερβολικα τρελη με τα ταξιδια.. το 2011 εχω παει ηδη δυο ταξιδια (παντα για εξωτερικο μιλαμε..) και μολις κλεισαμε το τριτο για τον Ιουλιο.. και εχω βρει και τον επομενο προορισμο που μαλλον θα πραγματοποιηθει μετα τα χριστουγεννα γιατι αλλιως βλεπω οι γονεις μου να με αποκληρωνουν :bleh:

Natassa.pla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικός
αυτό το "όταν τελειώσουν τα λεφτά" με πλήγωσε.... θα σχεδιάσω ένα τριημεράκι στην Σαντορίνη για να ξεπεράσω την απογοήτευση :)

Πολύ μ αρέσει ο taver!!! εμένα και όλα να ήταν επαγγελματικά δεν θα με ένοιαζε! πληρωμένα όλα, και δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα στα επαγγελματικά διασκεδάζω τρελά !

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Ε, όχι και πενταετές.... 8 ταξίδια έχω μόνο από σήμερα μέχρι και τον Ιούλιο...
βοηθο για να σου κουβαλα την αποσκευη θελεις????

on topic....τα σχεδια για το επομενο του επομενου ταξιδι ξεκινουν παντα νωρις αλλα πολλες φορες χρειαζεται να ακυρωθει λογω υποχρεωσεων δυστυχως........

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...

on topic....τα σχεδια για το επομενο του επομενου ταξιδι ξεκινουν παντα νωρις αλλα πολλες φορες χρειαζεται να ακυρωθει λογω υποχρεωσεων δυστυχως........
Βοηθο για την βοηθο που κουβαλα τις βαλιτσες θελεις eva? Το επομενο ταξιδι δεν θα το ακυρωνεις, απλως θα το αναβαλεις. Δεν ακουγεται καλυτερα ετσι?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ

Μετράω αντίστροφα για: κρουαζιερα με το Louis Majesty τελικα!

για που;;;;;;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie